Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 - PARTY!
Raspunsuri - Pagina 19
Roxana_G spune:
Scuze, asa era fisierul si nu reusesc sa scot diacriticele. Este sange recoltat din cordonul ombilical pentru transplanturi ulteriore si foarte util pentru cazuri de leucemie. Doamne fereste, nici nu ma pot gandi la situatiile acestea. Am primit si eu de la prietena mea lista cu bolile si detalii despre asta, daca vrei iti dau pe mail.
Rox
9+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
DARAEL spune:
Sa fiu sigur ca apuc maine o felie de tort cu frisca
, am sa spun deja:
La Multi Ani Andreea Teodora (simona74) !
Moama, daca citeste cineva ce am scris pe aici, o sa creada ca sunt un mare chefliu
.... ceea ce este si adevarul daca ma gandesc bine
!
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
Credeti ca Viata e grea ? Asa o fi... dar trece repede
Roxana_G spune:
Andreea Theodora 
Sa fii sanatoasa si norocoasa si sa ai numai bucurii!
Rox
9+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
anabordea spune:
La multi ani, Andreea Teodora !!!
Roxana, daca deja esti gravidutza nu mai poti face vaccinul anti- varicela! Trebuie sa te feresti cat poti!
Ana, mamica de
Diana Alexia (28.02.2004) si
Daria Oana (6.01.2006)
Album
Emilly spune:
Roxama uite aici un link de pe la noi, poate te ajuta
http://www.healthcord.com/applications.php
mai aveam unul dar nu-l gasesc acum.
Cunosc pe cineva care sta sa nasca din zi in zi si si-a cumparat pachetul pentru recoltare.Costa tare mult, a platit doar pachetul 800$, apoi mai e transportul si apoi faptul ca il tine acolo.Banca respectiva e in Vancouver si ca sa-l tina pentru 10 ani vor mai plati vreo 3000$.Sper ca am retinut bine cifrele.
Eu personal nu stiu ce as face, dar cica iti pot clona chiar si un rinichi in caz de nevoie de transplant.Oare unde vom ajunge?...
la multi ani tuturor piticilor pe care nu i-am felicitat zilele astea!
sa fiti sanatosi si sa-i bucurati pe parinti!
firutza spune:
Din nou pe principiul :,,mai bine mai tarziu decat niciodata"...va salutam si noi si va uram din suflet multa sanatate,bucurii mari si noroc!Un sincer :La multi ani ,dragalasi poznasi!,sa trecem cu bine la,, blugii de maine!"
Darael,multumim de urari ;se pare ca esti cel mai atent dintre ,,poznasi''...
Edi a petrecut alaturi de prietenii de varsta lui,ziua de 14,si de cei ai parintilor...ne-am distrat de minune...si-a dorit foarte mult ca tortul sa i -l aduca ,,zana cea buna"si asa s-a intamplat ,a aparut zina ,toti copii au fost incantati:au dansat cu ea ,au mancat cu ea ,s-au jucat si la final au inteles ca zana merge sa mai pregateasca la castel si alte prajituri pentru alti sarbatoriti...Au fost magnifici:...in copilarie mai ales visele se implinesc...!!!
ganduri bune si pupici,Dalia&Edi
DARAEL spune:
Firutza – toti suntem atenti.... daca nu ne-ai vazut pe toti este din cauza ca eram inghesuiti in frigider si papam tort..... ![]()
Copii frumosi, indiferent ca aveti o luna, 1 an, 3 ani sau 99 de ani
, fie ca Zana cea buna sa va aduca tuturor numai Bucurii, Sanatate si Fericire
!
Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
Credeti ca Viata e grea ? Asa o fi... dar trece repede
Roxana_G spune:
Sebastian
Sa cresti mare, sanatos si voinic, sa ai numai bucurii!
Vic, sa va traiasca baiatul, sa va bucurati de el. Iar tu sa te refaci repede si cat mai rapid sa ii pregatesti o surioara/fratior!
Rox
9+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
saphir spune:
LA MULTI ANI si din partea noastra tuturor copilasilor care s-au sarbatorit, sarcina usoara gravidutelor noi si multe felicitari mamicilor de doi copiluti, urari pe care eu nu am apucat sa le fac pana acum.
Saphir
,
Amos si
Ailish
pozele noastre