Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 - PARTY!
Raspunsuri - Pagina 5
Emilly spune:
Am uitat sa multumesc fetelor care mi-au raspuns la intrebarea despre ciocolata
si eu evit sa-i dau, mi se pare micuta cu toate ca quebecosii imi zic ca de la 2 ani e ok, o fi ok pentru ei.
Ioana vazut pozele, absolut superbi copilasii tai! sa va traiasca si sa va bucure!!e diferenta mica intre ei asa-i?
Andra tu esti super mamica pentru mine!!bravo tie mamico!! e foarte frumos sa dai nastere unui copil, eu as vrea chiar 3-4, problema e ca-mi trebuie un ajutor sa-i cresc caci singura nu sunt in stare...psihic vorbesc.Nu stiu cum simti tu, eu una am nevoie uneori de timp doar pentru mine, sa ma detasez de cele din jur...asa-s eu mai ciudata...
anda141 spune:
LA MULTI ANI Mihnea Ioan !!!
Astazi am si iesit cu sania la zapada, aia care a fost ca nu mai scapam de Albert. S-a distrat de minune, atat i-a placut sa mearga prin zapada aia feloscaita, s-a udat la picioare, dar s-a distrat.
Eu am liber pana luni, maine o sa merg sa vorbesc la o gradinita ptr.el
Sa il ajutam pe Alexandru
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
Ioana Co. spune:
Multumesc Emily!...da, e un an si 4 luni intre ei......Darius e ceva mai pirpiriu pentru varsta lui, iar fetita e ceva mai durdulie si mai dezvoltata pentru a ei. Pentru ea graficele de crestere sunt doar o gluma (la 1 an si 6 luni are 87 cm si 16 kg). De aceea de cele mai multe ori primim intrebarea daca sunt gemeni .....Nu, nu sunt: unul e varsator si celalalt rac![]()
![]()
Pupici,
anda141 spune:
WAW,16 KG la 1 an si6 luni ??![]()
Albert are 13,5 kg , e cam putin dar nu am ce sa-i fac. Mai e vreun copil asa slabut? El nu pare slab, dar cand il urc pe cantar....nu am ce sa ii fac, nu mananca asa cum trebuie , pot sa ma pun ci in cap.
Sa il ajutam pe Alexandru
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
ralualexandrei spune:
Ahhh sa nu credeti ca sunt vreo wonder women,am si eu momentele mele de slabiciune si de oboseala,si cateodata ma satur ca totul sa fie in spinarea mea si atunci imi acord o zi de rasfatz,ii las pe copii cu bunica si merg la cosmetica sau ma retrag la mine in camera si citesc o carte ,chestii de genul asta.
Nu mi-am imaginat niciodata ca voi avea asa o casa plina insa acum nu-mi pare rau nici un moment.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si
28+
album no1 album no2 albumul no3
anabordea spune:
Buna! LA MULTI ANI SARBATORITILOR!
Vreti sa vedeti diferenta de categorie la fetele mele...la aproape 2 ani diferenta, Diana are 12.5 kg si Dari 10.5-11 kg
iar ca inaltime sunt doar vreo 10-12 cm intre ele...
Asta este...La Diana de cand e ea ma rog cu cerul si cu pamantul sa manance, pe cand Daria mananca cu toata lumea...
Ana, mamica de
Diana Alexia (28.02.2004) si
Daria Oana (6.01.2006)
Album
TatianaG spune:
In primul rand,
La multi ani, tuturor dragalasilor poznasi care au implinit 3 anisori. Sa le fie viata frumoasa, sa fie sanatosi si norocosi! 
IoanaCo, am ramas
cand am citit cate kg are Darianna. Nu se vede deloc pe ea, e asa cum trebuie sa fie un copilas. I-am vazut pe scumpicei. Ce mare s-a facut Darius!!! Si ce-mi place freza lui! Va pupam pe toti!
De Clara ce sa zic... are doar 14 kg, cu indulgenta si vreo 98 cm. Nu e mancacioasa deloc, dac-ar fi dupa ea, n-ar manca nimic toata ziua. Si nici cu prostioare n-o indop, sa pot spune ca d-aceea nu mananca. Bomboane, deloc, ciocolata cate-o bucatica, daca cere (foooarte rar), napolitane - ce primeste de la gradi-, dar mai mult de jumatate stau in dulap. Biscuiti si prajituri, foarte rar. Prefera pufuletii, semintele de floarea soarelui (decojite) si chipsurile; cand mergem la plimbare de cele mai multe ori cere ceva. La noi regula e ca intr-o zi primeste doar o singura "delicatesa". Totusi, in vacanta aceasta a inceput sa manance mai bine, adica are trei mese ca lumea. Dimineata mananca in sandwish (cu pateu, sunca, cascaval, peste sau ou), la amiaza supa cu zarzavaturi si carne (felul 2 nu manaca, asa ca supa o fac consistenta), iar seara mananca felul 2, cremvusti, sandwish sau chiar supa. Deocamdata pe cantar nu se vede nimic. Mi-am dat seama ca nu are rabdare sa manance, ar vrea tot la joaca. Si aici am instituit o regula cam dura, dar functioneaza, mananca sau sta la colt.
