Inimioare de iulie-august 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Ce surpriza! Multumesc tuturor! N-am mai apucat aseara sa intru. Gata, cu asta se incheie perioada de ingrasat care la mine incepe de Sf. Andrei. Am facut o burtaaaaa!
Irina, stai mami linistita!

Acusor, pupam baiatul bolnavior sa treaca repede!
Se pare ca timiditatea copilului meu da roade in privinta asta, nu apuca sa se imbolnaveasca pentru ca fuge de copii. In parc oricum merge in fiecare zi.

Briana, sa speram ca de data asta e diagnosticul corect si trec bubitele.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Rosul in gat s-a dovedit a fi o "mica" rubeola. Are vreo zeci de bubite pe piept si cateva pe fata. A avut exact simptomele descrise in "Mama si copilul". Offf. Sper sa-i treaca cat mai repede.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Acusor, auci, dragul de el!!!!! Rubeola este pojarelul, nu??? Pupam bubitzele mici si sa se faca bine scumpul de Teo!!!

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://www.dropshots.com/irinabungau
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Da, Irina, poajarel ii mai zice. Eu ma gandeam ca, daca i-am facut vaccin la 7 luni pt pojar, nu mai face nici pojarel. Chiar luna viitoare trebuie sa ne ducem la vaccin, ROR-ul. Asta e. Tre' sa le faca si p-astea.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Off, Acusor, pupici multi sa va treaca repede! Dar dr. nu avea cum sa-si dea seama? Sau se cunoaste numai dupa eruptie?

Tudor are deja 3 canini. I-a iesit unul sambata sau duminica si inca unul azi noapte la ora 1. Graba mare domnule! Si la fiecare a fost ingrozitor de marait in zilele in care ieseau. Off, mai avem unul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Acusor, si eu am crezut ca vaccinul este si pentru pojarel.... hmmmm.... eu am o prietena care a facut pojarel la inceputul anului si-n perioada de incubatie s-a jucat cu Ioana (nestiind ca are pojarel). Dar vad ca Ioana nu a luat... sper....

Andreea, cred si eu, cu doi canini pe teava.... cum sa nu fie maraici????Hai ca mai aveti unul si scapati....

Auleeeu, sunt la munca si m-a pocnit un sooooomn!!!!!!!

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://www.dropshots.com/irinabungau
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

La multi ani,cuscra Andreea
sanatete tututor.
am citit cam in zig-zag.nu am timp de nimic perioada asta.

va pup.

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Multumesc Anca!

Hai ca m-am chinuit o gramada sa-mi aduc aminte parola de la contul comun. Fug sa deschid un nou capitol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bbdeiulie_august2005 spune:

Gata, capitol nou .

Mergi la inceput