PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Maryion, Mamanati voi sunteti mame-eroine. Cred ca trebuie sa incepeti sa-i obisnuiti sa adoarma singuri/e. Ma gandesc cat de greu trebuie sa va fie acum. Asa ca luati-va inima in dinti si incercati sa-i faceti sa doarma singurei.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
botez

www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Oooo ce de piersicute dragute in album....delicoase, cu mamici cu tot!

Acum cateva minute am trimis si eu Mirunei una cu piersicuta mea care de dimineata nu m-a lasat o clipa libera.

Si acum se maraie ca i-am disparut din vizor fara sa ii cer voie...
si pange...oaaaa....oaaa...

va pup,
georgiana, mamica de Nour (07.07.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Adelapop, am uitat sa-ti zic ca dupa supica sau pure, ce-i dau, il pun si la san si papa laptic; abia asteapta, nu stiu ce o sa ma fac cand nu o sa mai am lapte ca laptele praf am observat ca nu-i place.

Consi, multzumesc mult ca te-ai interesat pt noi, deci ii dau cu tot cu orezul ala dat prin sita? eu credeam ca numai apa in care a fiert. Deci banuiam eu bine ca asta este!

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

quote:
Originally posted by Consi

Maryion, Mamanati voi sunteti mame-eroine. Cred ca trebuie sa incepeti sa-i obisnuiti sa adoarma singuri/e. Ma gandesc cat de greu trebuie sa va fie acum. Asa ca luati-va inima in dinti si incercati sa-i faceti sa doarma singurei.

Scumpa, eu de mult incerc sa-mi iau inima in dinti. Stiu si eu ca am cam alintat-o, dar nu poate adormi singura desi i se lipesc ochii. O pun in patut si o legan. Sta cuminte apoi incepe sa maraie, apoi tipa si plange mai tare si mai tare. Si tot in brate ajunge.

Ce sa-i mai fac?! Credeti ca e tarziu deja?

Nati, mami de Lia papadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

mamanati, si eu patzesc la fel si numai cu mine vrea sa doarma, mi-e si frica acum sa nu cada din pat (avem pat de mijloc), ii pun niste pernutze la margine dar deja alea cred ca sunt prea mici. Eu stiu ca nu e chiar prea tarziu sa invetze, stiu ca pana la 6 luni se poate, pe urma......la revedere! si eu sunt disperata din punctul asta de vedere mai ales ca ma simt foarte obosita si mi-e greu sa rezist sa-l invat, adica sa-l tot pun si sa-l iau din patutz cand plange. noi avem aproape 5 luni, deci am avea o luna la dispozitzie sa invatzam, poate ma tzin si io de treaba luna asta!

Mai am o intrebare pt felele care au inceput diversificarea:
eu pun supa la fiert la 12,30 si o las pana la ora 14, apoi papam cam pana la 14,30, adica atunci terminam cu masa, supt, etc si adoarme. sa zic asa, doarme cam pana la 15,30-16. Cand sa-l mai scot afara?
Voi cum reusitzi?
Dimineata la 10, tot asa, tre sa-i fac marul ras sa-l pape si iar imi ia o groaza de timp si dupa asta inca un pui de somn. Seara e frig si tot asa si nu mai reusim deloc sa iesim pe afara,mai ales ca e nebunie, pana il imbrac...., pana ma imbrac eu......ma termina!

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Fetelor multumesc de aprecieri dar ideea cu albumul a fost initial al lui Tweety, eu am pus-o doar in aplicare.
adelapop Cristina_ioana e bine e cu Luca la Sinaia si nu poate sa ne scrie. Se intorc abia in ianuarie. Dar va pupa si ea pe toate.
Consi multumesc de ajutor.

Miruna + Alexei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

dariana eu am urmatorul program. Ne trezim pe la opt. Eu fug in bucatarie si pun la copt mere, pere sau ma apuc sa fac piureul de ora zece. Daca am pere sau mere de copt atunci in timp ce se coc astea curat legumele pentru supa. Cat ii dau sa manance de dimineata las legumele la fiert apoi Alexei doarme cam 40 de minute timp in care eu spal, sterilizez biberoane si termin de fiert si pasat supa. De la 11 la 12 ne plimbam. La 14 mananca si intre fie sta in patut fie in scaunul de masina sau unde am eu treaba si ce dispozitie are el.

Miruna + Alexei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

dariana eu ma trezesc f devreme doarece Nour nu vrea sa ma lase mai mult, iar dupa fructul de pe la 10.00 pun la fiert legumele pt supa si pregatesc "ustensilele" care imi vor fi necesare, sa fie gata. Cand vine timpul pt supa doar le pun in blender si in 2-3 minute totul e gata.

Iesim afara in jurul orei 12-13.00 macar pentru cateva minute. Lui ii place in port-bebe, iar eu imi gasesc un motiv sa mai cumpar si cate ceva, ori pana saptamana trecuta il luam pe Ali de la scoala. Acum e vacanta, dar nu imi voi schimba obiceiul decat daca va fi fff frig sau mai stiu eu ce motiv serios voi avea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Pot sa spun ca sunt super-fericita?...Riana de ieri accepta biberonul, pana acum i-am dat doar lapte sa manance cu el, poate o sa vrea si ceai si suc...asa ca sper ca s-au dus vremurile cand ii dadeam cu lg lichide...azi a mancat si mai mult, cam 200 ml la masa de piure de fructe sau legume (depinde de masa) cu lapte...poate o tine asa si nu se deoache...faza e ca am fost la tara de Craciun si am uitat acolo pompa, biberoanele si ieri la 17 nu a vrut sa suga decat f putin, asa ca am facut niste lapte praf intr-un biberon no name primit cadou si surpriza..a acceptat sa suga din el...are tetina mai ingusta si poate sa o ia pe toata in gura si e si mai moale, se pare ca se plictisise de avent.
Adela am uitat sa-ti spun, Riana nu a luat deloc in greutate saptamana asta, asa ca............nu te speria.

http://new.photos.yahoo.com/turbaturaluca/albums/

Raluca si pui mic si drag Riana (2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

quote:
Originally posted by Muuh

Fetelor multumesc de aprecieri dar ideea cu albumul a fost initial al lui Tweety, eu am pus-o doar in aplicare.
adelapop Cristina_ioana e bine e cu Luca la Sinaia si nu poate sa ne scrie. Se intorc abia in ianuarie. Dar va pupa si ea pe toate.
Consi multumesc de ajutor.

Miruna + Alexei

Atunci 10 puncte si pentru Tweety

Nati, mami de Lia papadia

Mergi la inceput