Inimioare de iulie-august 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Fetele n-am nascut inca...nu mai am asa contractii,mi s-a lasat burta f tare...cand o vrea sa vina sa vina.....da eu nu vreau sa nascccccc..mie groaza de durere..

Laura, deocamdata Ingrid se uita la hainutele surioarei ei alea mici..le studiaza...nu incearca sa le puna pe ea..inseamna ca face diferenta totusi si ma mangaie pe burtica, zicand bebe..mai nou face si la ea

AniS 38+ Iarina-Elisa
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Sa va zic o faza petrecuta acum 1 min..sunt asa de emotionata si cu hormonii de sarcina cu tot.
Tati o intreba pe Ingrid."unde e surioara ta?" .Ingrid vine la mine imi ridica tricoul si pune mana pe burta mea...mi-au dat lacrimile...doamne chiar stie...

AniS 38+ Iarina-Elisa
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

quote:
Originally posted by anis

Sa va zic o faza petrecuta acum 1 min..sunt asa de emotionata si cu hormonii de sarcina cu tot.
Tati o intreba pe Ingrid."unde e surioara ta?" .Ingrid vine la mine imi ridica tricoul si pune mana pe burta mea...mi-au dat lacrimile...doamne chiar stie...

Luca mereu face asa, chiar o striga Maiaaa

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' piticutz

Am crescut atat de mult 35+ Barza aduce o MARIA ILINCA

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Am fost cu Luca la dr, cu tusea. Pulmonar nu se aude nimik, dar totusi, are un pik rosu in gat, si a zis ori au fost episoade unul dupa altul, trecea unul aparea altul, ori este o alergie la parul de caine (pe care il avem in casa) Asa ca a zis daca putem sa facem un test alergologic sa vedem clar. Mergem sapt viitoare la Medlife, sa-i faca testul, zice ca-i ia sange. Emanuela stiu ca tu ai fost cu Maria, cum a fost? Au experienta, sa nu-l chinuie, ca al meu e speriat de bombe Acum la control, l-a pus asistenta pe cantar, si a urlat de ziceai ca cine stie ce-i face. In sufletul meu sper putin sa fie o alergie, ca poate asa scapam de caine, dar in acelasi timp zic ca-s nebuna sa gandesc asa Nici eu nu stiu cum e mai bine

Bondariciu' piticutz

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

albinutza,
eu mariei i-am luat sange la Medsana ca eu mereu ma duc acolo iau asistentele alea super si mie imi iau cu ac special de bebe sange. o asistenta o tinea bine de mana sa n-o miste si-i canta iar cealata ia luat. eu am tinut-o in brate si sotul a distras-o cu o jucarie. n-a plans deloc doar incepuse sa maraie la sf cred ca o durea mana. si maria de obicei plange numai cand o vede pe pediatra. si cand o lungeste pe cantar s-o masoare asistenta :)

la Medlife nu stiu eu ma duc cu ea doar la control. insa eu am abonament la ei nu mi-am facut analize de sange dar si-au facut niste colegi si erau cam nemultumiti de prestatie. acu nu stiu ce sa zic...

pt tuse eu ti-as recomanda Ketof daca tot apare si suspectezi ca ar fi si pe un fond alergic. a luat si maria pt ca are mereu nasul infundat si-am luat si eu ca am o rinita alergica. f bun mi s-a parut. ei i-am dat 20 zile 2,5ml/seara parca.

monai,
maria nu mananca pate de ficat. cred ca doar recomandam eu pe-acolo. maria nu mananca nimic uns pe paine. daca ii pun si unt arunca felia de paine. altfel paine goala si prajita mananca de sparge.
maria mananca ficatul intreg. il tin cam 10 min in apa rece sa mai iasa din sange. apoi il fierb 4-5 min in lapte clocotit ca sa iasa gustul ala nasol. ultima data (marti) i l-am fiert in lapte humana junior si-a iesit super cu un pic gust de vanilie a mancat 2 bucati intregi. in general ii dau inainte de supa ca daca a mancat deja nu mai vrea.
cred ca poti sa-l faci frecat cu un pic de unt si lapte. eu am incercat cu un pate de pui din comert la inceput dar cum ti-am zis nici nu vrea sa guste asa ca nu m-am mai chinuit sa-i fac.

mamica de maria, 1 an si 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Buna fetele mele!

