Inimioare de iulie-august 2005 (9)
Raspunsuri - Pagina 27
irinabungau spune:
Katink, ce ma bucur ca ati scapat de furtuna!!! Acum suntem noi la rand, tocmai m-a sunat Radu sa-mi spuna ca a zburat gardul vecinului !!! Sper sa nu urmeze al nostru!!!!
Zici ca este gravidutza Monicutz??? Cea din Canada care a fost colega cu noi la mamici al carei pui mic s-a dus la ingerasi???? Daca da, ma bucur mult ca este din nou gravi si-i tin pumnii sa fie bine de data asta!!!!
Pupici multi,
Irina si
Ioana Alexandra (13 aug 2005)
http://www.dropshots.com/irinabungau
poze
pisicut spune:
Salutare, mamici si copilasi!
Acusor am vazut pozele cu Teo. SA va traiasca sa va bucurati de el, aveti un baiat pe cinste
.
Irina asa apare mucegai in casele proaspat construite. A voastra este izolata pe exterior? Si noi traim cu speranta sa ne mutam pana de Pasti (speranta moare ultima), inca nu am gasit mucegai, dar in vara a reusit sotul sa o izoleze.
sa scapati repede de mucegai si sa nu pateasca ceva printesa carliontata.
Katink
vorbareata mica si galusca din burtica sa creasca mare.
pisicut spune:
Pe mine ma bate gandul sa schimb iar medicul de familie, problema e ca nu prea am de unde alege
. Toti aici sciu antibiotice la primul semn de raceala. L-am dus ieri pe Alex la medic pt. ca ii curge nasul si imi scrie antibiotic, sirop de tuse si Nurofen, desi nu are temperatura, nu are rosu in gat si nu tuseste. Imi zice sa-i pun in nas ser efedrinat si o cunostinta care este medic ORL zice ca-i interzis pana la 3 ani. Mi-a scris o reteta de picaturi in nas cu Biseptol si deja Alex se simte mai bine. Bineinteles ca nu-i dau antibiotic.
Ma retrag, sper ca nu v-am plictisit.
irinabungau spune:
pisicutz, cum sa ne plictisesti??? Nu vezi ca bate vantul si pe la subiectul nostru, nu numai afara???? Nici eu nu sunt de acord cu doctorii care nici nu dau un diagnostic clar, dar prescriu antibiotice la copilasi...!!!! Casa este noua si nu a avut timp sa se usuce. O vom izola peste vreo 2 ani cand vom avea din nou resurse financiare, ca acum suntem in gaura rau de tot!!!! Doamne ajuta sa va mutati pana de Pasti in casutza noua!!!!
Gagici, daca nu spunea Katink de Monicutz ca este gravidutza , habar n-aveam!!!! Ma bucur mult de tot pentru ea ca a reusit sa treaca peste tragedia care i-a marcat viatza acum un an si jumatate si ca acum traieste din nou emotiile nasterii. Ii tin pumnii ca de data asta sa fie bine!!!!
Va pupam
Irina si
Ioana Alexandra (13 aug 2005)
http://www.dropshots.com/irinabungau
poze
Albinutzza spune:
Salutare si de la noi, am inviat si noi dupa o raceala care tine de luni
Se pare ca a luat ceva de la locul de joaca, e si per virozelor, f cald, copii multi, si de luni nu mai doarme noaptea, nu mai doarme ziua. Tuse nasoala, care rupe din gat, muci la greu
, fara febra in schimb. Ieri a facut un pik, dar nu f mare.
Pisicut, nici eu nu sunt de acord cu antibiotic la primul muc. Ne-a prescris o singura data antibiotic, cand a avut febra 39, o nopate intreaga si a vazut ca nu mai ceda. Dar in rest: acum ne-a dat eferalgan, olinth, eurespal si apa de mare la greu. Si noua ne-a prescris acum o sapt ser efedrinat dar cred ca pt alergii (nu stiu daca zic bine), dar acum ne-a dat olinth, si adevarul e ca l-a pus pe picioare. SI eferalganul mi se pare mai tare ca nurofenul, sau ne-om fi imunizat noi la nurofen![]()
De mine ce sa zic, ca iar mi-a iesit microbu' ala Proteus, mi-a dat iar antibiotic dar pastile. Sper sa fie bine, sa se termine cu bine, si sa fie bebitza bine. In rest astept...
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' piticutz

Am crescut atat de mult
36+ Barza aduce o
MARIA ILINCAThe piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Albinutzza spune:
Katinik, Irina, am vazut la tv nasol ce furtuni sunt, la noi inca n-a venit asa vijelie mare
Yasmari am vazut ca si al voi a fost nasol...sunteti bine?
Anis, scrie mai mult la
a avut probleme cu sanii, a reusit sa scape la unul, dar la celalalalt are edem (nu mai stiu cum) oricum e nasol, ca are dureri mari, febra, antibiotic..d.ar ea e o optimista...si cred ca va reusi.
Irina, da e vb de Monicutz din gaska noastra, DD a avut grija de ei, si ei ia dat putere sa treaca peste necaz, si uite ca acum sunt iar colega cu ea. Mi se pare ca are cam acelasi termen cu mine, deci noi am urma.
Giana tu cand treb sa nasti? Parca esti tot in iul-aug
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' piticutz

