Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 - PARTY!
Raspunsuri - Pagina 22
layla spune:
Roxana condoleante 
Adina (chiar mi-a fost dor de tine
) parca si eu stiam ca nu este bine papagali la copii.
Eu i-am luat lui Alex bicicleta.
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)
Roxana_G spune:
Multumesc tuturor pentru ca ati fost alaturi de mine, sper ca nu v-am suparat cu starile mele rele. Nici azi nu sunt mai bine, dar sper ca de maine voi fi vesela pentru Alexandra. I-am pregatit mai multe petreceri si abia astept sa o vad fericita. Maine incepem la gradi.
Adina, si mie imi e dor de tine, dar ne vedem, da? Eu zic sa nu iei papagal, stiam ca pot avea nu stiu ce boli. Si Alex ma innebuneste cu catel si pisica, insa iti dai seama cum as fi eu la vara elefantel cu copil nazdravan si cu catel. Adica eu cu 3 copii. Hmmm!
Vic, multumesc mult, o sa iti scriu PM.
Rox
10+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
firutza spune:
Roxana,condoleante!Asa-i ca a stiut Dumnezeu ce face cand ne-a dotat cu sentimentul uitarii?!..,uneori avem asa de multa nevoie de ea!Altfel am fi ,multi dintre noi,-dusi cu pluta ,zombie...Puiuta ta te va ajuta sa treci peste aceste clipe rele si sa zambesti,fara sa te simti vinovata:asa e viata!Cu bune si rele eu cred ca-i frumoasa!
Petrecere frumoasa,tuturor celor ce inca n-au petrecut!
Noi vom iesi putin la aer,ca-i prea frumos pe afara...e soare,e cald ,desi asa de rau imi pare ca in asta iarna n-am vazut zapada,;la munte n-am putut ajunge...,Edi nici nu stie la ce foloseste sania:a zis ca-i o bancuta!In alta ordine de idei ,Edi are 14,5kg si 98 cm,este foarte sociabil,vorbeste vrute si nevrute,invata cantecele si poezii dar cel mai mult se distreaza facand vraji.A invatat de pe la desene animate formulele si ne transforma tot timpul:in vulpe,in bebelus,in broasca,in branza.in tren...iar noi ne supunem...ca altfel se supara,bate bagheta,cauta alta care sa functioneze si tot ne convinge!
va
cu tort cu tot,La multi ani,sarbatoritilor!

A_Iulia spune:
Roxi, sigur ca ne vedem! 
M-am cam descurajat cu papagalul dupa ce mi-ati scris aici. Of, tare as vrea sa-i iau un animal...dar nu caine, parca nu si pisica (Rox, te-nteleg perfect)...la fel stiti si de perusi? Sau alte pasarele? Toate-s rele?
Sau oare o broasca testoasa? Sau pesti. Da' am inteles ca-i cam greu cu schimbat apa...hm.
Layla
, am avut oaresce probleme dar am supravietuit. ![]()
Am ramas si eu in urma cu facutul copiilor (eu care eram cea mai tare-n clontz) da' poate recuperez. ![]()
Bicicleta are minunata mea. Si acum eram la impartirea cadourilor...cine sa ia ce. Daca m-am infundat si cu papagalul...

Va pup! 
Adina +
Olivia Karla 04.03.2004
layla spune:
La Multi Ani in avans pentru Alexandra Maria!
Adina ma bucur ca esti bine si ai revenit in forta.
Noi avem acvariu (de care se ocupa tati). Alex este tare incantat sa dea de mancare la Nemo-ul lui.
Weekend placut la toata lumea!
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)
anda141 spune:
Noi am avut acvariu pana sa se nasca Albert. Dar era tare greu cu schimbarea apei si am renuntat. Apoi cand plecam de acasa, grija mare ...cine sa dea de mancare la pesti. Lasam un vecin, dar aproape de ficare data le dadea prea multa mancare si nu ii mai gaseam prin apa prea murdara. Daca un catel sau o picica o iei cu tine in deplasari, acvariul clar nu ai cum sa ii iei. E foarte greu cu el, desi imi place foarte mult si mie si lui Albert si lui tati, nu cred ca vom mai lua. Iar catel si pisica in casa nici cu astea nu sunt de acord. Psarelele iar sunt greu de intretinut cand pleci de acasa, si apoi eu mai am o cproblema. Ma atasez de ele iar daca mor mi se rupe inima. Asa ca prefer viata fara animale vii in casa. Luam cadou jucarii ![]()
Sa il ajutam pe Alexandru
mav spune:
Salut!
Nu stiu daca reusesc sa mai intru pe aici in weekend, asa ca urez de acum sarbatoritelor LA MULTI ANI FERICITI!!! si PETRECERE FRUMOASA!!!
Alexandra-Maria (Roxana_G)

Maria Alessandra (ralualexandrei)

Roxana, scuze ca ti-am raspuns cu intarziere!
Adina, si noi eram in pana de idei, dar am dat o "tura" in oras inainte de ziua lui Sebi si am gasit exact ce si-a dorit el (este foarte multumit de cadourile primite). Am facut "cheta" de la bunici, unchi, matusi si, de data asta, i-am cumparat numai jucarii +un halat de baie (de asta avea nevoie, de alte haine sau incaltari noi nu era cazul). Uite aici am pus doar cateva poze cu jucarii ("unisex"
), poate iti vine vreo idee buna. In plus, pt ca Olivia este fetita, uita-te si tu la jucarii de fetite, ca sunt pline magazinele (e mai greu sa gasesti ceva "doar de baieti"
).
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
arturicii spune:
LA MULTI ANI ALEXANDRA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sa fii sanatoasa, fericita si sa fii iubita toata viata ta!!!

Mai cand va aud cu plimbari va invidiez!
Aici la -25 nu poti sa stai nici 3 min afara ca degeri.
De-abia astept primavarrraaaa si aici.
Arturicii sunt ok, a trecut desigur si ziua lor si va multumim pentru urari. Ceva poze sunt aici: http://community.webshots.com/user/arturicii_2007
Azi nu mai vroiau sa ma plece de la scoala. Pur si simplu 15 min a tb sa ii astept pana s-au hotarat sa plecam.
Incepand de anul acesta au 3 ore pe saptamana acolo de alte activitati: muzica, dans si (nu radeti!) ...yoga! Dupa prima ora de yoga au venit acasa si au inceput sa imi arate figuri ceea ce arata ca le-a placut.
Eu m-am imprietenit bine cu sala de sport si cu exceptia weekendului merg zilnic. Oricum e impresionant cand vezi la sala nu numai tineri ci si oameni peste 50 de ani.
Si tot zilnic merg si la scoala asa ca acum mi-a ramas si mai putin timp liber sa ii zic asa. Dar e ok.
Sa aveti un weekend frumos si PETRECERE FRUMOASA celor ce au de sarbatorit!
Ioana, Yann si Philip
DARAEL spune:
Multi Ani Traiascaaa,
Multi Ani Traiasca,
Laaa Multi Ani
Alexandra-Maria (Roxana_G)
Sa traiascaaaa
Laaaa Multi Ani
!!!
Yupii
.....
Arturicilor, vrem niste zapadaaaaa..... da fara frigul acela ![]()
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
Credeti ca Viata e grea ? Asa o fi... dar trece repede