Mamici de ianuarie-februarie 2007 (47)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Felicitari CATALINA, sa va traiasca voinicul Matei.

mai si eu iau Strodal de 5 zile si degeaba, plus inca 2 feluri de pastilute tot homeopate. tusea nu m-a lasat dar oricum nu a mai avansat raceala. merita incercat, depinde si de organism, cum reactioneaza.

Marina 36+ sau mai mult Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

felicitari catalina abia astept sa veniti acasa sa ne pove cum a fost

albinutzza la multi ani sanatate si tot ce-ti doresti tu sa se implineasca un bebe mancacios si cuminte

ralu ce ai facut in cele din urma ? ai mers la doctor sau nu ? noi avem acelasi DPN si chiar nu vreau sa nasc azi , deci da un semn

liuda sa ne pove si noua cum te-ai petrecut ieri

parca nu-mi vine sa cred ca deseara e revelionul , inca nu stiu exact ce vom face tot sper sa nu fiu la spital doar eu si femeia de servici ca doctorita nu am si nu e frumos sa strici revelionul medicului de garda nu ?

38 + alexia maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Felicitari Catalina! Sa fiti sanatosi, voiosi si mancaciosi!

Albinutzza - La multi ani! Si toate dorintele bune sa ti se implineasca! Multa sanatate, fericire si iubire! Aceleasi urari de bine si pentru Ivona, Liuda si Adinush!

Noul an 2007 ce sta sa vina sa ne aduca sanatate, iubire , bebei sanatosi si multa putere si rabdare ca sa-i putem creste! La multi ani!

Raluca 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

Catalina FELICITARI!!! sa fiti sanatosi si va asteptam acasa cat mai repede cu o poveste frumoasa.

Albinutzza LA MULTI ANI! multa sanatate si un bb cuminte, sanatos si mancacios!

Adinush si tie iti urez LA MULTI ANI de azi pt ca maine nu se stie daca mai intram pe net. multa sanatate si un bb asa cum iti doresti!

aelita am visat ca ai nascut dar stai linistita, inseamna ca nu e asa. la mine visele sunt pe invers pupi

fetelor, nu stiu daca mai intru azi, vreau sa va urez

LA MULTI ANI!!! un an nou cu multe bucurii, cu copilashi sanatosi, grasuni, mancaciosi, cuminti. Petrecere frumoasa!

33+

Craciun Fericit! Un An Nou cu sanatate si impliniri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biadamin spune:

FELICITARI CATALINA.sa ai parte de un bebe sanatos si voinic!
ce bine ca ai scapat... sa ne povestesti si noua cum a fost
VA DORESC UNANOU FERICIT CU BEBEI SANATOSI SI CU MULTE BUCURII!!!!
LA MULTI ANI 2007!!
38+

bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

BUnaaaa,

catalina, sa fiti fericiti toti trei si sa te refaci rapid!!!

Un an nou fericit va doresc la toate!!!!

Messa, haios mesaj, m-ai facut sa rad pe ziua de azi. Iar tu Criss, mare dreptate ai cu starea de spirit. eu una parca m-am mai linistit de cand v-am citit pe voi.

Pupici

35 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Fetelor multumesc tare mult pentru raspunsuri!
Am trimis sotul la farmacie sa-mi ia.
Sper sa dea rezultate ca nu mai pot!

Catalina felicitari mami!!!!!

Eu v-am pupat, ma duc in pat ca nu ma simt prea bine.

Sa dea Dumnezeu sa ne vedem cu bine in 2007, sa ne ajute pe fiecare sa avem bebei sanatosi si papaciosi,si nasteri cat mai usoare!!!!

LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Marilena cu (un pui mic si iubit)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

La multi ani IVONA, LIUDA si ALBINUTZA!
Ylilimic – multumim pentru poezie. E foarte draguta . Cred ca fii-tu e foarte norocos ca poti sa-I faci poezioare din astea haioase pe care sa le invete repede.
Catalina- felicitari!!! De o mie de ori felicitari! Hai ca ai scapat de stresul cu miscatul. Sa vezi ce-o sa fie acum pe capul tau cu alaptatul, plansul, pipi, kaka si toate celelalte. O sa-ti fie dor de zilele in care stateai in pat si il impungeai ca sa-l faci sa miste. Sa fii sanatoasa si tu si bebe si sa ai mult laptic. Imi pare rau ca am aflat de curand ca nasti cu Radoi ca iti spuneam mai multe despre el si poate mai scapai de stress. Este un om minunat (stiu ca exsita si pareri contrarii) sora mea a nascut cu el doi baieti si cumnata ei o fata. Este un om bun si minunat si un doctor pe care te poti baza. Felicitari inca o data!

Maryela - pt tuse exista sirop homeopat- se numeste BRONCHICUM- foarte bun, am luat si eu pt tuse, nu are contraindicatii la sarcina. Trebuie sa iei o lingurita la 2 ore. Intr-o zi te rezolva.

Am pus si eu in lista nr de telefon. Cu toate ca nu am nici o grija. Nu stiu de ce, dar nu am emotii ca fii-mea o sa se nasca mai devreme. Avem programare pe 11 ianuarie. De pe acum stiu sigur ca are grija de mine si nu o sa-mi dea nici un fel de emotii dupa cate am indurat impreuna. Si din cauza asta o sa ne invarta pe degete pe amandoi. Iar eu de abea astept.

Lupta mea cu kilogramele s-a incheiat azi definitiv cand m-am cantarit si am vazut ca am 78 kile. Deci nu mananc dupa ora 18,00 si ma ingras in continuare! Imi bag picioarele!! Gata! Am terminat! E de-a dreptul incontrolabil ce se intampla asa ca nu ma mai cantaresc pana nasc! Si mananc si o felie mare de cozonac, na!

De 4 zile nu mai dorm noaptea de durere sciatica. Ma omoara piciorul! Ma foiesc toata noaptea de pe o parte pe alta doar-doar gasesc o pozitie in care nu ma mai doare. Al naibii ma apuca numai noaptea!

Abea astept sa scap de chin.
Si sa vedeti cate o sa fac dupa aia:
- tin regim si ma duc la nutritionist
- ma duc la bazin
- o sa-mi cumpar haine frumoase si cu forme
- o sa am maini normale, picioare normale si GLEZNE
- o sa am talie
- o sa pot sa fac baieeeee fara sa ma chinui
- o sa ma pot intoarce de pe o parte pe alta fara sa ma lupt cu gravitatia si fara sa ma pravalesc peste barbat-meu ca bolovanul in timp ce doarme
- o sa pot sa imi imbratisez sotul fara sa ragai ca porcul de efort
- si o sa fac sex ca la inceputurile noastre cand, dupa 4 luni de dezmat, ne-am facut analizele ca ameteam din picioare
- si peste toate astea O SA AM O FETITA cu care o sa impartim o viata
DECI ABEA ASTEPT! Si nu cred ca greul de acum incolo incepe, ci pur si simplu incepe ALTCEVA! Mult mai frumos, ca de aia nu am auzit de nimeni care sa regrete ca a facut copii!

Laura, 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

Am scris o gramada si am uitat de era mai important:

La multi ani mamicilor, sa fiti fericite si iubite, sa aveti copii sanatosi! Va multumesc pentru anul asta petrecut impreuna care pe mine m-a ajutat nespus!

Si fiindca am o presimitire - AELITA- am pus majoretele la treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcbeal spune:

Felicitari Catalina! Sa traiasca voinicul si sa fie sanatos si papacios!

La multi ani Albinutzza, toate cele bune!

Si la multi ani tuturor fetelor, proaspete mamici sau pe cale de a deveni mamici, un an nou bun si plin de bucurii de la copii!

33+

Mergi la inceput