Mamici de ianuarie-februarie 2007 (47)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LEVI spune:

LA MULTI ANI LIUDA! Sa fii sanatoasa,sa ai o nastere usoara si o fetita sanatoasa,cuminte si frumoasa!

CATALINA,nastere usoara,gandeste pozitiv si totul va fi bine.

MARCE,tu ce mai faci,cum te mai simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

alinatxa au apucat-o contratiile si a nascut asa sau i-au provocat? sau cand au apucat-o contractiile i-au bagat perfuzii sa o ajute sa nasca?
dianamizzi " URMA DE OPERATI ANTERIOARA , mai precis cezariana dupa pozitionare... doctora zice "da unde vezi tu urma de operatie", ala saracu "aici" si arata la LINIA DE LA CHILOTI!!! am inceput sa rad si doctora la fel, saracu student cred ca nu mai vazuse in viata lui linie de la chiloti ramasa pe piele...
i-am zis ca uite asa la gravide le raman chilotii mici"bai,lasa-maaaaaaaa! saracuuuuuuul!!

pt 2 ianuarie! sa fie bine !!

jordash numai ca mie mi-au trecut durerile alea si nu au mai revenit.ma " tine" spatele,merg vai de mine,dar nici un gand de contractii sau dureri mari.

asa ca ,fetelor ,azi ma duc la cumparaturi,sunt chitita sa mi se rupa apa pe drum,sa faca ce-o vrea,numai sa iasa!

catalina,hehe ti-a dat o bucurie bebe,ca a fost f fff activ !!
Maine e ziua cea mare !!!Si eu zic sa stai potolita cu curatenia si alte alea, tu pune-te in mijlocul patului si da doar directive,dar sa nu te enervezi pe el ca nu le face bine!
Bafta ! Iiti tinem pumnii ! o sa fim alaturi de tine cu gandul,cu inima !! o sa fie bine,ai sa vezi! ai ajuns pana aici,mami
abia astept sa vii cu bebe in brate ,sa ne povestetsi!

AM FACUT SI EU IERI BAGAJUL!!!!!!!!Mai e cineva care a facut bagajul la aproape 40 de saptamani??biiine,ca nu garantez ca am pus tot..dar macar am facut si eu ceva.

criss
,vorbeste cu LIUDA sa ti-l imprumute pe nea Mircea ala,maini de aur,mana de barbat sau cum il mai chema
Draga mea,nu te mai enerva!!! lasa-l sa leneveasca,daca asa e eld,e ce te enervezi tu din chestii bine stiute?? ca nu rezolvi nimic.

asa zic si eu ce fain de aelita ca scapa intr-o zi doua,dar fii-me nu zice la fel,vad

Liudoooo,nu vii sa bem?

deci kateryna face revelionul la spital..important e sa vina cu bebe sanatos!

plec la cumparaturi. poate -mi vine de nascut.

pt toate mamicile !!

duminica fac 40 FIX FIX FIX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

AELITA au apucat-o contractiile pur si simplu.A mers la spital si cei de acolo nu au facut nimic sa le opreasca.Au lasat lucrurile sa decurga de la sine

33+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-popy spune:

Alinatxa,in cate saptamani era prietena ta? Si poti sa ne spui si numele doctoritei? Eu voi naste acolo si deja m-am speriat un pic....
Mercic,

laura

Mergi la inceput

Laura era in 35 de sapt varsta reala a sarcinii.Numele nu il stiu stiu doar ca e o tipa tanara,blonda tunsa scurt.O doctorita foarte buna acolo stiu ca este LUMINITA ENACHE!

Mergi la inceput

Laura doctorita respectiva se ocupa in general de gravidele cu diabet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_mvl spune:

La multi ani sarbatoritelor zilei!
Sa fiti sanatoase si voioase si sa aveti parte de nasteri usoare, ma rog, rezonabile, ca usoare-usoare nu imi pot inchipui ca exista!

Celelalte gravidutze, v-ati dotat cu sutiene de alaptat? Va rog sugestii de sutiene si de preturi. Eu tb sa nasc la inceputul lui feb. si inca mai am de facut cumparaturi.....
Dar pompa de muls v-ati luat?

Va pup si va doresc o zi linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Fetele, initial am planificat o zi de rasturnat casa cu curul in sus, dar am avut musafiri (socrii) care din lipsa de ocupatie acasa dau buzna pe la altii . Deci daca la ora curateniei a trebuit sa fiu zambitoare, mai tarziu am ramas singura caci sotul a scos copilul la plimbare, iar acum ca e acasa nu pot hodorogi ca doarme baiatul . Voiam si eu un retus inainte de sosirea lui bb ca nu mai e vreme si trebuie facut, lucru pe care sotul meu cu calmul caracteristic unui flegmatic, l-a taraganat pana acum... Sa va spun ca am asteptat sapt asta cu sufletul la gura, sa ma ajute cu un drum la banca (cam departe pt mersul pe jos) sa scot ceva bani, ca vorba Catalinei: sa nu ma apuce si eu sa n-am bani in casa... Ei bine, am ajuns ieri la 12 cand banca era inchisa si asa va ramane pana pe 3 ian, cand eu iar o sa fiu netransportabila si cu copil de 2 ani dupa mine
In plus, mult iubitul socru, zice mai intai ca ne lasa masina, ca poate ma apuca nasterea..., si azi a venit si a saltat-o din nou, ca l-a facut ma-sa in masina, nici la piata nu merge fara ea

Ei si ce daca am intrebat si eu aseara pe o tipa ce are de gand sa gateasca pt seara de rev?! Am facut meniul si m-am trezit ca se autoinvita la noi, cu catel si purcel, cu ce mai aduce ea, cu ce mai fac eu...

Prin urmare, de ce sa nu ma bucur eu de urarile voastre, ca macar sunt sincere si le pretuiesc mai mult decat "mediul inconjurator", de ce sa nu fac eu galerie fetelor care ne dau palpitatii Catalina (eu zic ca deocamdata e suficient)...restul sa astepte sa treaca revelionul!
By the way! De Gabriela stiti ceva? Parca nu a raspuns prezent la apelul de seara!

Va pup si merg sa ma intind, ca doar sunt gravida, ce naiba?!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 38 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

liuda ce faci nasti de ziua ta ? nu dai nici un semn de viata ?
vad ca lipseste si dana si roandre ca sa nu mai zic de bits si amaya ; fetele pe unde umblati ?

catalina ai hotarat cu cine ti legatura ca noi vrem sa stim tot ce se intampla cu tine sper ca nu ne lasi cu ochii in soare, nu ?

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Cine vrea sa-l vada pe baietelul Irinei, Eric Stefan,?
Il gasiti in avatarul ei, ACUM, pe messenger.

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 38 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput