Inimioare de iulie-august 2005 (9)
Raspunsuri - Pagina 14
Albinutzza spune:
Oriadam, felicitari pt bb2, pt gradi, cred ca e super. Si noi avem probleme cu somnul. Dar noaptea, la culcare e ok. Cred ca treb sa fi calma, si sa incerci met care ti le-a dat Emma.
Simonica, priveste inainte, capul sus ca totul va fi bine, si din cand in cand mai da-ne un semn 
Irina, petrecere frumoasa, zapada e si sa va simtiti bine 
Mona, sanatate voua si bafta sa plecati, ca va prinde bine
Vali
lasa ca e bine, tot rau spre bine, da' ce-a patit taica-su de s-a schimbat asa? Oricum profita ca e bine pt aman2
Anisule, te asteptam cu vesti, vad ca ai pregatit tot, deci poate sa vina, ca esti gata, macar cu ordinea![]()
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' piticutz
Parintzi de bondarici
Am crescut atat de mult
34+ Barza aduce o
MARIA ILINCAThe piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
emaaimee spune:
eu nu prea sunt de acord cu metodele alea. am gasit despre fussy babysi mi-a placut abordarea mai blanda a problemelor.
fussy baby:
http://www.askdrsears.com/html/5/T051200.asp#top
si sleep issues la fussy baby:
http://www.askdrsears.com/html/5/T051200.asp#top
de piticotu' uriash m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
anis spune:
Era sa nasc azi noapte...asa frica mi-a fost..ca am inca cerclajul.Am luat vreo 2 no spa si m-au lasat ontractiile.Cum puneam mana pe burta simteam corpul bebeluslui..maini, spate...uf..sinistru..
Spewr sa ajung azi sa mi-l scoata.
Albinutzza...am pregatit eu ce am pregatit..da mie o fricaaaaa....
Noi cu somnul suntem ok...de cand am lasat-o sa chitaie seara un pic cate un pic, s-a invatat..ii fac ritualul cu noapte buan la jucarii, pitici etc...si adoarme singura pana dimineata.
AniS
38+
Iarina-Elisa
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Dianami spune:
La multi ani tuturor celor care si-au sarbatorit onomastica! 
Pupici si imbratisari calde din partea noastra!
Diana si Iulia (15 iulie 2005)
Yasmari spune:
SALUT.
Mda, aseara si dra mea s-a culcat la 11, ea are si niste cearcane sa le zic, nu din alea colorate ci mai degraba ca niste adincituri sub ochi, mai prununtat la stingul, asta de vreo 2 luni, sint ofticata ca nu stiu motivul, cunostintele mele medicale sint stravezii dar nu stiu de ce ma tot gindesc sa nu fie o retentie de apa. Sotul zice ca-i de la progr de somn, culcat tarziu, sculat tarziu, as vrea sa-l schimb, s-o scol intr-o dimineata la 7.30, asa obosita cum v fi si nervoasa, poate apoi se va regla, va dormi de prinz mai devreme, de noapte la fel.
Yasmin doarme cu noi de mult timp, e rege, eu mai inghesuita, ba-n perete, ba-n margine, ma odihnesc insa bine, dorm bustean intre trezirile fetei.
Oridam, felicitari pt gradinita, admirabil cum ai reusit sa depui asa munca si alergare, acum ca deja esti muncita de Daria, felicitari si pt bebe din burtica!
Mona, nu va lasati deloc, la munte cu sotul suferind inca?
baga si tu un leac natural, lamaie cu miere si apa fierbinte, mai stiu ca gargara cu apa sarata curata gatul.
Anca, welcome back, de bine ce stii cind pleci in Irl vad ca mai dai pe la noi......happy mommy, happy friends
Simonica, las' ca trec si sterile astea cenusii, nu te lupta prea tare ca se duc singurele.
Albinutzo, ce mi-e dor si mie de zbintuiala, bravo si la mai mult, Ilinca Maria va avea gusturi muzicale fine.
katink, bine ai revenit, tu in cate saptamini esti?
"May you live every day of your life!"- J. Swift
Dianami spune:
Oriadam, felicitari pt. burtica!
Sarcina usoara in continuare!
Anis si Albinutzza, voi mai aveti un pic
. Emotii, ceva?
Emaaimee, ma bucur ca plecati inapoi, cred ca esti tare bucuroasa
.
Diana si Iulia (15 iulie 2005)
delia grozav spune:
Va multumesc mult pentru aprecieri.
Intr-adevar Medeea a crescut mult ultimele luni, ca mananca tare bine. Azi cred ca ar fi mancat o oala de ciorba daca ii dadeam, dupa ce a golit bolul tinea de el bine nu cumva sa il iau si tot incerca sa mai scoata cu lingura.
Yasmari eu intr-adevar chiar fusesem la coafor ca urma garda de anul nou, 48 de ore si trebuia sa arat si eu cat de cat, sa nu se sperie bebelusii de mine.![]()
Am vazut-o pe Ingrid cea frumoasa, pe mamica ei cea mandra (ca are de ce
) si m-am distrat de minune cum danseaza.
Zilele trecute l-am vazut si pe boier Andrei, pe Maria si Iulia dar nu am apucat sa imi prezint admiratia pentru asa copii superbi, asa ca o fac acum
.
