Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 - PARTY!
Raspunsuri - Pagina 27
dadi_t spune:
multumim mult pentru urari!

Din pacate asa cum v-a spus Alina(MAV), nu am fost deloc bine inainte de ziua noastra. Bianca mi-a facut o faringo-amigdalita acuta, care a debutat cu varsaturi din juma in juma de ora(cel putin de 20 de ori pe zi). Am a juns cu ea la spital mai mult moale(era somnolenta datorita deshidratarii). O zi intreaga n-a mancat absolut nimic , cerea doara apa pe care o vomita si cand nu mai avea ce vomita, varsa bila... o substanta galbuie-oarecum vascoasa. Dupa perfuzii si antibiotice (schimbate in prima faza pt. ca a facut alergie la ampicilina) suntem ceva mai bine, in sensul ca de 2 zile a inceput sa manance si de ieri nu mai vomita deloc. Dar ma ingrijoreaza ca are urina f inchisa. Maine tb iar sa merg cu ea la control si analize urinare-sper sa nu faca vreo hepatita. Si ca sa fie cireasa de pe tort....uf....greu inceput de an... examenul meu de titularizare s-a amanat dintr-o greseala de procedura la numirea comisiei.
Costin ieri a avut accident, a facut praf masina, s-a rasturnat cu ea la Fetesti in drum spre Bucuresti unde mergea sa dea ex. DElf la franceza. Se poate mai rau de asa???? Doamne-fereste! Important e ca n-a patit nimic, nu era el vinovat, dar masina e avariata rau de tot-peste 60 mil. sunt evaluate avariile. Avem si casco si asigurarea celui vinovat, sa vedem ce folosim...
imi pare rau ca in lunile noastre de sarbatoare noi venim cu vesti rele...
Va pup si La multi ani tuturor sarbatoritilor de pana acum! Si sa dea Dumnezeu numai bine tuturor!
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)
Noi!
Ce nu poti controla...evita!
DARAEL spune:
Vreau sa va impartasesc un Secret:
Ce frumoasa
Este Viata
Duminica
Dimineata.....
La Multi Ani ingerasului Andreea (Cristiana Negrila)
!
Gasca, incolonarea – e momentul sa papam tort (fara se ne gandim la kilograme
)
dady68 – cred ca e momentul sa va schimbati hobby-ul... sa lasati altora colectia de tristeti (sa le aruncati de ex la primul tomberon) si, de astazi, sa colectionati doar zile fericite, pline de bucurii....
O zi superba va doresc tuturor.... fug
sa prind petrecerea de la Andreea 
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
Credeti ca Viata e grea ? Asa o fi... dar trece repede
anda141 spune:
LA MULTI ANI, ALEXANDRU !!!!
Albert este in continuare la tara, vorbes cuc el la telefon, ne intelegem bine, doar e baiat mare !! A spus ca nu mai plange ca e baiat mare . Mi-e un dor de el nu mai poooot. Dar am fosrt mult de lcuru, mai iau si acasa sa termin pana plec, in 5 martie mergem in Spania pentru 2 saptamanai, cu Albert bineinteles. Abia asteapta sa mergem cu avionul si o vada pe Adriana si pe Rebeca si pe Beni ...nu mai poate dupa ei. Fetele sunt surorile mele si Beni, cumnatul. Ii iubeste f. mult. Dar eu pana atunci trebuie sa trag sai mi inchei bilanturile si am muuult...
Sa il ajutam pe Alexandru
DARAEL spune:
Pe mine cine ma ia
in Spania ?
Pana aflu cine ma ia – in portbagaj macar
– am sa fac o vizita la petrecerea de astazi..... alex2004, credeati ca scapati de noi daca va ascundeti
in Canada ?
La Multi Ani Alexandru (alex2004)
!
Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
arturicii spune:
LA MULTI ANI ALEXANDRU !!!!!!
3 reprezentanti ai Tinereilor de ian-febr 04 se afla cu pozele in concurs pe pagina asta.
Daca credeti ca merita votul vostru...
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=3
Andrei Albastrel randul 1 si Arturicii randul 2.
Roxana_G spune:
Andreea 
Alexandru 
Salutari si de la noi. Alexandra e bine, la gradi, nazdravana, stricatoare si tare dulcica si iubitoare. Eu sunt mult mai bine cu moralul, am un chef brusc de viata si un optimism pe care nu l-am avut demult. Cred ca BB2 a pus piciorul in prag, ca prea il necajisem.
Rox
12+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
DARAEL spune:
Mda.... asa ma ispiteste lumea sa ma loghez.... cu poze de smecherei care cer sa fie votati
!
Roxana_G – asa te vrem, cu Zambetul pe buze..... si cu manutele pe burtica sa dezmierzi ingerasul.....
Tuturor, va doresc sa aveti parte de o zi minunata
!
Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
adlemi spune:
Buna dimineata
Ieri au aparut in revista Libertatea pentru femei-Povesti din viata- Arturicii!!!
Iar Andrei Albastrel si Arturicii participa in continuare la concurs...si va asteptam aici... http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=3
O zi minunata va dorim
Adlemi si
Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
http://www.dropshots.com/adlemi