Mamici de ianuarie-februarie 2007 (47)
Raspunsuri - Pagina 17
adela2006 spune:
am facut si noi un nani mic de vreo 3 ore si acum plecam in oras profit de ultimele zile in care pot manca orice asa ca plecam la pizza
; ca dupa ce vine bebe oricumnu mai iesim niciunde prea curand si nici nu mai pap eu tampenii
r_marce poate ar trebui sa suni totusi la dr sa nu-ti faca bebe o surpriza 
eli1977 si eu am problema ta dar imi pare bine ca e asa chiar sper sa nu se schimbe nimic
aelita nu-i nimic draga mai incerc si maine inr-o zi tot nasti nu ?
37+
gabriela_s spune:
iiiiii, adela ca bine zici tu, ce as iesi si eu la o pizza
dar doarme mandrul ....doaarmeeeeeeeeeeeee pt toata natiunea!cred ca o sa comand ceva,ii fac surpriza
"ia uite draga ce am gatit io cat ai dormit tu"
ivona LA MULTI ANI si sa ai o nastere usoara !!!

www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu bebe in burtica 
39+2zile

Daconst spune:
Aelita,se apropie momentul...sa vezi.
Aici cam majoritatea mamicilor nasc exact in ziua DPN-ului.Poate si la voi e la fel.
Oricum noi iti tinem pumnii si facem galerie,normal.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 38+ 
R_MARCE spune:
Levi, merci mult! Nu apucasem sa citesc prea mult din urma asa k nu am dat de postarea ta. Ma bucur k bebeii sint ok in burtica ta.
A mea inca tzopaie si ma apasa tare unde era ovarul drept...(k acum nu mai stiu care pe unde e). In rest, nu ma doare nimic ...
M-am mai linistit pt k nu a aparut nimic altceva de atunci...iar ce a fost inclin sa cred k a fost de peste noapte, pt k era deja uscat ...numai k atunci cind m-am trezit, nu am obs eu, probabil de somn.
Cred k totusi nu se naste asa repede, nu? Mai intii ceva contractii ...mai e si apa care se rupe... De aia inca ma mai incurajez ..si oricum, sa mai stea acolo k la doar 32 sapt e prea devreme!
Mincarimi de piele peste tot am si eu ...de mor! Mai ales ..mor de nervi...k ma apuca exact cind ma pun in pat sa dorm. Am tot zis k o fi de la haine...k o fi de la cearsaf... si le-am tot schimbat de am capiat! Dar..nu e de acolo
Alta kestie..de vreo 2 zile sint racita si imi curge nasul si stranut ingrozitor! Aseara a fost de cosmar pt k stranutam asa tare de mi se intarea burta si aveam impresia k sare bebe de acolo. La fel si cind imi suflam nasul...offffffff...
Oare o fi fost de la stranutat?
Marce
32+
Vine bebelina mea, "nu-stiu-cum,k m-am razgindit"-Ioana!
mamescu spune:
Marce,de ce nu iei Coryzalia din or in ora cate una?E homeopat si absolut indicat la gravide.Mi-e mi-a trecut sapt trecuta intr-o zi jumate toata rinoreea.Dupa ce se amelioreaza simptomele,iei la 2-3-4-5 ore,depinde cum te simti.Eu ,de obicei,si mie si pustiului meu,mai mult e 2 zile nu dau caci uit apoi.De,daca nu trb sa itisufli nasul tot timpul uiti,nu?Se gaseste la farmaciile Sensiblu,Catena si la cele homeopate si e facut de Boiron si e f ieftin:8 lei.Eu am tot timpul in casa produse de urgenta homeopate caci nu au contraindicatii(cele gata preparate-Boiron au si in prospect scris ca-s bune pt gravide;doar cele separat trb sa fie administrate expres de un medic.Homeopatul nostru mi-a facut cunostinta cu acestea gata preparate special pt sarcina mea si pustiul meu),iar pe pustiul meu il apuca simptomele numai seara inainte e culcare.
irina,gravidoasa,38+
Binecuvantata cu suflet pereche-R. si cu un scop luminat in viata-Tomas Cristian,asteptand un bebelus in ianuarie.
ylilimic spune:
quote:
Originally posted by mamescu
Cum imi pun si eu telefonul in lista?
irina gravidoasa,38+
1) Cel mai simplu ar fi sa iti activezi mai intai PM din stanga sus a paginii, de la profilul personal. Acolo iti putem raspunde foarte usor.
2) In alta ordina de idei gasesti lista de numere de tel in contul comun de mail - ID: mami_ian_feb2007@yahoo.com. Parola cred ca o stii daca nu, ar trebui sa fie pe prima pagina.
3) trimiti un PM / mail la una dintre noi si punem noi nr de tel acolo unde ii e locul...
Vezi cum te descurci!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana
38 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
Messa spune:
quote:EXACT LA FEL! Of, ce aiureala.
Originally posted by Daconst
Messa,eu am scris ca de o saptamana ma mananca toata pielea.A inceput pe burta,apoi s-a mutat pe picioare,maini...La mine e un fel de dermatita si se vedeau niste bubite pe burta dupa ce m-am scarpinat zdravan.
Astia aici mi-au dat doar o crema usoara pe baza de cortizon,dar in Ro dau si pastile.
Nu stiu daca e si la tine la fel,dar cel mai bine sa te vada dr ginecolog ca ei stiu despre ce e vorba.
Pe mine ma mai lasa mancarimea si daca pun comprese reci.Si ma apuca seara mai tare parca.
Aelita, mamaaaa, 40 de saptamani! Pai, hai, e timpul!
mamescule, daca tu zici ca e kiwi laxativ, nu pot decat sa ma bucur, ia sa incerc si eu!!!
Ivona1977 spune:
Multumesc fetelor pentru toate urarile voastre. Nu am nascut inca, da am baut un pahar de sampanie, ca de ziua mea...
Noapte buna, 
Ivona AMR 2
Liuda spune:
fetelor va pup si plec la culcare ca am fost la viitorii nasi de fetita si am mancat ca purceii, asa ca acum ne ducem burta si osul la patuc!
Aelita vezi ce faci...
s-a mai dus o zi... da greu trec zilele astea, abia astept data aia de 3 ianuarie...
gata tac, fiti cumintele si daca stiti ceva despre Raluca, delfinuta - sa ne ziceti si noua
Delfinuta ce faci?
am burta ca o stea,colturoasa... dar copilul asta numai cracanta si desfacut stie sa stea... dap fetele trebuie sa fie mai discrete - nu chiar in asa pozitii... Asta a mea nu stie ca nu e fromos sa stai in pozitii obscene chiar asa de mica!
gata ma duc la nani sa-mi culc copilul - poate isi mai strange cracii!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 36 sapt si 5 zile
mamescu spune:
Messa,ai grija cu kiwi!Nu e purgativ ,dar e totusi laxativ.Incepe dimineata cu unul si apoi,daca esti constipata,a 2 a zi cu 2 si apoi vezi ce si cum la tine in burtica.Eu cand sunt insarcinata am 2-3 scaune pe zi ,dar azi dimineata,sotul meu a pregatit la micul dejun o farfurie plina cu fructe(si kiwi era acolo) si nu m-am putut abtine.Iar pana seara am avut 5 scaune ,plus burtica tare toata ziua.E periculos cu orice fel de laxativ la gravide.Eu nu mai risc,caci mai am 6 zile incepand de sambata pana vine dr meu din vacanta.Toate cele bune!
irina gravidoasa,38+
Binecuvantata cu suflet pereche-R. si cu un scop luminat in viata-Tomas Cristian,asteptand un bebelus in ianuarie.