Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 - PARTY!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

LA MULTI ANI, YANN!!!
LA MULTI ANI, PHILIP!!!
LA MULTI ANI, DARIA-IOANA!!!

SA FITISANATOSI SI FERICITI CU CEI DRAGI ALATURISI SA VI SE INDEPLINEASCA TOATE DORINTELE!!!

Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
http://www.dropshots.com/adlemi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

E duminica ? E party time !!!

La Multi Ani Arturicilor Yann & Philip (Ioana77) !
La Multi Ani Daria-Ioana (Luminita) !

Nu mai am timp de clicarit.... ma grabesc sa mai prind o bucata de tort

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume

Credeti ca Viata e grea ? Asa o fi... dar trece repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Daria Ioana

Yann

Philip

Ma gandesc cu mare emotie cum am primit sms-ul de la Ioana acum 3 ani. Cred ca am mai zis de cateva ori, insa am fost chiar impresionata de mesaj si asa cum parea ca vine el direct de la Arturici.

Gabi, toata admiratia din partea mea. Stii ca si eu ma gandesc uneori ca pierd atat de mult cat nu sunt cu Alex, insa nu cred ca as fi avut multe alternative. Sau poate aveam...Nu stiu. Ma simt vinovata oarecum ca asa voi face si cu BB2, dar pana nu gasesc o varianta care sa imi convina si financiar si ca activitate nu cred ca voi putea face altceva. Mai vorbeam si cu alte mamici si ma intreb uneori daca am eu o problema pentru ca nu imi e suficient a sta cu Alex acasa.

Vic, multa sanatate, si succes cu planurile de BB!

Pupici si pe maine.

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Laaaaaaaaaaaaa muuuuuuuulti aaaaaaaaaani , Ilinca, Maysa, Carina, Vivien, Mihai Alexandru, Yann, Philip!!!

Sa fiti sanatosi, voiosi, nazdravani, norocosi, sa aveti multi prieteni in jur si multa dragoste!!! Sa primiti cele mai frumoase cadouri si sa papati cel mai bun tort !!!

Petrecere frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

La multi ani cu sanatate, sarbatoritilor din ultimele zile:

Carina Flavia
Ilinca
Maysa Alexandra
Vivien Johanna
Mihai Alexandru
Yann
Philip
Alma
Iris

Sa cresteti mari si frumosi, sa fiti fericiti alaturi de cei dragi!

Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004), Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Incearca cu un avi splitter..poti gasi pe net free...si asa imparti filmuletul in doua si trimiti asa ca altfel pierzi calitate

quote:
Originally posted by Roxana_G

Salutare de la o mamica cu mare rau. Tocmai credeam ca m-au mai lasat greturile si varsaturile, insa se pare ca a fost doar o perioada mai buna. E mult mai rau decat cu Alex. Dar asta e...o sa treaca.

Cred ca azi sunt multe petreceri sau lumea se pregateste de ele. Ioana, am incercat sa va trimit un filmulet cu Alex care canta "la multi ani" insa nu reusesc ca este foarte mare.

Apropos, daca stie cineva cum reusesc sa reduc un mvi de 19 mega, macar la 10 mega sa il pot trimite pe yahoo, va roooog ajutoooooor.

Gabi, ai dreptate, a fost greu pentru tine, va fi si pentru noi, insa lucrurile se rezolva pana la urma. Si eu zic ca o solutie se gaseste, numai ca pentru mine a sta eu acasa nu e o alternativa care sa imi convina. In primul rand financiar, dar si pentru ca eu nu pot sa nu am o activitate. Intrucat businessul incercat a fost falimentar, nici nu am ceva sa ma pot ocupa in privat, si am ramas si cu cateva credite de rambursat, ceea ce va fi cam greu din cele 8 milioane (ca deh, atata sunt si ratele mele). Dar o sa fie bine, o simt si o stiu.

Rox
si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Co. spune:

Am zis ca poate o sa va placa:

1.- Cand eram copii mergeam cu masini care nu aveau centuri de
siguranta si nici airbag...

