Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 - PARTY!
Raspunsuri - Pagina 28
DARAEL spune:
Dupa o saptamana plina de chefuri, cum putem sa incheiem altfel decat tot cu petreceri ?
Asa ca o sa incepem astazi cu....
:
La Multi Ani fetita lui (Oani) !
La Multi Ani Ioana (acs) !
Petrecerile curg oameni buni.... ce ziceti de aceasta chestie-trestie
.....
Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
Credeti ca Viata e grea ? Asa o fi... dar trece repede
arturicii spune:
LA MULTI ANI ANDREI ALBASTREL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sa fii sanatos si sa ai o viata frumoasa!

Roxana_G spune:
Andrei 
Sa cresti mare, sanatos si norocos, sa ai numai bucurii!
Imelda sa va traiasca puiul si sa va bucurati de el si poate lasi tigarile sa ii faci un fratior/o surioara. 
Rox
12+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
DARAEL spune:
Multi Ani traiasca,
Multi Ani traiascaaaa
Laaaaa Multi Ani 
La Multi Ani Andrei „Albastrel” (Adlemi)
!
Ce se spune prin targ ? E un fratior in zona
? Punem bani la ciorap pentru petrecerea de botez
?
Ah, ce Viata frumoasa – tot intr-o petrecere suntem....
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
ankalaura spune:
Fetele, am intrat sa fac o propunere celor din Bucuresti. Noi realizam un fel de talk show la care avem invitate mamici de copii de 0-2 ani si 2-5 ani. Tema este legata de sanatatea sugarului, a bebelusului si a copilului mic - medicatii, boli contagioase, vaccinari,..... Si se va petrece prin martie - pe 7 sau 9, nu mai stiu precis, dar verific maine calendarul. M-am gandit sa va intreb daca va intereseaza sa va exprimati parerea - discutiile vor dura cam 1 ora jumate, dupa-amiaza. Daca ma veti intreba "mie ce imi iese" la afacerea asta, o sa va raspund ca ceva va iese
. Este important sa aveti cu cine sa lasati copilul in acest timp.
Daca sunteti interesate sa participati, va rog sa imi trimiteti un e-mail cu nume, nr de telefon si varsta copilului, si o sa ii rog pe colegii mei sa va sune.
Mai trebuie sa spun ca mesajul asta nu este publicitar, si nici nu are scopuri ascunse, datele voastre vor fi complet confidentiale si nu va veti trezi dupa asta nici cu posta plina, si nici nu va va pune cineva sa donati bani, sau mai stiu eu ce :) Nu l-as fi lansat aici, dar nu sunt membru de azi-de ieri pe acest forum, si in tot acest ragaz, am vazut ca aici mamicile chiar se intereseaza de sanatatea si binele puiutilor!
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza
DARAEL spune:
Ce zile minunate, cate petreceri
.... cata veselie.... si torturi... si confetti.....
La Multi Ani Amos-Daniel (Saphir)
La Multi Ani Tiberiu (Misilicu)
La Multi Ani Raina (Danutza)
La Multi Ani Otilia (Carmens)
Acum, toti in cor
: Multi Ani Traiasca....
Cu drag
,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
Roxana_G spune:
La Multi Ani Amos-Daniel!
La Multi Ani Tiberiu!
La Multi Ani Raina!
La Multi Ani Otilia! 
Rox
13+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
buli spune:

Andrei
Amos-Daniel
Tiberiu
Raina
Otilia
Diana Alexia
Alexandru

La multi ani, dragalasilor, sa fiti voiosi!
noi 2, astia mari, taman ce ne-am intors din vacanta de la Roma. uf, uf ca bine mai fuse
am vrut si eu sa votez, dar nu s-a deschis pagina :~
anda141 spune:
Anca, eu as fi venit, dar pe 5 martie plec din tara pentru 2 saptamani. Dar trebuie sa gasesti pe cineva !! Succes !!
Noi l-am luat pe Albert de la tara joi seara, ptr. ca nu mai avea rabdare. Cand a auzit ca venim atat a sarit in pat de bucurie , si striga " e minunat, e minunat, sunt fericit , vine mami si cu tati , ce super " !!! E disperat dupa noi, mai ales dupa mine.
Si noua ne-a fost tare dor de el.
Eu trag tare la serviciu sa termin ca sa pot pleca in liniste saptamana viitoare.
Va pup!!
Sa il ajutam pe Alexandru