MONICA, ce frumos c-aveti zapada!!!!
MAV, felicitari pentru samburici! Sa fiti sanatosi, caci restul - nelinistile, greutatile - trec. Iti inteleg ingrijorarile ... acum cand va puteti deja intelege cu Sebi si aveti un program stabil, sa se dea totul peste cap. Dar primele luni trec foarte repede si o sa va treziti ca si cu noul bebe va intelegeti din ce in ce mai bine si se vor juca impreuna.
La mine singura problema e ca eu sau noi 2 (cu sotul) trebuie sa ne impartim la 3 pitici. La imbracat, la mancat, la joaca etc. ce sa zic, cand iesim in parc. Pe baieti nu-i pot scoate din carucior caci atunci Clara ramane nesupravegheata si eu inca nu ma pot plimba pe jos (afara) cu ei doi, caci unul ma trage intr-o parte si celalalt in cealalta parte. Acasa e mai simplu ca-l las pe unul si-si continua drumul in patru labe sau in cel mai rau caz face o criza de plans (caci amandoi sunt experti in asa ceva). Am impresia ca perioada aceasta, in care inca nu merg singuri, dar ar vrea sa tot mearga e cea mai grea. La Clara nu mi s-a parut, dar ei doi ma storc si fizic, si psihic.
Dar totodata e foarte frumos, cand se agata amandoi de mine si-mi dau niste pupicuri cu toata gura, cand "se intrec" care s-ajunga mai repede la mine, cand Clara merge la ei, ii imbratiseaza si-i pupa, cand ii acopera seara sa nu le fie frig, cand le da sa manance, cand se joaca impreuna... si lista ar putea continua. Nu zic ca nu exista un dram de gelozie la Clara, dar cu mult tact si multe explicatii, o facem sa inteleaga cum stau lucrurile si de ce cei mici au nevoie de mai multa atentie.
In orice caz, nu regret nimic, chiar daca anul trecut n-am avut altceva in minte decat scutece, mancare de bebei, imbracat-dezbracat bebei, iesit la plimbare (suna plictisitor, nu???) si muuulte-foarte multe nopti nedormite.
Multi
mamicilor, taticilor si poznasilor!!!
Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004),
Daniel Cornel si
Eduard Mihai (09 dec 2005)
FILME
Album 1 Album 2 Album 3 ALBUM NOU
Copilasi ian-feb2004 www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006
Ioana Co. spune:
Si Darius tot in jur de 14 kg are......mai micut de statura ...vreo 92-95 cm cam asa.
Ai dreptate Tatiana nu se vede pe ea....dar cand o ridic in brate e ca piatra....crede-ma ca si eu am facut niste ochi cand am catarit-o......am trecut-o la supici, carnita de pui.![]()
![]()
..etc. Nu mananca dulciuri deloc. Nu ii plac. Dar mananca mancare......cu o pofta!
Asta e! Sanatosi sa fim cu totii!
Va pupam dulce,
layla spune:
Multumim in primul rand pentru urari si gandurile bune
!
Urez si eu La Multi Ani tuturor copilasilor care au facut 3 anisori:
Robert, Bogdan, Cristian, Matei, Mircea, Rares, Mihnea si Dragos
Am incheiat anul trecut cu nasul cusut si l-am inceput tot "bine" cu o viroza urata ce ne tine din noaptea de Revelion.(febra mare, tuse, tot tacamul).Alex nu mananca nimic, iar partea proasta este ca reusim cu greu sa-l pacalim sa-i dam medicamentele. A ramas speriat dupa experienta cu spitalul si acum a devenit super sensibilicos si plangacios.
Alex a slabit acum (ca niciodata nu manaca nimic) are doar 17 kg la 105 cm.
Ciocolata nici Alex nu mananca , cate un ou Kinder si bombonele de la M& M.
Sanatate la toata lumea!
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)
piticasigogosica spune:
LA MULTI ANI!!!!!
SA AVETI UN AN PLIN DE REALIZARI,CU SANATATE SI BUCURII!!!
SI COPILASII SA VA UMPLE SUFLETUL DE BUCURIE!!!
LA MULTI ANI SI COPILASILOR POZNASI CARE AU IMPLINIT 3 ANISORI:SA FIE CUMINTI,DESTEPTI SI FRUMOSI CA SI PANA ACUM!!!

Imi amintesc cu nostalgie de intalnirea noastra de la 1 an,ce dulci erau!!Ce repede a trecut timpul!!!!![]()
poze
Iri +19 si Iris