Sunt chioara de somn Nu stiu ce a avut Emma de a stat treaza de la ora 1.00 pana pe la 4.05. Nu plangea, se juca, cum vroiam sa ies din camera maraia, dadea sa planga, a cantat, a facut pomelnicul la toti cunoscutii, i-am spus ca toti fac nani la ora aia si ea a inceput sa-i insire pe toti si sa spuna "mami nani, tati nani, maia nani, taia nani, nina nani, aca (anca) nani, sai (sarah)nani etc" Apoi arunca jos ursuletul cu care doarme si il striga si trebuia sa il dau si tot asa.. Pana la urma la 3.00 i-am facut o sticla de lapte cu gand ca o pacalesc si adoarme. Dar minunea s-a intamplat abia dupa ora 4 dimineata
De la opt e iar in picioare, nu stiu ce are, dar m-a disperat azi-noapte.

Oriadam, felicitari pentru sarcina. Nastere usoara si un bebelus sanatos iti doresc. Te astept la mamici de martie-aprilie 2007 sa fim si acolo colege

Anis, nastere usoara, am citit ca ti-ai scos cerclajul, de acuma vine mandruta mica

Albinutzza, si tie iti doresc o nastere uoara, dar mai peste 3-4 saptamani sa mai stea Maria la caldurica. Chiar nu stiu daca ti-am spus ca imi place tare mult cum suna numele ales.

Yasmari, ma intrebai cate saptamani am. Maine implinesc 26 Vezi ca am jos la semnatura, Galusca ca mai uit si eu in cate saptamani sunt si asa imi improspatez memoria

Va las, am mancat micul dejun, acuma imi fac o cafea sa rezist mandrei ca ma asteapta o zi foaarte frumoasa

Pupici si multa sanatate la pruncii bolnaviori,

Katink cu Galusca si Dulcineea mea Emma-Andreea

Mergi la inceput

Emanuela, si eu tot la Medsana, dar aici, la Medlife e alergolog unchiu sotului si el a zis ca alea acolo au mai multa experienta decat in spit Colentina. Sa vedem ce-o fi. De Ketof stiu si eu, ca si eu-s alergica, rinita acuta, si altele, acum am sa-i fac testul macar sa stiu, ca cica un fond alergic sigur are ca ma mosteneste, dar posibil sa nu fie alergic la aceleasi chestii ca mine

Bondariciu' piticutz

Mergi la inceput

Si eu ii dau lui Luca ficat si tot asa il fierb cu lapte, ca mia scoate din amareala. As incerca si pateu, dar facut in casa, n-as lua din comert. Daca stiti retete...

Bondariciu' piticutz

Mergi la inceput

Fetele nu ati vazut pozele?!?!? Sunt si eu pe acolo, dar nu se vede prea bine burtika

Bondariciu' piticutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

Buna ziua la toata lumea.

Albinutzza - ba te-am vazut, esti Superrrrrrr. L-am vazut si pe frumosul bondarel. Imi place cum ii sta imbracat in rosu si are o gurita sa o mananci nu alta .
Am si eu o reteta de pateu pt copii dar mai mult il mancam noi

Pate de casa
1/2 kg ficatei de pasare
1/2 pachet de unt
putina sare
cateva picaturi de lamaie
se spala ficateii si se lasa 1/2 ora in apa rece sa iasa sangele apoi se fierb in lapte la foc mic aprox. 5 minute
se dau prin blender sau masina de tocat, se freaca cu untul, sarea, lamaia, (se pot pune si cateva picaturi de ulei)pana devine o pasta omogena.

Mami de Sebi<18.07.2005> si Cătă<06.03.1997>
Foto cu noi A doua stelută

Mergi la inceput