Inimioare de iulie-august 2005 (9)
Raspunsuri - Pagina 29
brianamica spune:
Fete, astazi am fost la alt dermatolog....la Mihaela Leventer !
Avem alt diagnostic, total diferit de cel de pana acum...si incepem un nou tratament !
Poate ne-o ajuta Dumnezeu sa scapam !
Ana e in baita...fug sa o scot ca e cu sora-sa !!!!
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
POZE FETE CUCUIETE 
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
pisicut spune:
La Multi ani!!! Andreea!!! sa te bucuri alaturi de cei dragi. Sa ai parte de tot ce iti doresti, in special de sanatate!!!
pisicut spune:
Brianamica bine ai revenit! Ma bucur ca te-ai mai linistit in privinta divortului. Iti tin pumnii sa ii treca Anei bubitele cu noul tratament.
Acusor sper ca deja Teo e mai bine. Multa sanatate va doresc!
Laura sper ca ati petrecut bine la parintii tai si ca sthrumphii s-au distrat foarte bine. 
Luminita
si pe Tudor sa-i treaca tusea.
Albinutzza spune:
Briana, bine ai revenit, ma bucur ca sunteti mai bine, si sunt convinsa ca va fi si mai bine. Sper ca Ana sa fie si ea sanatoasa, si sa nu mai ai probleme cu ea.
Acusor, ce face Teo? Mai are febra mare???
Laura vrem poze cu pisica si gainile, sunt convinsa ca strumfii s-au simtit excelent.
toti bolnaviorii si sper sa se faca bine
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' piticutz

Am crescut atat de mult
36+ Barza aduce o
MARIA ILINCAThe piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Albinutzza spune:
Vad ca majoritatea sunt bolnaviori sau au fost, cu aceleasi simptome. Noi am trecut cu bine, acum mai e putin cu nasul, dar Olinth si Eferalganul au facut minuni. Vad ca si al TV anunta astia o viroza tampita...sper s fie bine la toti
Albinutzza
& Luca bondarelu'

Am crescut atat de mult
36+ Barza aduce o
MARIA ILINCAThe piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
irinabungau spune:
Salutare,
Andreea, la multi ani, sa fii sanatoasa si sa te bucuri alaturi de cei dragi tie !!! Ufff, ce tanta sant, nu mi-am dat seama ca de fapt tortul.... era.... pentru tine, sa sufli tu in lumanari.... 
Scuza-ma ca n-am percutat sambata cand am stat pe chat, de la o perioada am creierul amortit...!!!!
Acusor, multa sanatate lui Teo, sa se faca repede cat mai bine!!!
Brianamica, care este pana la urma diagnosticul??? Ce anume a provocat aparitia bubitzelor? Te intreb pentru ca si Ioanei i-au aparut de vreo 2 saptamani niste brobonele rosii, putine la numar (vreo 4-5) in zona umerilor si se tot scarpina acolo.
Laura, bine ai revenit acasa, cum a fost cu strumphii la tara??? Au recunoscut ceva din filmuletele Baby Einstein in realitate???
Albinutza scumpa, ce face burtica??? Mai ai putin si te auzim si pe tine ca ai nascut.... Cand sa incepem galeria????
Anis, ce face galushca mica, este papacioasa??? Cum mai stai cu sanii?? Multi pupici mamica viteaza ce esti!!
Noi... mai avem inca un cucui la activ si buzitza sparta.... ufff, iar a cazut ca bolovanul mic de pe treptele casei... Acum ii da inca o maselutza, iar azi noapte mi-a fost cam maraita, s-a trezit de vreo 5 ori sa ceara apa iar a 5-a oara a vrut si putina alintatura in bratele mele...
A venit si leaganul de la Quelle care se vroia a fi cadou de Craciun, l-am montat si s-a dat utza utza toata ziulica!!! Bine ca a fost soare si cald afara, chiar am tinut-o aproape toata ziua afara, cum vroiam sa o bagam in casa urla ca din gura de sarpe. Ioana este obisnuita cu plimbariel lungi in aer curat de cand stam la casa, iar daca vremea ne permite noi profitam.
Sper sa vad ceva mai multa miscare prin zona, va pupam cu mult drag,
Irina si
Ioana Alexandra (13 aug 2005)
http://www.dropshots.com/irinabungau
poze
acusor spune:
Neata!
LA MULTI ANI ANDREEA! SA FII SANATOASA SI SA TE BUCURI DE VIATA ALATURI DE BAIETII TAI! 
Brianamica, sper sa dea rezultate noul tratament si sa te mai linistesti putin.
Multumesc fetelor pentru incurajari. Ieri am fost la dr. si are rosu in gat. Citez: "foarte rosu in gat". Ne-a dat antibiotic, dar numai dupa ce mai incercam 3 zile cu nurofen si eferalgan, alternativ, si Novocalmin, jumate, daca trece de 39. I-am spus ca nu prea vreau sa-l bag asa repede pe antibiotic si nici el nu a vrut asta. Mi-a zis sa vedem daca corpul poate lupta cu viroza. Chiar mi-a zis ca este o viroza de care spunea si Albinutzza. Vremea asta tampita! Nici nu sti cum sa-i mai imbraci.
Ieri n-a mai facut febra asa mare, avea 38.2 aseara. Peste noapte a dormit bine. S-a sculat pe la 8.30 sa bea lapte si acum doarme inca. I-am pus mana pe frunte si mai era putin fierbinte. Ieri, a fost foarte marait. Plangea tot timpul, se enerva pe jucarii. Spre seara, dupa ce a venit tati, s-a mai inviorat. Ma deprima si faptul ca nu mananca. Ieri a baut vreo 750 ml de lapte, vreo 5 lingurite de fructe cu biscuti, jumate de castronel de supa si un biscuite. Sper sa-i treaca cat mai repede.
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
Albinutzza spune:
Acusor nu te speria cu mancatul e normal sa nu accepte, mai cu seama ca are rosu in gat. Luca cand a avut 39.4 a mancat un iaurt mare si ceai toata ziua...dar apoi dupa ce a scazut febra si nu mai avea deloc, baga la greu...recupera 
Albinutzza
& Luca bondarelu'

Am crescut atat de mult
36+ Barza aduce o
irinabungau spune:
Acusor, tinem pumnii sa treaca febra si sa se faca bine Teo cel nazdravan. Asa cum zicea si Albinutza, este si normal sa nu aiba chef de mancare daca nu se simte bine. Gandeste-te ca si noi, oamnei mari reactionam la fel, nu ne trebuie nimic!!!
Cat despre viroza aceea care umbla prin tara.... m-am speriat!!!! Cum este posibil ca un copil sa moara in 3 zile de cand se declanseaza gripa?????? Doamne fereste!!!!
Multi pupici copilasilor bolnaviori, sa se faca bine cat mai repede!!!
Irina si
Ioana Alexandra (13 aug 2005)
http://www.dropshots.com/irinabungau
poze
lulu75 spune:
Fetelor, nu vreau sa va stressez dar va rog sa dati mai departe acesta poveste si poate ajutam acest copil sa aiba o copilarie la fel de normala ca a copiiilor nostrii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=90570
Luminita, Gabi si
Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)
Album Andrei
Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774