Mamici de ianuarie-februarie 2007 (47)
Raspunsuri - Pagina 16
R_MARCE spune:
Nu am fost la dr, nici nu am sunat. Sint mai tirseloasa...asa... Nu vreau sa creada k sint paranoica.
Astept sa vad dak ma doare sau mai apare ceva. Poate e ceva din dop, intr-adevar....
Bebelina topaie in burta mea la greu si nu e nimic dureros in asta. Atita timp cit o simt cred k e bine...
Stau in patutz si mai citesc una-alta pe net.
Va pup si multumesc mult pt raspunsuri... Va tin la curent dak e ceva..
Marce
32+
Vine bebelina mea, "nu-stiu-cum,k m-am razgindit"-Ioana!
Messa spune:
Fetelor, ma mananca burta rau de cateva zile, spuneti-mi va rog cum fac sa o mananc si eu pe ea? Nu de alta, dar nu pot sa ma aplec pana acolo 
Yeee, Flaviutza acasa! De-abia astept sa intre pe forum!
LEVI spune:
R_ MARCE,daca citesti doua trei pagini in urma ,vei observa ca azi dimineata si eu am pus un mesaj exact ca al tau.Aceeasi problema:firisoare maronii in secretie,exact ca la inceputul sau sfarsitul ciclului.
Eu am sunat medicul si desi sunt din Campina,am plecat spre Bucuresti la control.Am fost,m-a controlat si a zis ca e totul in regula si colul e inchis.Mi-a zis ca nu are de ce sa ma opreasca in spital,ca in afara de repaosul la pat nu are ce sa-mi faca si daca mai e ceva sa-l sun.Acum sunt acasa.Cine se gandea ca azi ,pe aglomeratia asta voi face un drum dus-intors Campina-Bucuresti?
CE sa-ti zic,intrasem un pic in panica,mai ales ca eu am gemeni si parca nu voiam sa-i nasc la 32 sapt.(macar doua sa mai stea acolo-pana la 34 si dupa aceea nu mai e asa o problema).
Luminita
31+ 
si
Daria
http://photos.yahoo.com/luminitaenescu
"Iubeste-ma cand o merit cel mai putin:atunci am nevoie cel mai mult."
Daconst spune:
quote:
Originally posted by Messa
Fetelor, ma mananca burta rau de cateva zile, spuneti-mi va rog cum fac sa o mananc si eu pe ea? Nu de alta, dar nu pot sa ma aplec pana acolo
Yeee, Flaviutza acasa! De-abia astept sa intre pe forum!
Messa,eu am scris ca de o saptamana ma mananca toata pielea.A inceput pe burta,apoi s-a mutat pe picioare,maini...La mine e un fel de dermatita si se vedeau niste bubite pe burta dupa ce m-am scarpinat zdravan.
Astia aici mi-au dat doar o crema usoara pe baza de cortizon,dar in Ro dau si pastile.
Nu stiu daca e si la tine la fel,dar cel mai bine sa te vada dr ginecolog ca ei stiu despre ce e vorba.
Pe mine ma mai lasa mancarimea si daca pun comprese reci.Si ma apuca seara mai tare parca.
Poate la tine nu e asta,dar mai bine suna-ti dr.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 38+

Liuda spune:
pe miune nu ma mananca nimic, doar burta, fundul, picioarele, mainele... aproape nimic in rest! dar daca serios ziua parca nu am nimic... sau sant eu mai ocupata, seara daca ma dezbrac, ma bag in pijamale incepe veselia, dar rezist fara sa fac rani. asta e ne-am facut cat saca, saraca piele, vai de mama ei!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 36 sapt si 5 zile
aelita spune:
nu am nascut,nic la spital nu am ajuns.de la 4 dimineata am avut cateva ore de dureri si frisoane.de mers la baie din juma in juma de ora aproape in patru labe,ca nu ma mai puteam indrepta.spatele am zis ca ma trage cu roata lui Horea si Crisan.
cum nu s-a rupt apa,si nici contractii mari si dese nu aveam,am zis sa nu fug la spital,si pana la urma am reusit sa adorm,cu curu-n sus,cocosata,si cand m-am trezit,puteam sta dreapta.
inca ma doare spatele,dar nu mai e acut ca azi noapte. sa fac si eu bagajul,ca parca vad ca la noapte ma ia iar.si sa termin salata aia boeuf,si sa ma spal,si sa fac curat
voiam sa merg la cumparaturi,dar nu pot sa merg asa adusa de spate,si sa mai rup si apa pe acolo.poimaine fac 40 fix fix.
am fost convinsa ca nasc pana seara,azi dimineata,dar uite ca iar nu vrea fii-mea! puturoasa.
mi-e foame rau ,ncii aseara nu am mancat,nici azi nimic,de ieri de la pranz,si nu stiu daca sa mananc,daca nasc..
daconst pe foaia mea sunt doua grafice.din alea sus si jos.care merg pe o scara.una nu stiu,probabil e pulsul,cum zici tu.
a doua,imi arata ea ca acolo unde uuurca era o contractie,si eu am 5 contractii acolo,deci 5 urcusuri.cand mergea asa lent lent pe jos,graficul,imi zicea sa misc bebelusul,ca se leneveste si aoarme.ca pe ei nu ii interesa sa-l prinda in somn,ca nu mai vedeau nimic.
eu am avut toata sarcina intariri de burta,si am intrebat de mult,si mi-au spus ca e bine si ca e normal ,ca e semn bun,atat timp cat nu sunt dureri,e semn de dezvoltare normala.
si cand am mai vazut-o si pe aia la monitorizare cum s eminuna ca ce contractii frumoase am ,chiar ca m-am linistit!
adinush,la final,final,nici ei nu mai pun asa rau in greutate,stai linistita.oricum e destul 150 !
plus de-asta,ecograful nu poate arata cu precizie.
ivona

