Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 - PARTY!
Raspunsuri - Pagina 4
anabordea spune:
La multi ani pe noul an!
MAV sa stii ca e bucuria de doua ori mai mare cand ai 2 pitici...la inceput e tare greu, dar te obisnuiesti...in primul rand sa nu mai ai timp deloc, ca nu ar dormi, frate, in acelasi timp...Doamne fereste! Si cand ii apuca nevoile ii apuca in acelasi timp de zici ca se vorbesc. Dar cand ii vezi ca se pupa si se iau in brate si vin amandoi sa te pupe sa nu fie vreunul mai prejos ca altul iti creste inima in piept de sa iasa...Si eu am avut mii de stari si griji cat am fost gravida cu bb2...dar au trecut...Si iata ca s-a facut deja un an...si de acum 8 luni am inceput si serviciul. Dar ne descurcam. Acum ne pregatim de turta Dariei care va fi sambata. Daca ai vreo intrebare..iti raspund cu placere. Oricum, iti doresc sarcina usoara si 2 copii sanatosi, ca doar asta conteaza...
Ana, mamica de
Diana Alexia (28.02.2004) si
Daria Oana (6.01.2006)
Album
gabiarama spune:
Va invitam la petrecere !

La multi ani puiul meu drag !
La multi ani tuturor copiilor care au deja 3 anisori :Robert,Bogdan,Cristian,Matei,Mircea,Rares!
GABI
18+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
buli spune:
La multi ani!
Mircea!
La multi ani!
Rares Alexandru!
La multi ani!
Mihnea Ioan!
oh, greu tare, am sarbatorit ziua lui Matei de 3 ori

ne revenim cu greu :))
eu mai am o saptamina de concediu ... not bad
Andra28 spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor si nu numai lor!!!
La multi ani in Noul An, 2007 si sa vi se implineasca cele mai aprinse vise, sa aveti sanatate si noroc in toate!!!
in noaptea dintre ani, Alexandru a rezistat pana la ora 3:00, asa ca a doua zi a dormit 13 ore. Ne-am tot chinuit noi sa-l culcam mai devreme dar nu a fost chip.
A fost foarte fericit ca a primit si el putina (un strop combinat cu apa) sampanie in pahar si a dat noroc cu toata lumea. a doua zi vroia sa mai fie o data revelionul.
De Craciun a venit Mosul in carne si oase. Alexandru nu s-a speriat deloc, l-a luat de mana si l-a asezat pe scaunel, iar cand Mosul a zis ca trebuie sa plece si se indrepta spre usa, copilul a intervenit prompt 8spre deliciul asistentei): "Mai bine pleci pe geam..."
Va pup,
Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004
ralualexandrei spune:
La multi ani tuturor sa va dea Dumnezeu sanatate si spor in toate!
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si
28+
album no1 album no2 albumul no3
Emilly spune:
La multi ani Matei, Mircea, Rares Alexandru
sa fiti sanatosi si sa-i bucurati pe parinti!!
La multi ani Mihnea Ioan!!
Mamici, sa va traiasca micutii!!
Fetele cu 2 copilasi, eu as propune sa ne mai ziceti pareri despre cum e cu 2 pitici mici in dotare sa mai prindem si noi curaj![]()
Multumesc!!!!
DARAEL spune:
Ziceai gabiarama de invitatie la party
? Si fara invitatie tropaiam
spre voi..... cum sa scapam ocazia
de a va felicita ?
La Multi Ani Mihnea Ioan (gabiarama)
!
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
Credeti ca Viata e grea ? Asa o fi... dar trece repede
Ioana Co. spune:
La Multi Ani 2007 european!
La Muli Ani copilashi scumpi nascuti acum trei anisori . Va pupam si va uram tot binele din lume!
Hehe........."curaj gaina ca te tai!" (apropo de curajul necesar de a avea 2 bb....)- glumesc sa stii Emily, e minunat sa fie fratirori ca se joaca impreuna si tu nu mai ai nici o treaba. Mai greu e pana ajung sa se joace impreuna, duca care totul e piece of cake....

![]()
Va pupam si va dorim un an mai bun cu sanatate!
ralualexandrei spune:
Sa povestim despre 2 sau mai multi copii,pai ce sa spun il am pe Radu care are 19 ani si deja numai este un copil cu toate ca are nevoie de dragoste la fel ca cei mici.Radu fiind fratele meu care ptr mine si sotul meu a fost si este ca primul nostru copil.La el cea mai grea perioada a fost adolescentza,acum parca s-a mai echilibrat, munceste,ma ajuta in casa,e cuminte,ne asculta ,mai face din cand in cand cate o prostie dar dupa ce ii explici ce si cum a gresit intelege chiar daca bombane.
Robert la cei 10 ani ai lui a intrat in preadolescentza si are prima dragoste,a inceput deja sa fie un barbatel si sa aiba orgolii asa ca se ciocneste cu fiecare membru al familiei pe diverse subiecte si din diverse motive,este intr-o permanenta competitie cu Radu si isi da aere de stapan cu sor-sa si cu Daisy cockerul familiei.
Maria la cei aproape 3 ani este de departe cea mai nazdravana si necesita cea mai mare atentie,vesnic in miscare ,pusa pe sotii de la pictatul peretilor pana la coafura desavarsita artistic cu suc de portocale,nu stii niciodata ce pune la cale.
Asa ca la mine toata ziua este full de dimineatza si pana seara,insa daca nu i-as avea pe ei zau daca stiu ce rost as mai avea,il asteptam acum pe bb care va sosi in martie asa ca va mai fi un poznas in familie,si cand o sa terminam cu crescutul copiilor probabil ca o sa incepem cu nepotzii dar vorba sotului "lasam ceva in urma".
Cam asta este viatza mea plina si vesnic surprinzatoare asa ca nu am timp de plictiseala.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si
28+
album no1 album no2 albumul no3