Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 - PARTY!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Adriana, Gabi, Anita, multumim!

Gabi, am mare nevoie de sfaturi si incurajari de la o mamicaX2!!!!
Ane, eu m-am abtinut sa va povestesc temerile mele in legatura cu ce va aduce noul bebe, pe langa bucurii si implinire... Am momente de fericire maxima, dar sunt si momente de... confuzie, sa zicem. Stai si tu sa treaca sarbatorile..... si mai discutam noi.....

Sa va aduca anul 2007 tot ceea ce va doriti!!!!
Multa sanatate, cat mai multe bucurii alaturi de cei dragi, progrese pentru prichindei, dragoste, intelegere, liniste sufleteasca si realizari pentru parinti!

Cu mult drag,
Sebi, mami si tati

Mergi la inceput

Emilly, din pacate, pe Sebi "mi l-a spurcat" la ciocolata, chiar buni.... Noi evitam sa-i oferim cioco, cat de mult putem, insa vorba Monicai... isi mai ia si el singur....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

Buna seara de an vechi,buna dimineata de an nou!Sanatate multa si bucurii mari sa va aduca 2007 european!LA MULTI ANI!

Dalia&Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Tuturor mamicilor , taticilor si piticilor
va doresc ca noul an sa va umple casa de sanatate, fericire si o gramada maaaaare de bucurii...

LA MULTI ANI TUTUROR !

Profit de prilej sa urez aici La Multi Ani unui gandacel mic si scump sufletului meu , ce raspunde la numele Daria .....

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume

Credeti ca Viata e grea ? Asa o fi... dar trece repede

Mergi la inceput

Hop... tzop am sarit in 2007.... ce chestie – trestie oameni buni......

Cu speranta ca anul acesta va fi un an plin de succese nebanuite pentru voi toti, va las acum si am sa ma indrept incet – incet spre 2008.....

La Multi Ani Matei (Buli) !
Hotzoman Matei aista.... ce smecherie sa se nasca de 1 – pai o lume intreaga ii spune La Multi Ani.....

Cu stima,

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

sorcova vesela,
sa traiti, sa infloriti,
ca merii, ca perii,
in mijlocul verii
...samd

La multi ani, 2007!

La multi ani, Matei!

Mergi la inceput

La multi ani, 2007!!!!
Sebi a rezistat eroic, "la petrecere" pana la ora 2 AM, din intaia zi a anului 2007. Hihihi, "a vazut cum liminitele (artificiile) au gonit vechiul an si au vestit noul an!", a dansat (tzopait) si a mancat din tortul pe care l-am pregatit impreuna si pe care il astepta cu maaare nerabdare inca din 2006.

LA MULTI ANI FERICITI, MATEI, DIN GASCA MAO!!!!!!!
SA CRESTI MARE SI FRUMOS SI SA FII SI SANATOS SI SA-I BUCURI PE PARINTI, ....CA TE SPELI SINGUR PE DINTI (ce sa fac, daca asa mi-a iesit rima!?)!!! Multi pupici si petrecere frumoasa (ne-ar fi placut sa fim si fizic aproape de voi)!!!!!!!!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

LA MULTI ANI !!!!!
Un an nou mai bun , plin de pace, de bucurie si impliniri !!!!

Albert a fost cam nemultumit de artificii, a zis ca trebuia sa fie mai multe!! Vroia sa mergem la ele, dar ne-a fost lene sa iesim pe frigul ala si stiam ca nici nu se dadea voie cu masina, trebuia sa mergem mult pe jos, nebunie mare, asa ca am vazut din balcon, ca noi oricum avem vedere la tot orasul.Petrecerea am facut-o la niste preiteni casa tot in cartier.Albert a fost f. fericit, lui ii place lume multa si musafiri. A facut el si o prostie, a varsat o cutie de sus pe capelele albe -albe si noi noute ale gazdelor. Noroc ca se puteau scoate si spala. S-au gandit producatorii ca fiind albe sa se poata spala.

Sa il ajutam pe Alexandru

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

La multi ani pe 2007 , La Multi ani Matei si Mircea(scuze dar intru cand apuc)

Ane..eu nu glumesc cu probleme de-astea.Te asteptam cu vesti bune!

Mav indiferent ce probleme sau neprobleme ai, viata cu doi este mult prea frumoasa -zic eu din experienta de 5 luni cu doi pui.Phillip o si iubeste mult, si normal ca mi se umfla si mai tare inima cand ii vad, cred ca n-as fi spus acelasi lucru daca Phillip ar fi fost gelos sau rautacios.Dar cum nu e cazul, poate ne mai gandim si la bebe3

El mananca rar ciocolata, prefera prajiturile facute in casa(desigur la care contribuie), si multe fructe.

Aseara a stat si s-a uitat la artificii cu orele, ca la noi au inceput de pe la 9 si la 1 jumatate am adormit si tot mai sclipea cate ceva pe cer.

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Oameni buni, astazi avem pe lista de petrecere 2 chefuri super meseriase..... o sa cantam si o sa ne veselim, si pe torturile cu frisca o sa navalim ....

La Multi Ani Mircea (Diana_b) !
La Multi Ani Rares Alexandru (dienuca) !

Sa nu zica lumea ca noi nu petrecem la inceput de an.....

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume

Mergi la inceput