daaaa,maine urmeaza Liuda,credeti ca nu o tin minte ca mi-a zis ca o sa nasc de ziua ei?? sa vedeti voi ca asa va fi!
catalina e programata pe 31,nu?
adela,de cand imi faci tu saraca galerie...si nu iese nimic
ivona hai sa nastem in aceeasi zi!
Flavia,va asteptam cu drag acasa!
Marce eu as zice sa mergi la spital,undeva la urgente,sau la medicul tau,cumva.ca vine revelionul si nu poti sa stai asa.si LEVI la fel,ca si ea zicea tot ceva de genul asta.bebe ebine,nu va speriati,dar sa nu cumva sa vrea sa iasa devreme.
aiskala dosar am si scrise de mana,dar majoritatea sunt scoase copii din calculator,cu pozele de la ecograf si tot asa.dar nu au acces la baza de date,de la un spital la altul,asa ca mi-au dat dosarul sa fac eu copii.
la voi sunt maitari,daca au acces.
messa da cu crema multa mutla si des cand te mananca.se intinde pielea,se rupe,cand simti asa.daca nu e dermatita cum zice daconst.dar si asa,crema e buna.
pt toate mamicile !!
39+
mamescu spune:
Wow!Ieri scriam la pagina 2 azi la 11.Vorbarete rau de tot!Daca pustiul meu ar fi dormit azi si eu as fi scris de mai multe ori azi.Iata ce am acum de scris:
Liuda -pt bb in spital te sfatuiesc sa iei si picaturile anticolici pe care le-ai ales pt el(eu am Bonisan-sunt f eficace dupa mine si sunt naturale)sau macar un flacon cu alcool medicinal de calitate ca sa iti arate asistentele cum sa pui pe o bucata de vata si apoi pe burtica lui.Nu de alta,dar daca bb nu plange 2 zile de la nastere de colici plange noaptea si atunci tine-te! Poti sa imi trimiti un mesaj la irinatodireanu@yahoo.com cu lista medicilor de garda si cum vei multumi tu
mai exact celor care te vor naste?Intelegi?Mi-a picat fata cand ai spus ca Bucatanschi e de garda de 3 ori-eu m-am lovit de ea si cunosc un caz in care a vrut sa avorteze o mama la 6 luni ca nu misca bb iar bb acum are 4 ani.
Cat despre mancarimi,eu foloseam tinctura coada calului amestecata cu apa si ma tamponam.Avea efect daca iei si multa vit c din lamai sau kiwi(aveti grija ca e un laxativ destul de puternic kiwi)plus o masa pe zi cea de seara sau pranz doar fructe fff usoare(mere ,portocale).
Mai vorbim.Cum imi pun si eu telefonul in lista?
Astept raspuns,Liuda,te rog!
irina gravidoasa,38+
Binecuvantata cu suflet pereche-R. si cu un scop luminat in viata-Tomas Cristian,asteptand un bebelus in ianuarie.
eli1977 spune:
buna fetelor,
acum m-am intors si eu din plimbare, ca daca ieri am stat in casa, innebunisem, imi trebuia actiune.
am luat-o de dimineata, am fost la coafor, manichiura si pedichiura, pana pe la 2 cand noroc ca s-a terminat tura la coafor si m-a luat foamea, ca a trebuit sa vin acasa, altfel imi mai gaseam eu ceva de infrumusetat pe acolo...
pe urma am fost in Cora, ma gandeam ca n-o sa mai fie multa lume si ma mai plimb un pic si mai iau cate ceva, fleacuri, si un blat de tort.Da' de unde, era jale mare!toate ca toate, pana la raioanele cu mancare unde cara lumea in cosuri ca la balamuc!am iesit ametita de acolo dar i-am mai luat lui bebe niste botosei , un buretel de baie,termometru de baita si o jachetica draguta foc.Dar am zis ca nu e adevarat cat de aglomerat era...are lumea bani, de vreo 2 sapt tot toaca si inca e aglomerat..
IVONA, LA MULTI ANI DRAGUTA!!SANATATE MULTA, NASTERE USURICA SI BEBE MANCACIOS SI VOIOS!!

Va raportez si eu o faza cam ciudata..de vreo cateva saptamani nici nu apuc bine sa mananc ceva si in cateva minute tre sa fiu pe wc, fac de cate 3-4 ori pe zi, cateodata ma trezesc noaptea ca imi trebuie la baie si nu putin acolo.Care o fi faza, ca nu ma omor cu mancarea, mananc putin si des si mai mult fleacuri, acum cu sarbatorile ce m-am mai porcit, dar mi-am revenit repede.Cred ca apasa ala mic pe stomac.
va pup,
Eli si burtica de 35s+
aelita spune:
eli,asa e,apasa pe stomac ,bebe,uterul care a crescut...
e bine sa mergi des la baie.
pt toate mamicile !!
39+