Mamici de ianuarie-februarie 2007 (47)
Raspunsuri - Pagina 26
aventura spune:
Fetele!
Ralu, esti bine?? Mergi la spital! Daca sunt regulate numara si tu 10 contractii regulate si mergi la spital negresit!
Aventura
33+ cu
Antonio
aventura spune:
Albinutzza!!!!! LA MULTI ANI!!!!!!

Multa fericire si un bebe 2 minunat! Petrecere frumoasa!
Aventura
33+ cu
Antonio
aventura spune:
Fetelor, va doresc sa aveti o zi minunata 

! Fug sa fac o cafelutza!!
Aventura
33+ cu
Antonio
Shine spune:
Buna Dimineataaaaaaaaa!
in primul rand, LA MULTI ANI! Ivona si Liuda!
Cu intarziere, dar au monopolizat altzii calculatorul
.
Ylilimic, o sa apelez la tine sa ma ajuti cu o invitatie poetica la botez, zau.
Catalina,, bebe sanatos, nastere usoara, si cat mai putine emotii...
Aelita, poate ca nu vrea bebelina sa fie mai " batrana" cu un an, pentru o zi, doua. Cred ca si-a facut ceva calcule!
pentru Toata lumea, Un an mai bun, care sa aduca impliniri si succcese, sanatate si multa, multa dragoste.
Cu drag,
Shine si BeBel.
![]()
Shine
33
http://www.rodino.ro/Photos/tabid/54/path/BeBeL+01/currentstrip/3/Default.aspx
Shine spune:
Albinutzza,
La multi ani,
!
Sa fie totul asa cum iti doresti!
Shine
33
http://www.rodino.ro/Photos/tabid/54/path/BeBeL+01/currentstrip/3/Default.aspx
Maryela spune:
Neata fetelor!!!!
Un gand bun pentru Catalina!
Spuneti-mi si mie stie careva ce pot sa iau pentru tusea
asta care de vreo 4 zile nu ma mai lasa...Zici ca sunt magar nu alta!@
Febra multumesc lui Dumnezeu nu am...dar deja ma dor si plamanii si tot de cat tusesc, si nu expectorez nimic!Help!!!!!!
37+
Marilena cu
(un pui mic si iubit)
Daconst spune:
Albinuzza,

Catalina,curaj,iubita! 
Alinatxa,cred ca la tine a fost o greseaa ca ai vazut nasterea prietenei tale...se stie ca nu e indicat sa asiste la nastere o femeie care n-a nascut inca.
Eu zic ca experienta nasterii tale va fi unica si o vei percepe altfel.Nu are de ce sa-ti fie frica...cum spunea si Messa,dupa nastere incepe adevarata fericire.
Ralu,cronometreza contaractiile si daca ajung la 5min,nu mai sta.Fuguta la dr.
Poti incerca o baie inainte de asta,poate inceteaza contractiile daca e un travaliu fals.Daca nu...incepem galeria.Curaj.
Criss,am avut si eu 2 saptamani de cosmar cit n-am iesit din casa si am mancat ca scroafa de plictiseala...m-am simtit oribil.Acum deja cind vad ca am pasit cu un picior in anul urmator si nici un semn sa nasc parca am reinviat.Serios...daca sunt activa si fac treaba parca uit de sarcina.Nu stiu cum e la tine dar poate cind vei putea din nou sa iesi afara vei fi si cu psihicul mai bine.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 38+ 
gabriela_s spune:
neata fetelor!!!
insfarsit am prins si eu calculatorul asta liber,ca de cand e partea masculina in concediu acapareaza 'mnealui tot
fac si eu urari cu intarziere:
LA MULTI ANI LIUDA!!!nastere usoara si sa ai o fetita sanatoasa si frumoasa!
catalina ma gandesc la tine!sper sa fiti bine amandoi si ca intalnirea cu bebe sa fie un moment de neuitat,mai ales ca il astepti de atata timp!

www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu bebe in burtica 
39+4 zile

ALINATXA spune:
M-am trezit acum direct cu gandul la CATALINA.Yllimic zicea ca iti trimite tie sms?TE ROG DIN SUFLET ANUNTANE-NE SI PE NOI!
Ralu doamne ajuta!
VOUA FETELOR VA UREZ DE AN NOU NIMIC ALTCEVA DECAT:BEBEI SANATOSI,MANCACIOSI SI ASHA CUM II VRETI FIECARE DINTRE VOI.
33+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/
marinar spune:
mai fetelor am si eu niste dureri in zona inghinala, de fapt sunt ca niste intepaturi, dar in timp ce le simt bebelina se misca tare asa ca eu cred ca nu-s contractii ci numai ma apasa bb. voi ce credeti?
o sa iau si un no-spa sa vedem apoi...
ufffffffffff, mai sunt cateva ore pana in 2007
Marina
36+ sau mai mult
Emma Ioana
burtika
lucrusoare bebe