Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 - PARTY!
Raspunsuri - Pagina 21
DARAEL spune:
La cine sa mergem prima data astazi ? Care tort sa il atacam primul ? Pe cine sa vizitam la pranz si pe cine seara ?
Dar nu conteaza ordinea.... o sa papam tort
de la toti sarbatoritii, o sa aruncam cu confetti
peste tot si o sa cantam
La Multi Ani pana ragusim....
La Multi Ani Iulia Eleni (didica) !
La Multi Ani Erica (Elena I.) !
La Multi Ani Matei Daniel (Andruska) !
La Multi Ani Philip (Babee) !
La Multi Ani, Dinu (Jojoo) !
Am, ce zi superba
.....
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
Credeti ca Viata e grea ? Asa o fi... dar trece repede
mav spune:

La multi ani , Philip (Babee)!
La multi ani , Erica (Elena I.) !
La multi ani , Matei Daniel (Andruska)!
La multi ani, Iulia Eleni (didica)!
La multi ani, Dinu (Jojoo)!
Roxana
, sper ca te simti mai bine si ca bunica mai rezista!
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Lia70 spune:
LA MULTI ANI!
Din tot sufletul si cu toata dragostea catre toti DRAGALASII POZNASI NASCUTI IN IANUARIE/FEBRUARIE 2004, dintre care face parte si puiul meu, Alexandru! Va multumim mult tuturor pentru urari!
LA MULTI ANI, dragi mamici frumoase, puternice si atat de iubitoare! Sa va dea Domnul multa sanatate, sa va lumineze intotdeauna si sa va cresteti puii cu tot atat de multa dragoste!
Imi aduc aminte de momentele de spaima prin care am trecut in timpul sarcinii... Voi ati fost langa mine si m-ati incurajat. Si astfel imi voi aminti de voi toata viata.
Acum imi strang in brate minunea si constat ca au trecut...3 anisori!
LA MULTI ANI, CU TOATA DRAGOASTEA!
piticasigogosica spune:

LA MULTI ANI FRUMOSI SI DIN PARTEA NOASTRA TUTROR COPILASILOR DE IANUARIE-FEBRUARIE ANIVERSATI !!!!!

poze
Iri +24 si Iris
Roxana_G spune:
La Multi Ani Iulia Eleni (didica) !
La Multi Ani Erica (Elena I.) !
La Multi Ani Matei Daniel (Andruska) !
La Multi Ani Philip (Babee) !
La Multi Ani, Dinu (Jojoo) !
Sa fiti sanatosi si norocosi!
Urmam si noi cat de curand. Am aranjat petrecerile, insa nu sunt eu tocmai in forma maxima. Bunica a murit, azi am inmormantat-o. Sunt trista, nu numai pentru ea, ca pentru ea a fost o usurare saraca. Insa ma gandeam ce inseamna viata. Sunt in depresie, situatiile astea te fac sa reconsideri viata si lucrurile importante. Asa am realizat cum ma irosesc eu cu nimicuri. Nu imi pot ierta ca luni am ajuns tarziu, mama a intarziat acasa din cauza mea, si a gasit-o pe bunica deja adormita. La o ora dupa s-a sfarsit. Si pentru ce? Pentru o scrisoare catre Ministerul de Finante. Va vine sa credeti? Ieri am luat-o pe Alex de la gradi si ne-am plimbat putin. Demult nu am mai iesit pe lumina in cursul saptamanii. Mergeam de manuta ei si ea imi povestea ceva si am simtit ca sunt fericita absolut. Mi-am dat seama cate astfel de momente pierd si cum viata inseamna mai mult decat nimicurile cu care ne consumam si in fapt numai momentele astea fericite le luam cu noi dincolo. Off, va las ca sunt o companie neplacuta in perioada de petreceri.
Rox
10+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
A_Iulia spune:
Rox! 
In rest...La Multi Ani copilasilor!
Nu-mi vine sa cred ca au trecut 3 ani...
Ce le-ati mai luat cadou la pitici? Eu as vrea sa-i iau Oliviei un papagal 
bine, ea mai vrea si un ponei, da' e cam greu de crescut in apartamentul lui buni Marioara![]()
Adina +
Olivia Karla 04.03.2004
mav spune:
Buna dimineata!
Rox
, sincere condoleante! ....Mare dreptate ai! Si eu am trecut prin momentele astea de curand, cand mi-a murit nasa de botez. N-as fi crezut ca o sa ma afecteze chiar asa... Dar am simtit/gandit exact ceea ce descrii tu. Daca simti nevoia sa vorbesti cu cineva, poti sa-mi scrii pe privat, sunt aici, langa tine!
Adina, mai bine te mai gandesti si te mai interesezi daca e bine cu papagal la varsta asta. Eu am citit pe undeva (imi pare rau ca nu mai stiu pe unde!) ca nu ar fi recomandat pana pe la 7 ani.
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)