Mamici de ianuarie-februarie 2007 (47)
Raspunsuri - Pagina 20
criss68 spune:
neata dragele mele,
V-am citit ca si pana acum, dar nu am mai postat ca de obicei. Sunt in plina activitate acasa, mi-a venit o parte din mobila si ma tot chinui sa aranjez lucruri. Sotul nu participa si nu a participat niciodata la asa ceva - fara explicatii, nici nu stiu daca mi-ar ajuta. Asta inseamna ore intregi de stat in picioare, glezne cat butucii... nu mai comentam. Am avut draga doamne si ajutor, dar ce sa faca un om strain in lucrurile mele? Nici acum nu-i gata, nici nu stiu cum voi termina, desi mai am 3 saptamani pana la termen, tot timpul mi-e frica sa nu nasc si sa-mi ramana toate in acest stadiu. Daca nu le termin inainte, asa raman for ever. Poate daca as finaliza, as naste in secunda 2, ca tare m-am saturat de gravidenie, nu ma mai simt confortabil deloc. Eu cred ca de la mancat prea mult mi se trag toate, sunt in faza aceea in care mananc de nervi si plictiseala, nu mai pot gassi satisfactie in nimic altceva.
Si eu m-am trezit devreme, ca de obicei durerea de mana dreapta, prin urmare nici nu puteam scrie pe forum. Insa m-am incapatanat sa mai stau in pat si chiar am mai prins o ora de somn, evident tot durerea mi-a dat desteptarea.
Sa trecem la lucruri mai optimiste, de pilda ma gandesc ce fain de Aelita ca scapa intr-o zi doua! Hai Aelita!!! Suntem cu tine!

Catalina, tu maine vei fi mamicaaaaaaaaaa!
Sa dea DD sa fie totul bine, un bb frumos, sanatos si care sa-ti aduca fericirea mult visata. 

Liuda, LA MULTI ANI! Sa ne traiesti, sa te gasim mereu vesela si optimista aici pe forum, nastere usoara - dupa 3 ian - si recuperare rapida! Iar bebelaca sa fie mancacioasa si cuminte!
Ivona, LA MULTI ANI !!!
Sa ai parte de bebelusul care sa te faca sa uiti de toate neplacerile sarcinii si sa te bucuri in fiecare zi de sacrificiile pe care le-ai facut (pe care vei vedea ca nici nu le mai percepi ca pe niste sacrificii) Nastere usoara!
ylilimic, ce incantare ca te avem printre noi! Uratura ta e un elogiu si ne face sa ne simtim pe de o parte ca intr-o familie, pe de alta ne inveti sa ne bucuram de sarcina, mai ales cele pentru care sunt ultimele zile de sarcina din viata. 

Ma bucur sa revad burtici care au lipsit o lunga perioada, chiar ma gandeam uneori daca in final vom avea vesti de la toate mamicile.
deja ma doare mana rau, trebuie sa inchei
criss
36+ cu
Ligia
adinush spune:
Liuda 
La multi ani si ai grija sa nu petreci prea mult,nu uita ca bebelina ta tre' sa mai stea la caldurica vreo saptamana
Adinush
39+ cu
- Ingrid-Eileen
anis spune:
fetele sa vedeti faza..
Toata noaptea am vomat , de mi s-a acrit, deh' acum cand am implinit 37 de sapt...mama si ce greturi de para as fi fost in primele sapamani de sarcina , si nici atunci nu le-am avut..
Habar n-am de la ce...da sper sa nu se repete..
Bafta fetelor care urmeaza la adus bebei pe lume si o nastere cat mai usoara!
AniS
37+
Iarina-Elisa
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
eli1977 spune:
LA MULTI ANI , LIUDA!!!SA FII SANATOASA SI IUBITA SI SA NASTI USOR, NEAPARAT DUPA 3 IAN, CUM VREI TU.iAR BEBELINA SA FIE SANATOASA SI VOIOASA CA MAMI A EI.
CATALINA, IVONA SI AELITA, va tin si eu pumnii, sa dea DD sa nasteti usor si bebeii sa fie sanatosi si mancaciosi!si voi sa reveniti acasa

