Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 - PARTY!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Bravoooo DARAEL!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Darael
....Mie mi-au dat lacrimile.....
Eu am venit mai tarziu pe forum, acum 3 ani nu va cunosteam.
Am citit cu sufletul la gura postarile voastre de atunci!
Cum trece timpul.....

Thomas Adrian (Caro)

Dan Cosmin (Helen)

Nikolas (Miky24)

Mihai Alexandru (Gabriela)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Darael tin minte ca si anul trecut ne-ai incantat cu mesajele noastre de cand eram burtici.
Stau si ma amuz acum de ce scriam, si cat doream sa fac cezariana aiaCu Rebecca am apucat sa zic vreau epidurala dar pana sa vina anestezistul eu nascusem deja, m-au bagat in recordurile spitalului cu o asa nastereSi daca stau sa ma gandesc chiar n-a durut-sau cel putin n-am avut timp sa ma gandesc la cat de vitezomana a fost fata mea

La multi ani sarbatoritilor din ultimul timp

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

eu vreau azi sa-i urez un "la multi ani" special unui invingator, care nu prea a trecut pe la noi, dar pe care il stim cu totii, Mihaita Hogas
deci, La multi ani, Mihaita, sa fii sanatos, sa cresti mare si voinic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

LA MULTI ANI MIHAITA
Sa ai parte de sanatate, noroc si putere multa !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

sarbatoritilor din ultimele zile Sa cresteti mari, sanatosi si voinici si sa aveti numai bucurii!

Am citit remember. Tare draguta perioada de atunci. Cred ca acum nu imi va fi asa usor. Atunci nu aveam alta treaba decat sa misun pe forumuri, acum daca nu sunt la birou ma stoarce Alex de energie.

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Roxana_G - si noi zicem ca nu o sa-ti mai fie asa de usor... o sa iti fie si mai usor, va fi ceva minunat si nici nu vei avea timp sa te gandesti.... si gata.... pampersi, alaptat, pupici de la toata lumea.... botez, plimbari samd.....

Trebuie sa ne crezi pe cuvant.... va fi cu muuult mai usor !

Ma bucur ca am reusit sa va fac sa zambiti..... cine stie cand ma mai apuca cheful de cautat in istorie ?

Pana atunci.....

La Multi Ani Nikolas (Miky24) !
La Multi Ani Mihai Alexandru (Gabriela) !

Cu stima,

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume

Credeti ca Viata e grea ? Asa o fi... dar trece repede

Mergi la inceput

Darael, multumesc de incurajari. Sa dea Dumnezeu sa fie asa! Si intr-adevar este o mare bucurie.

Rox
si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

La multi ani, Carina Flavia !!!
La multi ani , Ilinca !!!

Noi ne gandim deja la vacanta de paste , la cea de vara. Ne-am cumparat bilete pentru Spania pentru luna martie, iar pentru la vara vrem sa plecam in Grecia, strang deja oferte.
Albert e bine, sanastos, pana acum a scapat de raceli, viroze si alte minuni, din acest motiv nu il duc nici la gradinita inca.
Vorbeste foarte, foarte mult,cateodata zici ca e bagat in priza si are o energie de ma innebuneste cateodata.
I-am cumparat niste vitamine , ptr. ca in continuare, nu mananca fructe si legume proaspete, fructe nici in compot sau alte amestecuri. Nu vrea si pace. La recomandarea pediatrei i-am luat Polivital, poate ati mai auzit sau aveti nevoie de vreo idee.Sunt si pentru pofta de mancare.
Felicitari proaspetelor gravidute. Am mai ramas putine cu cate unul, eu una nu ma gandesc la al doilea si nu din egoism . Chiar ma gandesc ca ar fi foarte bine in primul rand pentru Albert si apoi pentru noi mai tarziu. Dar....nu ma trage inima. Mi-a fost si greu ca pe mine nu m-a ajutat nimeni cu nimic, acum il iau cu mine la serviciu ptr. ca nu am cu cine sa il las, serviciul nu imi permite sa stau acasa cu copilul nici macar un an, mama nu ma poate ajuta, soacra nici atat, iar pe altcineva nu am cum sa iau, mai ales ca unde stau acum nu este mijloc de trasport, decat masina persoanala. Nu vreau sa ma vait, sau sa ma justific, dar simteam nevoia sa spun. Iar acum abia zic merci ca s-a facut mare sa il duc la gradinita . Sper sa ii fie bine acolo si sa ii si placa ca anici nu vrea sa auda.
Va doresc un week-end minunat si multa sanatate !!!

Sa il ajutam pe Alexandru

Mergi la inceput

Monica, nici eu nu am avut si nu am ajutor. In ultima vreme am mai exploatat-o pe mama saraca ca a fost Alex acasa bolnava, insa mama nu poate si risc sa o am si pe ea la pat. Mama soacra nu poate nici ea, oricum acum il creste pe nepotul meu. Asa a fost de la inceput, mi-am gasit o bona si gata. Asta voi face si acum. E adevarat insa ca la noi de abia ne vine menajera, o aduce soferul sotului meu ca altfel nu venea. Bona si mai greu de gasit, insa poate am noroc si gasesc daca o sa caut din timp. Dar stai linisita, nu trebuie sa scuzi nimic, pana la urma e decizia fiecaruia. Stii ca si eu am asteptat cu bb2 destul pana sa avem casa, acum asta e, o sa vedem cum ne descurcam.

Si acum urarile pentru azi si pentru weekend, ca poate nu reusesc sa mai intru in weekend:

Carina si Ilinca

Maysa, Vivien si Mihai

Daria-Ioana, Yann si Philip

Sa fiti sanatosi, sa aveti numai noroc si bucurii, sa bucurati parintii vostri! Sa va traiasca puii si sa vi se indeplineasca toate visele legate de ei!

Rox
si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput