Mamici de ianuarie-februarie 2007 (47)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

LA MULTI ANI LIUDA!!!! sa fii sanatoasa si sa aduci pe lume o bebelina cumintica.

eu tot racita, nu prea am chef de nimic dar tot m-am apucat de o praji. am cam bulit-o cu crema dar sper sa iasa pana la urma. mai fac o salata de icre si gata. so face curatenie, eu nu ma mai bag.

Marina 36+ sau mai mult Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-popy spune:

Alinatxa, multumesc ! M-am mai linistit putin. Eu sper din tot sufletul sa nu se intample vreun nenoroc si sa nu fie doctorita mea acolo....ca innebunesc. Am mare incredere in ea de cand mi-a salvat trompele dupa o extrauterina urata,anul trecut. Dar important e sa fie acolo si sa nu incap pe mana vreunei dr ca cea de care povesteai.

La multi ani Liuda!! Sa ai o nastere usoara( dupa 3 ianuarie...) si un bebe sanatos!

laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Buna seara fetelor, am intrat si eu sa va pup desi am deshtele nitel cam amortite. :)
Ma pregatesc sa il sun pe dl doctor sa imi spuna detalii despre ziua de maine si de restul ... incerc sa nu tremur.

As vrea sa fiu in stare sa spun cuvinte mari. E un moment pe care l-am asteptat parca de cand lumea si acum cand e dupa colt ... tremur. Dar banuiesc ca e normal si omenesc. Nu stiu de ce imi este mai frica, de operatie in sine, de prima intrevedere cu bebe, de restul ... Dar SINGURUL lucru pe care ma bazez este ajutorul lui Dumnezeu care pana acum nu m-a lasat niciodata. Stiu chiar si in sufletul meu asta chircit de emotie acuma ca El va fi langa mine si ma va tine de mana in toate momentele grele si nu numai.
Si va multumesc si voua anticipat pentru ca stiu ca va veti gandi la mine si veti spune o rugaciune si pentru noi.

Sa ne citim din nou cu bine in noul an, ii voi da de veste lui Lili, i-am promis ca de indata ce imi amintesc cum ma cheama si cine sunt o sun sau o sms-esc.
Doamne ajuta!

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Catalina, Fata draga, hai curaj, maine o sa fii mamica!! Te pupam si ne gandim la tine! Cu Dumnezeu inainte!

Aventura 33+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Multumesc din sufletel pentru toate urarile de La multi ani! pentru ieri.

Cata bafta maine!!! Iti tinem pumnii si ne gandim la tine.

Aelita, la tine nu mai e asa de sigur...Dar iti urez si tie bafta de acum, sper sa nu te lase sa astepti pana nu mai poti.

Lili frumoase poezioare ne scrii. Lasa nu te mai enerva si tu cu neamurile, da-le incolo. Daca te apuca nasterea, ii suni pe socri sa vina sa te duca si gata. Si ce ti-au trebuit musafiri de rev? Trebuia sa zici si tu: nu. Daca vezi ca nu mai pleaca, fa-te ca ti-e rau, au burta! Ma duc la spital. Doar nu or sa stea singuri.;)

Aiskaa, la mine, ca si la Aelita, o parte din dosarelul gravidei e tras la imprimanta - fisele de la scan. Si restul e scris e mana pe niste formulare. Mi s-a spus sa nu pierd dosarul vai de mine! ca nu se poate inlocui. As vrea si eu sa fie la fel ca la tine, cu totul pe calculator sa nu am si grija hartogaraiei. A, si inca o chestie care mi s-a parut dezgustatoare: am avut acelasi borcanel pentru urina toata sarcina. Adica mi-l dadeau inapoi sa il umplu din nou (nici macar nu il goleau). Pana m-am enervat si l-am aruncat si acum ma pun sa fac pipi pe loc in borcanele noi. Mama reciclarilor...

Diana de coma cu dunga de la chilot :). Am avut si eu o incepatoare care mi-a scris 3 date prezise ale nasterii in fisa una peste alta. Oricum daca apar studenti in timpul nasterii ii dau afara urgent.

Totusi unde e Liuda? Cred ca s-a indopat cu prajituri. Sper sa apara mai tarziu sa ne spuna ca nu a nascut azi...

Va pup pe toate,

Ivona 40 sapt pe 1 sau AMR doar maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

Catalina sunt cu tot sufletul la tine pentru maine! Doamne ajuta!Te rog mult, mult daca nu e prea greu, imi poti da si mie sms sa-mi zici ca totul e bine? Nu sunt in Buc si am acces sporadic la net si-mi doresc mult sa aflu de tine.Tel meu e 0723 382567.Sa ai incredere in Radoi.Nu are de ce sa-ti fie teama; pune-ti nadejdea in Dumnezeu!Iti urez de pe acum un an nou minunat!
Liuda: la Multi Ani frumosi! Si sa nu te schimbi niciodata

In caz ca nu reusesc sa ma loghez maine urez de pe acum An Nou bun si frumos la toata lumea, cu mai multe zambete si mai putin incruntari ca in anul care trece!Nasteri usoare si bebei sanatosi!
Cu drag si dor,

Cristiana mama de Andrei (29Sep04) si 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

La Multi ANi fericiti Ivona !! si iertaciune pentru urarea intarziata!

Nastere usoara Aelita!!Doamne ajuta sa fie totul bine!

Cristiana mama de Andrei (29Sep04) si 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Catalina cuvintele sunt de prisos acum, cred ca treirile tale spun totul, sentimentele care au pus stapanire pe sufletul tau. iti doresc mult curaj! gandeste-te numai la minunea pe care ai sa o aduci pe lume. sa dea DD sa fie totul bine, sa fiti amandoi sanatosi, bb sa fie un cumintel si un mancacios.

pupici multi

Marina 36+ sau mai mult Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Am trecut sa semnez condica...sa nu spuneti ca nu sunt parolista si ma apuc de nascut.

Liudo,
Sa fii iubita si fericita!

Catalina,sa fii tare ca nu are ce sa se intample rau.Va asteptam acasa sanatosi.Si galeria e cu tine

Ylilimic,multumim de urare...ne uimesti ca de obicei.

Adela,pup fata ca se gindeste la mine.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

Cata bafta maine! hai ca o sa fie usor :))) recuperarea e un pic mai grea dar faptul ca vei tine bebe in brate va amortiza...o sa fii tare fericita! ma bucur pentru tine...te pup, toata sanatatea din lume tie si la toate fetele pe noul an 2007!
La multi ani!

va sarut cu drag,

ioana
35 cu

Mergi la inceput