Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 - PARTY!
Raspunsuri - Pagina 29
Roxana_G spune:
Fost la eco azi, BB e ok, normal si se pare ca baiat (asa e convinsa dna dr de la eco, desi abia am 13-14 sapt).
Eu ma necajesc cu munca in continuare, iar Alexandra iar a racit rau. Dar o sa fie ok, e pe antibiotic acum.
Rox
13+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
arturicii spune:
Va dorim o primavara minunata!!!!
http://entertainment.webshots.com/photo/2062477680098043591XsCplG
ralualexandrei spune:

PENTRU TOATE MAMICILE DE 1 MARTIE!
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si
37+ Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Roxana_G spune:

O primavara frumoasa, cu bucurii cat cuprinde!
Si sa fim fericiti/te, asa cum zice mereu Alex. I-am zis eu o data ceva de fericire, ca sunt fericita cu ea, si asa imi zice si ea mereu, ce fericite suntem noi 2. Ieri mi-a zis ca ma iubeste si sunt prietena ei.
M-am topit. Iar marti seara cand ma suparasem de birou, m-a intrebat asa dulce cine m-a suparat, tot sefu, ce am de nu sunt fericita cu ea?
Si imi face mereu mereu declaratii de iubire. Imi place cand vorbeste si in numele lui tati, ca si tati ma iubeste, dar eu trebuie sa o iubesc numai pe ea. ![]()
Are niste replici de te termina si foloseste uneori niste cuvinte de ma lasa masca. Ieri seara imi arata pe ambalajul de la Nesquick laptele care frige si laptele care este rece, si ma tot intreba daca eu vad ce scrie. Si era asa dulce ca am ciupit-o de poponica si i-am zis ca eu vad numai ce scrie pe poponica ei. Sa cedeti replica: "Pe poponica mea nu scrie asemenea detalii!". Este citat absolut, auziti la ea, "asemenea detalii". Am ras in hohote, nu imi venea sa cred. ![]()
Rox
13+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
DARAEL spune:
1 Martie calator 
Va aduce
Cate un Martisor
....
La Multi Ani Diana Alexia (anabordea)
La Multi Ani Alexandru (roxana-rodica)
Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
Credeti ca Viata e grea ? Asa o fi... dar trece repede
Roxana_G spune:
Diana Alexia 
Alexandru 
Salutari si de la noi. Eu destul de bine dispusa si Alex inca usor racita. Si dulceeeeee. Ma imita in tot ce zic si tot ce fac. Trebuie sa am mare grija. Aseara lucram si s-a asezat langa mine si a zis exact cu cuvintele mele :"mami, ia uite ca a venit un pui langa tine".
Si tot ieri nu s-a lamurit cum e cu martisorul, si intelesese ea de la gradi ca e ziua mamei, mi-a pregatit un cadou frumos cu jucariile ei si m-a pus sa le vad pe toate. Si cele care au ramas a zis ea ca nu ne trebuie si le dam la "donatii".![]()
Si e asa meticuloasa cu spalatul pe dinti. Au avut la gradi ideea minunata sa aduc un personaj numit Caria, foarte foarte urat,ca a zis educatoarea ca si ei i s-a parut hidoasa. Si de atunci Alex se spala cu mare constiinciozitate si meticulozitate pe dinti ca sa nu vina Caria "cumva", si ma verifica si pe mine cat de des ma spal sa nu vina si la mine. ![]()
Hai ca deja v-am obosit cu povestirile, dar sunt innebunita dupa Alexuta mea.
Rox
13+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
firutza spune:
...iarasi principiul,bata-l vina:Mai bine mai tarziu decat niciodata!
La multi ,multi ani Daria!Sa fii fetita frumoasa si desteapta,ca lumea e pregatita ,te asteapta sa te bucuri,de soare ,de flori,de primavara ,de oameni,alaturi de cei dragi!
Asemenea uram tuturor dragalasilor poznasi,pe care nu i-am felicitat la vreme,sanatate si multi ani voiosi si sanatosi!
....si nu in ultimul rand :La multi ani ,fetite dulci,de martisor!si mamicilor :primavara absoluta!
Va pupam!Edi&Dalia