Mamici de ianuarie-februarie 2007 (47)
Raspunsuri - Pagina 18
Helenutza23 spune:
fetele, in seara asta dormim? sper.... asa ca va urez noapte buna si somn usor!
32+ 

Craciun Fericit! 
Un An Nou cu sanatate si impliniri!
Misha_tp spune:
Liuda, LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa si sa nasti o bebelina sanatoasa, mancacioasa, frumoasa, norocoasa etc. etc.
Aelita, nastere usoara si toate urarile de mai sus sa sa implineasca si la tine.
30+
ylilimic spune:
Dragele mele prietene! Cand toti in jurul meu vorbesc in versuri, zau ca-mi vine sa va mai fac si voua o dedicatie, macar s-o prinda cat mai multe fete inainte de revelion. Daca va supara cu ceva interventiile mele, e de ajuns sa ma "claxonati" si ma retrag in cochilia mea cu tot cu versuri!
La cumpana dintre ani
Toata lumea cere bani
Dar cand cari intr-o desaga
O fiinta atat de draga
Te gandesti si chibzuiesti
Cu grija ce iti doresti:
Sa decurga totul bine,
Doctor sa fie cu tine,
Bebe bun si sanatos,
Cat de mic dar mancacios.
Ca la cat ai indurat
Injectat si analizat
(De altele nu mai spun
Ganduri negre sa adun)
Ti se pare ca-i usor
Anul Nou si-un plugusor
Sa-ti aduca ce-ti doresti
O viata sa daruiesti;
Fericirea cea de seama,
Fericirea de-a fi MAMA
Caci multe femei pot naste
Nestiind ce le va paste
Dar s-ajuti, sa-ndrumi, sa cresti,
S-ocrotesti si sa iubesti...
Astea-s daruri harazite
Doar de MAME sa le simta!
Este doar dorinta mea
In noaptea de An Nou,
Mamicilor cu fulgi de nea
Voua v-o fac cadou! La multi Ani!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana
38 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
ylilimic spune:
liuda - 

Sa fii o
frumoasa, fericita, cumpatata, sanatoasa
cu
in brate!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana
38 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
aventura spune:
TADAAAAAAAA!!

Liuda, LA MULTI ANI fato! Sa fii sanatoasa, iubita si sa ai parte de o fetita sanatoasa, mancacioasa si pupacioasa!!

Noi am fost la restaurant in seara asta..ma luase un somn pe-acolo de era sa adorm cu capul pe masa...si am vorbit in principiu pentru botez in mai..ca in Bucuresti e mare pb. cu localurile sambata din cauza nuntilor...
Fug la somn....noapte buna fete dragi!
Aventura
33+ cu
Antonio
biadamin spune:
buna fetelor. nu stiu daca ma mai tineti minte, adevarul e ca nu am mai scris de f. mult timp dar am incercat sa tin pasul cu voi la citit.
in primul rand le doresc tuturor celor care au nascut sa aiba parte de bebei frumosi si sanatosi.
Liuda LA MULTI ANI!

YLILImic iti multumim pt urari foarte frumoase.
despre mine ce pot sa va zic ca sunt bine cu contractii nedureroase.. si asteptand sa vina printisorul nostru(cam pe 10 ian ar fi termenul dar doctorii de aici din spania zic ca cam prin 4 ian sa mergem sa vedem)
apropo ce mai stiti de maria irina din spania?
va doresc sa aveti parte de nasteri usoare si bebei sanatosi si anul care vine sa fie mai bun pt toti si sa vina in primul rand cu sanatate pt toata lumea ca restul vine de la sine.
va pup
38+
bia
aelita spune:
ivona sa-ti fie de bine cu sampania ! bunica-mea zicea: "mi-a mers la casa sufletului " cand ii placea ceva!
Liuda "am burta ca o stea,colturoasa... dar copilul asta numai cracanta si desfacut stie sa stea... dap fetele trebuie sa fie mai discrete - nu chiar in asa pozitii... Asta a mea nu stie ca nu e fromos sa stai in pozitii obscene chiar asa de mica!
" asa am zis si eu de a mea
ce-o iesi de capul ei
misha merci la fel !
ylilimic multumim de dedicatie!
biadamin bineinteles ca te tinem minte. sa nu mai lipsesti atat! bine ai revenit!
si acum,pt ca a trecut si la mine de 12 noaptea , trebuie sa fac un loc special pt draga noastra
LIUDA ,
LA MULTI ANI !!! SANATATE,FERICIRE,BEBE SANATOS SI FRUMOS !! SARBATORI FERICITE SI TOT CE ITI DORESTI IN NOUL AN SI IN INCA O MIE DE ANI DE ACUM INCOLO!

pt toate mamicile !!
duminica fac 40 FIX FIX FIX
Messa spune:
MULTZANI, MULTZANI! Bai nene, da' toate sunteti nascute iarna? Adica numai ai mei NU au facut utza-utza prin martie si aprilie, ci prin noiembrie???
aelita spune:
messo,altii se hatzaneau cand dadea coltzul ierbii.
pe cand ai tai se hatzaneau la caldura,la gura sobei!
oricum,cam facem copiii cam tot in aceleasi luni,multe dintre noi.
eu sunt in ianuarie,al meu e in decembrie,si uite ca fii-mea sta sa iasa,cand in decembrie,cand in ianuarie,si e pusa DPN chiar la granita!
de-aia nu stie si ea pe cine sa impece,sa iasa ca mine,sa iasa ca el..
cred ca pana la urma iese ca LIUDA
eu cred ca de-aia nu dorm,sa nu cumva sa ma ia prin surprindere nasterea
dar daca dupa durerile de azi noapte-dimineata,ca m-au tinut cateva ore bune de mergeam in 4 labe prin casa,ma taram la wc ...am dormit ,cand m-a mai lasat,toata ziua.si acum normal ca nu adorm una doua.
vine sau nu viiine,
dati-mi un raspuns
nu cred chiar de miiine
sa se fi ascuns
m-am damblagit.
pt toate mamicile !!
duminica fac 40 FIX FIX FIX

, taaare frumooos!