Inimioare de iulie-august 2005 (9)
Raspunsuri - Pagina 13
anis spune:
Fetele va pupik pe toate si sa traiti cu numele , Ioane, Ioni...toti! Beti un pahar si pt mine...![]()
MA bucur ca v-au placut pozele si filmuletul.A fost si este super haioasa la dans , danseaza si dupa simfonica Ingrid...e clar ..o ducem pe scena mai incolo ..cine stie ce inclinatii o avea...![]()
Mamini, pupici si vad ca a ta e geniu in ale vorbirii..Ingrid de abia daca zice 2-3 cuvinte dar intelege tot....sa dai mai des pe la noi.
Irinabungau, o sa va anunt cand nasc...deocamdata ma misc greu, de abia imi tarai picioarele...maine sau poimaine scot cerclajul si...cand o vrea sa vina, sa vina...ca de abia astept s-o tin in brate.si LA MULTI ANI IOANEI!!!
AniS
38+
Iarina-Elisa
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Acum am vazut ca a scris si Simona, si ma intrebam de ce a disparut in ultimul timp.Sper sa iti revii repede si vad iar mesaje de la tine.Pupici la amandoi.
AniS
38+
Iarina-Elisa
si
Ingrid-Alexia
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
emaaimee spune:
multumim mult de urari.Oani are 18buc dinti+masele,le asteptam pe ultimele masele ramase, e f agitata mai ales noaptea.scumpa foc, ne jucam tare frumos si repeta multe cuvinte noi in engl/ro zilnic, nu ii tace gurita nici in somn.vorbeste si in somn
si ea face conexiuni din ro in engl,Mari
numara si ea:unu,doi sau doua
,patu',noua
gata, plecam In Irl pe 7 febr.
sa ne traiasca cu numele toti sarbatoritii de azi
am vazut poze cu copilasi scumpi foc
sanatate multa bolnaviorilor,dintosilor mici.
de piticotu' uriash m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
Yasmari spune:
Am intrat special sa urez distractie placuta la munte Irinei si multi pupici cretulinei sarbatorite.
Urari de bine si sanatate Ioanei Corbioana, Ionei Pofia, Ioanului Luca...s-a taiat firul, ma iertati, la multi ani tuturor!
"May you live every day of your life!"- J. Swift
oriadam spune:
Dragele mele,
Din pacate n-am mai reusit de tare mult timp sa va tin companie, pentru ca....nu stiu, cred ca din lipsa de timp, desi toate cred ca suferim de asta, asa ca nu e o scuza buna.
Ideea e ca am deschis o gradinita, un proiect tare drag mie, dar care mi-a ocupat tot timpul si energia.
Noi, eu si Daria suntem ok si ca o noutate, mai asteptam un baietel(sunt in 27 de sapt). Suntem foarte fericiti ca vom avea pereche, dar in acelasi timp sunt speriata ca nu ma voi putea descurca cu doi asa mici.
Mai ales ca: DARIA INCA NU DOARME BINE!!!!
Va rog sa imi spuneti cum dorm puii vostri? A mea doarme o ora si jum(rar doua ziua) iar noaptea(e drept ca de o luna tot intr-o raceala o tinem) dar ma sperie ca doarme tarziu(in jur de 11) si nu ma mai tin curelele.
Voi cum ii adormiti? La ea nu tine nici o metoda. Nu vrea sa asculte poveste, nu sta in patut....Imi da senzatia ca este foarte excitata.
Reusisem sa o culc in patut, dar cu mine langa patut si de cand e racita s-a dus totul pe apa sambetei :-(
Problema e ca nu gasesc niciunde scris daca e ok, cat doarme un copilas de 1 an si 4 luni, ce e firesc la varsta asta. De aia va rog sa ma ajutati si pe mine cu experienta voastra.
Am frunzarit un pic ce ati scris si mi-am adus aminte cu mare drag de fiecare dintre voi.
Multi pupici,
Mada, Daria mea draga si Tudor din burtica
anis spune:
Oriadam, felicitari pt burtica...dupa cum vezi eu stau sa nasc..si eu sunt speriata ca vor fi amandoua mici, diferenta doar de 1 an si 5l, dar zic ca o sa ne descurcam noi...
Unde sunteti?????
AniS
38+
Iarina-Elisa
si
Ingrid-Alexia
INGRID
acusor spune:
LA MULTI ANI cu intarziere tuturor Ioanelor si Ionilor! Sa fie sanatosi si fericiti!
Felicitari, Oriadam. Sanatate Dariei.
Irina, petrecere frumoasa la munte. Probabil ca esti deja acolo.
Simona, sa treci mai repede peste pasa proasta. Te asteptam
!
Mamini, felicitari Sofiei vorbareata. Teo se incadreaza inca la copiii aproape muti
. Zice tata si atat. Dar doar cand vrea el si nu cu directie la taica-sau. Asa cred eu, cel putin.
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
corbioana spune:
Irda, Yasmarisi celorlalte multumesc frumos pt urari!!! 
Ioana si boier Andrei : 27 iunie 2005 - 1 anisor!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
emaaimee spune:
Mada,felicitari pt baietelul din burtica,la fel si pt gradinita.
uite www.babycentre.co.uk/baby/sleep/sleepneeded/" target="_blank">aici despre cat somn are nevoie un bebe/copilas
www.babycentre.co.uk/toddler/sleep/habits18to24months/" target="_blank">aici despre metode de adormit copiii.
daca te consoleaza nici la noi nu merge nici o metoda inca
uuurlaaaa rau.asa ca de mult am decisa sa nu ne mai chinuim degeaba.
si noi avem un somn de noapte vraiste de la un pic de raceala si masele
.de cand s-a trezit prima oara nu mai vrea sa doarma la ea in patut,numai cu mine in pat si se mai trezeste de vreo cateva ori(poate si 5 chiar).
va pupam
de piticotu' uriash m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
Albinutzza spune:
Neazta fetele
Sper sa fi petrecut bine, ca noi daaa. Am fost sambata seara, la ziua cumnatei, intr-un club, numai cu muzica veche ('60, '70, '80) superb, m-am simtit excelent, am dansat, se uitau toti la mine, cu burta mea, dar m-am simtit excelent. Singura problema era
si din cauza asta la ora 1.30 am cedat
Ieri a fost casa plina de musafiri, noi cam obositi, dar a fost ok. Am sa pun si poze, ca in sfarsit am intrat in posesia lor.
Si noi avem probleme cu somnul, peste zi e ok, seara la culcare e ok, dar se trezeste noaptea, si de cele mai multe ori sta cu orele
Am zis ca ma sacrific iar o sapt, sa nu-l mai luam la noi, macar sa doarma legat, pana la 4-5 dim, ca tot ar fi ceva. Incerc si asa
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' piticutz
Parintzi de bondarici
Am crescut atat de mult
34+ Barza aduce o
MARIA ILINCAThe piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)