Inimioare de iulie-august 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Dede pupici si Meddeei m-am uitat la voi cu drag.

Diana, pupici pt DVd si tare haioasae Iulia in cortul ei.

Monai, sa stii ca si Ingrid tot asa doarme, de la 22 la 9 dim si cam 2 ore jumate sau 2 ore ziua.Si dr ei a zis ca e normal.

AniS 38+ Iarina-Elisa
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Sa va zic si voua, mi-am scos firele de la cerclaj.... m-a durut cam tare..am ceva contractii, si cand o vrea domnisoara sa vina, s a vina.

AniS 38+ Iarina-Elisa
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Si mii de scuze ca nu apuc sa ma uiti la toate pozele...doar asa printre picaturi..sa nu va suparati pe mine...

AniS 38+ Iarina-Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Ce faceti fetelor? Pe unde sunteti?

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

La multi ani fetelor pe 2007 !
Si buna dimineata ce mai faceti?
Noi suntem bine acum ne-am mai linistit ca au trecut sarbatorile.
Am mai intrat si noi cand am mai putut dar doar ca sa va citim si sa vedem poze si filmulete cu pitici frumosi si talentati. A fost o perioada cand nu a mers netul.
Ce mai fac puiutii?
Sebi este un nazdravan antrenat de fratele sau. Face de toate numai sa ne amuze. Se arunca, se tranteste, trage de toate, se catara peste tot nu sta o clipa locului si din aceasta cauza e plin de cucuie si vanatai.
Cu mancarea stam bine mananca cu placere mere,banane cu biscuiti, cu branza de vaci, bea suc de mandarine(ca sunt mai dulci) si zice ca bea Fanta, mananca prajiturele de casa si mai nou vrea sa manance numai ciorba cu bors pe care o fac mai groasa cu legume cu orez si alternez perisoare cand de pui cand de vitel, seara mai mananca budinca de gris, branzica topita cu painica, sunca slaba, placinta cu branza dulce, mai mananca si cate un snitel de pui cand cere el iar seara si dimineata bea lapte cam 210 ml la o masa tot formula Milumil3 ca nu vrea altceva.
De vorbit vorbeste tot pe limba lui dar mai clar zice mama,tata,cata, bea apa, coco(cocos), pitica, unu-do-te, am(catel), ai(hai), mia(pisica), ga(papagal),pete(peste), ina(masina)si cam atat imi aduc aminte acum. E fascinat de masini, animale,copii si minge(da sut si zice go - gol). In parc trebuie sa ocolim zona masinutelor ca altfel e jale.
De Craciun cand a venit mosu a plans un pic dar apoi i-a dansat mosului pe melodia "Nu mi-e frica de bau-bau" si nu-i mai trebuia nimic cand a primit tractorasul cu remorca.
De cel mare ce sa va mai spun ca inca mai crede si acum in Mos Craciun cu toate ca a vut un pic dubii cand a venit mosu si a zis de cateva ori ca e bunicu,e bunicu ... apoi a intrat in joc si a spus poezia ca si in anii trecuti.
Hai ca s-a trezit si plange sper sa intram mai des de acum, va pup.

Mami de Sebi<18.07.2005> si Cătă<06.03.1997>
Foto cu noi A doua stelută

Mergi la inceput

Mama mia batem recordul negativ...1 SINGUR mesaj ieri...ce se intampla fetele???

AniS 38+ Iarina-Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Liniste mare pe aici ...

Am venit la raport sa anuntam ca ne-a trecut raceala. Ca orice viroza ce se respecta, a tinut exact o saptamana. Suntem bine, veseli si jucausi. Nu se prea omoara cu mancatul, dar acum ca au trecut mucii si a iesit primul colt din maseaua nr. 3 Biancai, sper sa fie mai bine si la capitolul asta.

Oriadam felicitari pentru noua sarcina! Sa fii sanatoasa si sa o duci pana in 40 de saptamani fara probleme. Felicitari si pentru gradinita! Ma batea si ep mine un gand de asta la un moment dat, dar cred ca e destul de complicat sa obtii toate aprobarile, sa gasesti spatiu propice si sa gasesti si educatoare ca lumea. Daca as fi in Bucuresti, mi-as duce copii la tine .
Cu dormitul, ai mei ziua au un somn la pranz cam de 2 ore. Seara adorm intr 22:30 si 23. Nopatea mai maraie, tipa, vor apa ... dar nu se trezesc sa stea de vorba si sa se joace. Spre dimineata (asta insemna uneori 5 -5:30, uneori 7:30-8) beau un bibe de lapte si mai baga o tura de somn pana spre 9.
Ai mei adorm la pranz cu biberonul de ceai sau apa, seara beau laptele si uneori adorm cu sticla in gura, dar de cele mai multe ori se mai invart prin pat o bucata si adorm cu biberonul cu apa. Si eu ii mai legan in brate sau pe picioare daca se trezesc tipand noaptea sau daca sunt prea obositi sau au o problema care ii impiedica sa adoarma singurei.

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Delia multumim de complimente. sunt multi care spun ca tine, ca Rares seamna cu taica'su (am gasit poze cu Sebi mic la 1 an jumte si e copia alb-negru a pozelor cu Rares acum) si Bianca e a mea. Dar sunt si care spun ca Rares are trasaturile mele. Eu una nu- mi dau seama. Astept sa mai creasca. Oricum, Bianca si-a schimbat foarte mult fizionomia in ultimele luni. Ma uitam la pozele de dinainte de 1 an si are alta fatza acum .

Anis cum e? Te mai doare burtica? Ai contractii? Ingrid e pregatita de suriora? O asteapta?

In urma cu 2 seri, l-am pus pe Rares pe olitza ca era cam exploziva treaba in Pamersul lui. Imediat a solicitat sa ii tina Bianca companie: "ai!, ai!" si ii tot arat locul de langa el. I-am facut pe plac baiatului si am pus si fata pe oala. Dupa ce a terminat de facut kk, m-a anuntat "da!da!" ca a terminat, l-am sters, imbracat si m-am dus sa spal olitza. Cand ma intorc, luase un servetel din pachet si o impingea pe Bianca de la spate sa se ridice sa o stearga, ca a terminat . Cand am ridicat-o, facuse si ea kk, deci stia Rares care e treaba!
De cand stau cu ochii la Beby einstein de 2-3 ori pe zi, Bianca imi canta Iiiaaa, iiaa, ooo toata ziua.

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Laura, super faza cu olitza...poate ca ei simt si asta

Anis, ce faci??? Esti bine?!?! Ca n-ai aparut nici aici nici la

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' piticutz

Am crescut atat de mult 35+ Barza aduce o MARIA ILINCA

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Fetele am pus poze noi, sunt 3 albume, cu 3 Sfinti. Daca aveti rabdare sa ne vedeti...noi va invitam

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' piticutz

Am crescut atat de mult 35+ Barza aduce o MARIA ILINCA

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput