Inimioare de iulie-august 2005 (9)
Raspunsuri - Pagina 28
acusor spune:
Neata mamici!
Irda, ma bucur ca piticuta ta e mai bine si ca mananca.
Anis, sper sa-ti revii cu sanii. Eu n-am avut asa probleme, dar imi inchipui ce nasol trebuie sa fie.
Brianamica, ma bucur ca te-ai mai linistit. Sper sa descoperi cat mai repede cauza bubitelor Anei. Imi dau seama ce stresant e sa nu stii ce are sa o poti trata si sa o vezi bine.
Teo are febra de vineri. Joi a stat trei ore afara cu bunica. Eu am fost in oras sa platesc niste rate si nu mi-a dat prin cap sa-i las mamei cheia. Mai mult de o ora jumate nu prea l-am tinut chiar si cu vremea asta frumoasa.
Vineri n-am iesit ca era vantul ala puternic. Seara l-am simtit mai fierbinte la frunte si avea 37.8. I-am dat calpol. Sambata dimineata avea 38.2, la pranz crescuse la 38.4 si seara deja avea 39.4. In timpul asta i-am dat la 5 ore alternativ, calpol si nurofen. Dr. mi-a zis sa-i dau asa 48 ore. Aseara, la culcare avea iar 37.6. Vad ca iar are temperatura. Cand se scoala o sa-i pun un supozitor cu Novolcamin, ca vad ca nu se vede nici o ameliorare. Ieri nici nu prea a mancat, respiratia ii miroase a acetona. Mi-e asa mila de el. Azi ne ducem la dr. sa vedem ce are. Il suspectez de ceva in gat, ca ieri n-a mancat decat lichide. Sa vedem daca se face bine fara antibiotic, ca nu prea as vrea sa-i dau. Daca trebuie, asta e. Copilul sa se faca bine.
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
lulu75 spune:
Offf nu mai scapam de o tuse seaca si tampita.
Luminita, Gabi si
Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)
Album Andrei
Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774
andre_ea spune:
Sanatate multa Acusor!
Am zis ca o sa-mi beau de acum icolo cafeaua cu voi.
Ma rog, ceasca s-a cam dus, dar intentia conteaza
.
Tudor creste mare, vorbeste destul de mult. Nu m-am apucat sa scriu pe hartie tot ce zice, mai ales ca unele cuvinte nu le mai zice, dar o sa incerc.
Cel mai tare ma supara ca e foarte timid. Nu are curaj sa se duca la nici o jucarie in parc, chit ca e abandonata in nisip. Ma ia pe mine de mana sa i-o dau eu
.
Hai sa va zic una haioasa: L-a invatat ta-su sa zica "ia-ma" atunci cand vrea in brate. Ieri l-am surprins tinandu-se cu mainile de manerele de la scaunul de birou si incercand sa se urce (scaunul era inalt, n-ar fi reusit) si zicea "a-ma"
.
Pup mamici si bebici!
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
andre_ea spune:
Mi-am mai adus aminte ceva:
Aseara l-am vazut ca vrea sa se dea jos din patutul lui. Ridica el un picior peste grilaj de mult timp, dar aseara a descoperit si cum sa-si faca vant pe partea cealalta: merge la marginea patului, se tine cu mainile de tablia de la picioare, ridica piciorul stang in lateral peste grilaj si se impinge cu dreptul in saltea. Daca nu eram langa el sigur cadea pe partea cealalta. Ufff, chiar nu-si da seama ca n-are cum sa aterizeze in siguranta?
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Dianami spune:
La multi ani, Andreea! 
Sa fii sanatoasa, fericita, iar nazdravanul Tudor sa-ti aduca multe bucurii!
Petrecere frumoasa!
(daca nu ai petrecut deja
).
Diana si Iulia (15 iulie 2005)
lulu75 spune:
LA MULTI ANI ANDREEA! Ti-am transmis si pe messenger.
Luminita, Gabi si
Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)
Album Andrei
Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774
Monica-Elena spune:
Irda inseamna ca nu suntem doar noi mai slabuti. Mihnea are 9,700 si 82 cm desi mananca super bine dar e super activ. Viermisori nu are iar sange nu ne-am mai luat d ela un an cand erau ok toate. Diana- Mirela ce zici astept un semn sa imi spui daca e ok cu greutatea lui. A avut la nastere 3 kg si 47 cm, iar la 4 luni avea 6 kg si la un an 8,700 si acum la 1 an si 7 luni 9,700.
Albinutzza spune:
Andreea
sa fii sanatoasa, fericita, bafta la scoala, sa te bucuri de cei 2 barbati din viata ta, si poate mai vine o fetitza sa completeze gaska 
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' piticutz

Am crescut atat de mult
36+ Barza aduce o
MARIA ILINCAThe piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Laura25 spune:

La multi ani, Andreea! Sa ti se indeplineasca tot ce iti doresti, sa ai o viata frumoasa si interesanta! 

Laura
de shtrumphi,
Rares si
Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
brianamica spune:
Andreea[red]....LA MULTI ANIIII !!!!!![/red]
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
POZE FETE CUCUIETE 
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...