I-am mai vazut azi pe Rares si pe Bianca si mie mi se pare ca Rares e al lui tati si Bianca a lui mami, si daca gresesc nu conteaza, important e ca e o familie tare frumoasa.
Oricum e clara concluzia, nu mai avem bebelusi, toti sunt copilasi in toata regula.
Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 1 an
delia grozav spune:
Pai Anis, noi iti tinem pumnii si daca nu dai semn de viata 3 zile te sunam sa aflam noutati
.
Oriadam felicitari pentru sarcina si sa fiti sanatosi toti.
felicitari si pentru gradinita, e un lucru tare frumos dar nu cred ca ti0e usor de loc.
Simona ai grija si de tine, poate ar trebuii sa te mai destinzi si tu.daca vrei idei iti dau
, cu pusul in practica stau mai prost
.
Valcamp imi place ca nu te lasi, esti o femeie puternica si realista.
Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 1 an
ema.nu.ela spune:
oriadam,
si eu stiu ca la varsta asta bebe are nevoie cam de 11-12 ore noaptea si 1-2 ziua.
a mea de obicei doarme 22-08 si 13.30-14.30. rar se trezeste si pe la 9 dim si doar daca o scot la plimbare dupa masa de pranz doarme afara si cate 2-3 ore. in casa mai mult de 1 1/2 h nu doarme.
cat despre metode de dormit eu zic ca depinde f mult de copil.
a mea are perioade cand doarme toata noaptea. de la dinti are nopti in care se trezeste pe la 2. si daca nu reuseste sa adorma pana la urma ii dau lapte si se culca la loc. cand a fost racita si nu putea sa respire ma chinuiam si cate 2-3 ore s-o adorm.
la mine cel mai bine functioneaza:
1) ii dau lapte; am ajuns la concluzia ca daca se trezeste si i-a sarit somnul o apuca foamea; ca altfel nu-mi explic cum de adoarme imediat dupa; nu mi se pare o metoda f buna dar e rapida ;)
2) daca nu reuseste sa adoarma si se tot foieste dar vad ca-i e somn, eu o iau pe picioare si-o legan pana adoarme si-apoi o pun in patut; sau o pun in patut pe o paturica de-ai ei si o legan cu paturica aia (apuc patura de o latura si simulez leganatul); daca se zbate tare si nu pot s-o pun pe picioare ma mai plimb cu ea in brate pana se mai linisteste si apoi incerc iar;
3) important e sa inteleaga ca nu e de joaca noaptea; si-a mea mai se duce in sufragerie la brad dar n-o bag in seama sa ma joc cu ea. o las cateva minute si-o iau usor la nani ii distrag atentia cu un obiect ceva "hai sa-l culcam pe porcusor ca-i e somn"
de ex azi-noapte am zis ca nu-i mai dau lapte ca se invata prost. s-a trezit la 1 la 2 la 3 si la 4 obosita de-atatea drumuri (ma duceam doar si-o mangaiam si-adormea la loc sau cel putin eu adormeam :)) i-am dat laptele pe care l-a baut dintr-o suflare si-a dormit bustean pana la 9. si la 9 a baut din nou lapte. avantajul e ca bea mai mult lapte asa...dar astept sa treaca maselele s-o dezvat.
si-a mea e innebunita dupa baby einstein. dar o las doar in weekend sa se uite. se mai uita si pe minimax la una alta dimineata tot in wk. se aseaza frumos cu sucul de portocale intr-o mana si un covrig in cealalta si sta si se uita in timp ce eu pregatesc micul dejun.
ieri am incercat un milk-shake cu banane si kiwi si n-a incantat-o. tot ieri am facut pancake din faina neagra cu porumb si costita f misto ei i-am dat simplu a ros un pic la el si-atat. in alta zi a stat cu o felie de pizza in mana de se murdarise groaznic a gustat doar putin dar nu vroia s-o lase din mana.
mamica de maria, 1 an si 5 luni
MONAI spune:
Salutare, gagici!
Dede, am vazut-o si pe Medeea in poze, ieri mi-am uitat s-o pomenesc
, dar e foarte scumpa si Adi e un dragut, iar tu parca esti mai senina de cand ai inceput lucrul
.
Oriadam, felicitari pentru sarcina, sa treaca usor si fara probleme si sa fie bine
. Nici Sara nu doarme cat scrie la carte. Seara de la 22 la 8, iar la amiaza in jur de 2h(uneori 2h1/2). Si-a tot micsorat somnul, bine macar ca doarme. Treziri nocturne nu are, decat daca viseaza urat sau o dor gingiile, dar adoarme repede la loc. La amiaz se trezeste dupa 1h, ma striga, ma duc si ma intind langa ea si adoarme la loc.
Orice metoda alegi, singurul sfat pe care ti-l pot da e sa perseverezi. Daca ii faci acelasi ritul timp de cateva saptamani, cred ca ar fi imposibil sa nu se obisnuiasca cu el.
Ema.nu.ela, ai scris mai demult ca Maria papa pate de ficat, pot sa te-ntreb de care i-ai dat? Pur si simplu nu mai stiu cum sa-i diversific meniul
. Are acum o perioada in care mananca de sparge, dar nu prea mai am idei de gatit, de altfel nici pentru noi, sarbatorile ne-au saturat bine
. Oare ciupercile de la ce varsta se pot introduce in meniul lor?
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
O nastere atat de frumoasa...