revin un pic mai tarziu, tre sa fac un picut de ordine pe aici.
ELI si burtica 35s+
eli1977 spune:
LA MULTI ANI , IVONA!!!SA NE TRAIESTI, SA FII FERICITA SI IUBITA SI BEBE MIC SA ITI ADUCA NUMAI BUCURII!
ELI si burtica 35s+
mamescu spune:
LIUDA mama,LA MULTI ANI! Sa ne traiesti si infloresti cu bb sanatos!Ai grija la agitatia de azi!Ia zii,nu ai citit postarea mea de la pagina 11?Tie iti era adresata.Am nevoie sa vorbesc cu o galateanca si am vazut ca esti informata bine.Cand poti,imi raspunzi?
irina,gravidoasa,38+
Binecuvantata cu suflet pereche-R. si cu un scop luminat in viata-Tomas Cristian,asteptand un bebelus in ianuarie.
mcbeal spune:
La multi ani Liuda, numai bine si un bebe asa cum iti doresti!
Anis, poate ar fi bine sa suni la dr. sa-i spui de greturile astea. Nu vreau sa te sperii, dar nu stiu daca sunt normale la sfarsit de sarcina.
Eu am fost alaltaieri la dr., toate bune si frumoase, doar ca la controlul vaginal mi-a spus ca s-a deschis un pic colul (desi ca lungime cica n-ar fi probleme) si mi-e tare frica, ca de-abia ieri am intrat in sapt. 34. Mi-a spus sa nu mai muncesc asa mult, sa stau linistita, nu sex, nu agitatie. Cam greu acum, inainte de Revelion, dar incerc sa stau cat mai cuminte.
toate fetele!
32+ 
jordash spune:
Irina, stai linistita ca dr Dimitriu este acasa, pe 3 o gasesti la spital. Doar nu vrei sa nasti de Revelion!
Parca tu spuneai ca vrei sa nasti normal, asa ca stai cuminte mai ai 2 sapt. pana atunci!
Ai grija de tine ... si de bebe.
Editez sa-ti spun ca daca ai nevoie de nr. ei de telefon scrie-mi pe PM.
Te pup!
Lacramioara & Dragos (17 oct 2000)
alinuk spune:
lilica,
Un pupik de la mine si bb Theo din burtik pt uratura... facem bebeii poetzi ce sa mai!!! Esti bestiala. Matei cred ca-ti seamana.
Liuda...ma gandeam io la o urare de la multi ani altfel... dar la cate s-au zis deja iote ca nu mi-a iest decat asa: fata draga! sa fii o
fericita si o sotzie pe masura!.. fata, ar trebui sa te gandesti cum dai un party ...sa bei un paharel de shampanica si cu noi!!

pt toate viitoarele mamici care vor naste curand curand...
PS: am vb cu Kate - pana la urma dragutza va ramane in spital si urmatoarele zile, doc i-a spus ca nu mai pleaca acasa decat cu bb in brate - sanatosi aman2 si bine!
Liuda, si Kate iti transmite - La multi ani!!
Alinuk 35
Theodor
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
noi_doi_si_o burtica
franturi_de_viata
loremunteanu spune:
Neata burticoaselor!
Deocamdata vreau sa-i spun Ivonei, La mult ani! pt ieri. Sa fii sanatoasa si sa ai parte de nastere usoara! Bebita sa fie sanatoasa si papacioasa!

Liuda, fata draga, sa traiesti! La multi ani! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita! Sa ti se nasca fetita cand vrei tu si sa fie asa cum vrei tu. Noi iti uram si tie nastere usoara si bebita sanatoasa si papacioasa! Aaaaaaa.... Sa nu uit... Sa ramai la fel de nebuna ca ne placi!

Loredana
34+
Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/