2.- Sa calatoresti in partea din spate a unei masini era o plimbare speciala. Chiar si acum ne
amintim.

3.- Patuturile noastre erau pictate cu culori tari, cu vopseluri ce aveau la baza plumb !

4.- Nu aveam inchizatori speciale pentru copii la flacoanele de
medicamente, in bai, la usi.......

5.- Cand mergeam cu bicicleta nu purtam casti de protectie.

6.- Am baut fiecare dintre noi apa de la furtunul de udat florile din gradina bunicii, in loc de
apa minerala din sticla...

7.- Stateam ore in sir sa ne facem rotile. Cei norocosi care aveau si o strada in panta isi dadeau
drumul de la capatul strazii, iar la jumatatea drumului isi aduceau aminte ca nu au frane . Dupa
cateva "intalniri" cu tufisurile verzi, am invatat sa rezolvam si aceasta problema. Pai da,ca noi
stricam tufisurile, nu ajungeam sub rotile masinilor !!!

8.- Ieseam sa ne jucam , iar singura conditie era sa venim in casa la apusul soarelui.

9.- Scoala tinea pana la 12 , ajungeam acasa sa mancam de pranz. Nu aveam telefoane mobile... asa
ca nimeni nu putea sa ne gaseasa. Ce bine, nu ?

10.- Ne zgariam, ne faceam tot felul de zgaibe , ne fracturam o mana, un picior , pierdeam un
dinte , dar nu era nici o reclamatie pentru aceste incidente la politie. Vina era in totalitate a
noastra.

11.- Mancam biscuiti , paine cu unt , am baut atatea bauturi cu zahar si nu cu zaharina sau alti
indulcitori si nu am avut niciodata probleme cu greutatea, pentru ca ne jucam mereu...

12.- Am impartit o coca-cola la patru.band din aceeasi sticla si
nimeni n-a murit din asta.

13.- Nu am avut Playstation, Nintendo 64, X box, jocuri video ,
televizor cu 99 canale , aparate video , dolby surround , telefoane celulare personale ,
calculatoare , chatroom pe Internet ... În schimb, AVEAM PRIETENI.

14.- Ieseam afara cu biciclete sau mergeam pana la casa unui
prieten , sunam la usa sau pur si simplu intram fara sa batem la usa. El era acolo, nimeni nu se
supara si ieseam sa ne jucam.

15.- Da! Sa iasa din joc!, Afara, in lumea cruda, rea! Fara plangeri la politie ! Cum am facut ?.
Ne jucam cu bete si mingi , alcatuiam echipe pentru a juca o "partida"; nu toti eram alesi si
nimeni nu se supara; nu se ajungea ca un prieten sa aiba traume psihologice.

16.- Unii dintre noi nu eram foarte buni la scoala. In studentie, daca pierdeam un an , il
repetam. Nimeni nu mergea la psiholog, la psihopedagog, nimeni nu suferea de dislexie, nici de
probleme de lipsa de atentie.pur si simplu repeta anul si avea o a doua sansa.

17.- Aveam libertate , stari proaste , succese ,
responsabilitati ...si am reusit sa invatam sa le gestionam. Marea intrebare e: CUM AM FACUT sa
supravietuim? si, mai ales,sa fim persoanele care suntem acum ?.

În mod sigur vor spune ca eram plictisitori, dar am fost foarte
fericiti !!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Foarte frumos Ioana m-ai facut sa zambesc,multumesc,frumos si atat de adevarat.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 32+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Alma
Iris
Ioana Miruna
Clara-Maria
Dragos

sa fiti sanatosi, voiosi si voinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

La Multi Ani Alma (Amuleta)
La Multi Ani Iris (piticasigogosica)
La Multi Ani Ioana Miruna (Magda30)
La Multi Ani Clara-Maria (Tatiana G)
La Multi Ani Dragos (Crisnemes)

Ce de petreceri, ce de smecherei zambareti..... daca ii cautati cumva, o sa ii gasiti desfacand cadouri – sigur !

La Multi Ani tuturor !

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume

Credeti ca Viata e grea ? Asa o fi... dar trece repede

Mergi la inceput