Am crescut atat de mult
36+ Barza aduce o
MARIA ILINCAThe piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
anis spune:
Buna seara...
Am absentat un pic, am avut probleme mari cu sani, mai mult la unul am facut edem inflamator f nasol, san umflat, era rosu frigea de ma innebunea...ma durea f tare, canale infundate, i-au antibiotic si antiinflamatoare..si o pun la san cat suport..sper sa reusesc.
Cat despre Ingrid..mamici de bb2..care ma urmati la nastere......vai de capul nostru....
asa pe scurt.
Eu am noroc ca Ingrid o accepta, o mangaie cand o alaptez,vrea sa ma ajute, e prima cand Iarina plange la patutul ei.
dar si-a schimbat comportamentul, e mult mai activa (de parca nu era destul), tot timpul vrea sa ne atraga atentia, dar tot timpul , e mai nervoasa...
O sa va mais criu eu...un lucru e sigur e foarte greu..amandoi copii sunt mici , amandoua vor afectiune in acelasi timp...si tot asa...eu sunt multumita ca o accepta in rest nu mai am timp pt mine deloc.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
delia grozav spune:
Eu intru asa pe scurt, doar sa va dau BUNA SEARA!
Nu apuc sa citesc, desi mi-e tare dor de voi.
Copiii sunt bine, sunt foarte draguti si cuminti...ha,ha (ca bablele frumoase
).
Avem insa o mare problema. S-a stricat DVD-playerul

.
Si Medeea e tare suparata ca nu mai vede Baby Einstein
. Inca nu am ajuns sa il ducem la reparat, dar daca nu se rezolva trebuie urgent sa luam altul.
Desi sunt studenta la informatica aplicata, spre marea mea rusine nu inteleg cum sa copiez filmuletele LAURA draga, sa le pun si pe CD-uri sa le putem vedea si pe calculator.
In rest, multa sanatate Iarinei
si mamicii ei.
Si multa sanatate celorlate burtici.
Eu am examen in 3 februarie, asa ca o sa intru si mai rar pana atunci.
Va pup pe toate!
Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 1 an
brianamica spune:
Salutare la mamici....
Intru si eu putin sa va mai spun despre noi.
Ne-am mai linistit putin, nu suntem noi asa cum mi-as dori dar deocamdata este OK. Ana are inca bubite si deja nu mai stiu unde sa merg. Ne-am plimbat pe la nu stiu cati pediatri, alergologi, dermatologi ...am ajuns si la homeopat ! Nu ii mai apar bubite noi, dar nici astea nu ii dispar. Ne-am mutat de la curte din nou la "betoane" (la bloc) de fro 2 luni....chiar nu am nici o solutie !!!!

Ela creste, deja termna primul semestru din clasa a 2-a...face dans sportiv....ea este Ok multumesc DOmnului !![]()
Ana zice cateva cuvintele, dar "mama" nu vrea deloc ! Astept cu nerabdare.....
. Alearga prin casa, a inceput sa se joace si ea ca un copilas.....Avem aceleasi probleme cu mofturile la mancarica, da deja asta e poezie !
Cu divortul inca nu s-a terminat ! Dureaza de ceva vreme (din septembrie)....... ! Dar eu sunt cu capul mai limpede acum !![]()
Sper sa intru mai des si sa reintregim putin "gasca" de mamici ca observ eu p'aici ca miscarea e slabaaaa !!![]()
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
POZE FETE CUCUIETE 
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
Irda spune:
Salutare fetele!
Mai sa fie!
Tare liniste pe la subiectul nostru!
Noi suntem mai bine cu raceala, dar tot tusim si avem muci!
Partea buna e ca a inceput sa-mi manance si mie "gonganita"
! Adica are 3 mese solide pe zi, completate de lapte! Am trait s-o vad si pe-asta!
Cred ca a intrat in recuperari, ca in perioada aia nasoala de la inceput de raceala mi-a slabit 500gr.....asa ca acum vreo 3-4 zile cand am cantarit-o avea 9 kg in cap!

(asta la vreo 82 de cm....va dati seama ca arata jalnic....numai piele si os, de-mi venea s-o iau pe pereti ca nu manaca copilu')!
Sanatate multa lui Luca, Albinutz!

Anis...bafta mama cu sanii......si mie mi se umflasera ca niste cimpoaie cand eram in maternitate (ca noi am stat 8 zile internate dupa nastere), dar eu i-am muls la primul semn de intarire si am scapat! A fost si Dari o fomista si papa la greu de la san...i-am si indesat toata aoreola si am scapat de rani nasoale! Stai si tu cu ei la aer cateva zile ca se cicatrizeaza mai repede si mult unguent cu extract de galbenele! Pupicei!

Pupicei fetelor!

Irda
si Daria 13 iulie 2005
Poze Daria