Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 - PARTY!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Saphir felicitari si tie pentru bebe 3

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

La Multi Ani Andrei-Sebastian (mav), smecherel mic !

Sa cresti mare si voinic, sanatos si cuminte si sa ai parte de multe bucurii... Mav, mama, unde ai pitit tortul acela cu frisca multa ?

saphir - bine ai revenit !

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume

Credeti ca Viata e grea ? Asa o fi... dar trece repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Am ratat petrecerile din ultimele zile. La multi ani fericiti!!! tuturor prichindeilor proaspat sarbatoriti!

Amalia (gazi)

Multumim si noi pentru urari celor ce ne-au urat! Sa va traiasca si voua dragalasii-poznasi!

Darael, o sa pun si poze (cu tortul), dar nu stiu cand voi gasi timp pt asta.

Saphir, multa sanatate! Felicitari pr burtica cu bebe3!

Dalia, petrecere cu zana! Noi am avut petrecere cu trenulete!

Roxana, cum te mai simti?

Is si io rujata, parfumata, tati ma pupa si constata ca miros frumos. Vine si Sebi in graba, sa nu piarda momentul, ma pupa si el pe barbie si se stramba:
-Ihhh, mirosi a bube, mami!
Taman acu' mi-o iesit un "cosulet" pe barbie, asa cum n-am avut nici macar in adolescenta si el.... imi zice ca miros a bube....
_

....Baietelul nostru a crescut...De cand a implinit 3 ani (adica de ieri), a hotarat ca va bea laptic cu paharul sau canuta (si va pastra biberonul pt bebe) si ca nu mai vrea pampers noaptea, ca e mare si nu mai face pisu pe el.
Dis-de-dimineata, il caut la pampers... sa vad daca a scapat sau nu pisulica peste noapte si el, cu o fata de strengar imi zice:
-Aaaam putza maaareeee!
-Poftim, ce ai mare, ma?
-Ia sa cauti tu in chilotei, sa vezi ca am putza mare, mai mare decat tine, tu ai pasarica (jur ca nu i-am zis eu asta, eu i-am spus ca am "putza de fete")!
...Apoi si-a scos singur scutecul, l-a aruncat...
-O-o! Nu am putza mare. Tebuie sa mai creasca, ca tati, si apoi vezi tu, mami!

Va pup pe toate/toti!
O zi frumoasa tuturor!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Buna dimineata si o saptamana buna!!1
Mav, faza cu puta si Albert o zice. Ca e mare, ca e mica. Domnule, baietii astia sunt preocupati de mici de dimensiunile problemei .
Ieri am fost la o mare petrecere, a sefului. In fine, ideea este ca au facut pentru copii petrecere speciala, cu teatru de papusi, cu clovni, cu baloane, cu picturi pe fata , meniu special, masute si tot felul. Alebrt nu a vrut nici cum sa stea acolo cu copiii, numai cu mine a vrut. Nu stiu cum il mai dezvat eu al el de dependenta asta exagerata de mami. Cred ca la gradinita sa urle pana nu mai poate. Nu ma gandeam ca nu va sta si el cu copiii. Nu e deloc atras de jucariile si jocurile de copii.
El mai bine se intelege cu cei maturi. Pe copiii nu ii baga deloc in seama.Toti copiii erau acolo, numai el dupa fusta mea. Nu stiu cum s ail dezvat. Mai sunt copii asa dependenti ??

Sa il ajutam pe Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Vic, sunt ok, ma simt mai bine, numai ca am niste probleme personale si la birou, si am impresia uneori ca voi claca. Dar o sa trecem noi peste toate, imi pare rau ca au aparut acum in preajma zilei Alexandrei.

Saphir, nu vazusem mesajul cu BB3, insa ma bucur sa aud. Felicitari si sarcina usoara!

Monica, nici Alex nu se omoara cu jucariile, acum sunt arestate toate si inchise intr-o camera pentru ca le distruge. Nu mai suport sa vad atata agresiune la ea si e pedepsita. Mai are doar o carticica, un caiet si o papusa. Insa cu copiii se joaca. Daca sunt necunoscuti e mai timida la inceput si mai sta dupa mine, apoi innebuneste de-a dreptul. Cu cat partenerii de joaca sunt mai nazdravani si obraznici, cu atat e mai fericita.

Rox 9+si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Exact cum speram sa nu fie cazul. Bunica este pe moarte, faza finala. Cica nu mai apuca sambata. Mama saraca nu mai poate, eu nu prea reusesc sa o ajut. De la serviciu nu pot lipsi ca se face apoplexie, cu chiu cu vai am luat si eu o zi libera vineri pentru ziua piticei. Pe ea nu am cu cine sa o las seara, si daca plec mai devreme de la birou sa o iau eu cred ca iese iar scandal. Zau daca stiu ce sa mai fac. Ca sa nu mai zic de ziua fetitei, petrecrile sunt deja organizate, nu stiu cum o sa fac daca moare pana atunci - asa zic medicii. Am un moment in care simt ca nu mai pot si as fugi in lume. Bietul BB2 cat stres si cate probleme suporta de la mine.

Rox 10+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

La Multi Ani, Amalia (Gazi) !

Roxana_G – unde-ti este Zambetul ?

Ia sa il vedem.... unde il ascunzi ? Acum, cu Zambetul pe fata, lasa umerii jos – cu cine te lupti ? Vezi ca este deja mai bine ?

Respira linstita, mangaie un pic burtica si gata – ingerasul o sa se linisteasca, asa cum si tu te vei linisti. Da, pe lume sunt provocari in fiecare zi, dar cine ne opreste sa Zambim ?

In fond, daca suntem suparati, reusim sa rezolvam provocarile mai bine, mai rapid, mai usor ? Nop – pe verificate si incercate. Atunci, de ce sa ne stricam si restul zilei ?

Copil frumos, fa pregatirile pentru petrecere asa cum ar trebui sa fie – oamenii sunt tentati sa renunte la bucuriile mici ale vietii dar acestea sunt unice si destul de rare.... de ce sa nu te bucuri si tu si ingerasul mic de ziua lui Alex ?

Traiti momentul si apoi, indifernt ce va fi, veti putea sa duceti si despartirea de bunica.....

Si, nu te ingrijora de gura lumii ce vor zice unii si altii, toti "binevoitori", of course - dupa trei zile vor gasi alt subiect de barfa. Sigur !

Pupici la burtica !

Cu stima,

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume

Credeti ca Viata e grea ? Asa o fi... dar trece repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

La Multi Ani tuturor sarbatoritilor ultimelor zile!

Saphir bine ai revenit si felicitari pentru BB 3!

Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput

Darael, multumesc mult pentru cuvintele frumoase. Toata lumea zice sa imi vad de pregatiri pentru petreceri, ramane numai sa nu se suprapuna cumva evenimentele. Deocamdata nu s-a intamplat nimic, insa desi e un moment asteptat ma gandesc cu groaza. O sa fie bine, o sa trec si peste asta. Am simtit dimineata ca nu mai pot, e o perioada dificila si la birou, lumea nu stie aici nici de sarcina si lucrurile sunt foarte precipitate oricum. Dar asta e, ma duc acasa la Alex si sper ca zambetul ei sa ma faca si pe mine sa zambesc. Acum chiar nu pot.

Rox 10+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

cam de mult n-am mai venit la petreceri, insa ne-am pus de luni pe recuperat :)

La multi ani sa fiti sanatosi, fericiti, sa va bucurati parintii!

Andreea Teodora

Andrei-Sebastian

Amalia

Iulia Eleni

Erica

Matei Daniel

Philip

Dinu

Mergi la inceput