Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 - PARTY!
Raspunsuri - Pagina 16
Danelutza spune:
La multi ani, Ilinca ! Emilly sa-ti traiasca fetitza si sa va bucuratzi de ea.

Babee spune:
La multi ani Carina si Ilinca

Mai fetelor de ce va speriati voi asa tare?Va spun situatia mea-fericita din multe puncte de vedere.
De prima data am fost singura, eu am tinut si casa si am mai mers si la serviciu, si am mai si invatat.Cand am avut nevoie am apelat la bona, dupa 3 experiente negative m-am jurat ca nu va mai calca nimeni in casa mea.Am reusit sa imi aranjez programul in functie de copil,de Vio, si am mai si iesit la munca sau la plimbare singura.Cu Rebecca iarasi e simplu, imi este usor dimineata ca Phillip este la gradinita, am experimentat si programul lung timp de 2 luni dar am revenit la cel scurt de 4 ore.Reusesc sa tin si casa, sa fac tot, sa am grija de copii, sa am timp si pentru mine.O ora cand doarme Rebecca eu am grija sa imi rezolv ceva, la pranz daca dorm ei dorm si e, sau daca am alte treburi mi le rezolv.Iesim de doua ori pe zi afara, nu ma ajuta nici menajera, nici bona, nimeni.Cand este Vio liber ma repet-ma distrez muncind sau uneori ma plimb.Ultimul caz va fi sambata, primul duminica aceasta
.
Bun..voi reusi asa sa fac pana cand va avea si Rebecca 2 ani, dupa care ma intorc la munca, eu imi aleg programul-atata timp cat ei sunt la gradinita.Ma tenteaza sa merg doar part time ca sa nu fiu prea mult departe de copiii mei.
Si totusi eu reusesc pentru ca o fac din suflet .
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
DARAEL spune:
Iata ca am ajuns si in 26..... e prilejul sa strigam in cor
:
La Multi Ani Carina Flavia (Fabi) !
La Multi Ani Ilinca (Emilly) !
Cat despre singuratate, greu veti putea concura cu mine.... uitati-va in jur – o sa vedeti cu surprindere ca voi aveti macar pe cineva langa......
Imi iau lopatica si plec
asa, singur – singurel.....
Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
Credeti ca Viata e grea ? Asa o fi... dar trece repede
buli spune:
Multi ani traiasca, multi ani traiasca .... laaaa muuuulti aaaani!
Carina 
Ilinca 
Maysa
Vivien
Mihai
Daria-Ioana
Yann
Philip 

DARAEL spune:
Multi ani traiasca
,
Multi ani traiascaaaa 
Laaaa Multi Ani
!!!
La Multi Ani Maysa Alexandra (Aramona) !
La Multi Ani Vivien Johanna (narcisa) !
La Multi Ani Mihai Alexandru (Andra28) !

Ah, ce zi minunata de chefuit..... 
Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
Credeti ca Viata e grea ? Asa o fi... dar trece repede
Roxana_G spune:
Salutare de la o mamica cu mare rau. Tocmai credeam ca m-au mai lasat greturile si varsaturile, insa se pare ca a fost doar o perioada mai buna. E mult mai rau decat cu Alex. Dar asta e...o sa treaca.
Cred ca azi sunt multe petreceri sau lumea se pregateste de ele. Ioana, am incercat sa va trimit un filmulet cu Alex care canta "la multi ani" insa nu reusesc ca este foarte mare.
Apropos, daca stie cineva cum reusesc sa reduc un mvi de 19 mega, macar la 10 mega sa il pot trimite pe yahoo, va roooog ajutoooooor.
Gabi, ai dreptate, a fost greu pentru tine, va fi si pentru noi, insa lucrurile se rezolva pana la urma. Si eu zic ca o solutie se gaseste, numai ca pentru mine a sta eu acasa nu e o alternativa care sa imi convina. In primul rand financiar, dar si pentru ca eu nu pot sa nu am o activitate. Intrucat businessul incercat a fost falimentar, nici nu am ceva sa ma pot ocupa in privat, si am ramas si cu cateva credite de rambursat, ceea ce va fi cam greu din cele 8 milioane (ca deh, atata sunt si ratele mele). Dar o sa fie bine, o simt si o stiu. 
Rox
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
Babee spune:
Roxana mie nu mi-a fost greu.Nu am spus asta niciodata si nici nu o voi spune vreodata.Pentru ca nu simt asta.Si la fel nu pot spune ca stau acasa ca-mi convine sau nu, stau pentru ca ii iubesc si vreau sa vad fiecare din etapele vietii lor ..si intr-adevar am timp si de traduceri si ies bani, si sa merg la serviciu ca sa castig un ban in plus.
La multi ani Maysa, Vivien si MIhai

La multi ani Arturicilor

-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
mav spune:
La multi ani frumosi, cu sanatate, alaturi de parinti!!! pentru toti sarbatoritii acestui sfarsit de saptamana:
Carina Flavia 
Ilinca 
Maysa Alexandra 
Vivien Johanna 
Mihai Alexandru 
Yann
Philip 
Daria-Ioana
Babee, si eu gandesc si simt ca si tine, in privinta copiilor si familiei! Sa stii ca te admir f mult si sper sa am si eu ocazia sa povestesc asa frumos despre copilasii mei!
Vesti bune: am fost la dr. si sunt ok dpdv fizic (mi-am revenit surprinzator de repede!). Chiar am ovulat zilele trecute (s-a vazut la echo imagine de corp galben in ovarul drept -unde am si simtit mai intens "durerile" de burta de care m-am vaitat zilele trecute), iar endometrul era destul de gros (10mm) si uterul s-a contractat la dimensiunile normale. Daca nu am fi folosit prezervativ... aveam sanse mari sa fi ramas zilele trecute... Dar vom astepta urmatorul CM bucurosi ca, oricum, avem liber la nebunii!!!!
Vic & Sebi (04.02.2004)
Emilly spune:
Multumim tuturor!!!!!!
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!
mamici, sa va bucurati de copilasii vostri!
Petrecere frumoasa!
anda141 spune:
Babee, pai topcmai asta e problema ca eu nu pot sta acasa 2 ani . Iar la 8 luni nu imi pot , nu vreau sa imi las copilul cu nimeni !! Iar acasa nu pot lucra mare lucru deocamdata. Si nici nu cred ca as putea eu sa stau 2 ani acasa doar cu copiii, nu cred ca as rezista.
Eu cand stau acasa duminica simt ca nu am nici un rost. Parca trece ziua degeaba.
Fiecare cu ale lui.
LA MULTI ANI, DARIA IOANA !!!
Sa il ajutam pe Alexandru