Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 - PARTY!
Raspunsuri - Pagina 10
Andra28 spune:
Buna fetele!!
Am fost duminic#259; la tetrul de papusi cu Alexandru. Am vazut Capra cu trei iezi. Alexandru a fost foarte incantat, nu mai vroia s#259; plece de acolo, desi eu m-am temut ca nu o sa stea intr-un loc 55 de minute cat a durat spectacolul. A fost fascinat si toata ziua a vorbit numai despre asta.
Eu insa, am fost cam dezamagita ptr ca ma asteptam sa vada copilul acea Capra cu trei iezi pe care o stiu eu din copilarie. si in loc de asta iata ce am vazut:
- capra nu pleaca in padure dupa hrana, ci, la sugestia preotului din sat, se duce s#259; cante la o nunta
- iezii, stand in casa in asteptareqa caprei, invata limba engleza
- lupul, incercand sa-si dreaga glasul ca sa semene cu al caprei, ajunge la Scoala populara de arta, unde infuleca profesorii de acolo
- intrebata de iedul cel mic (care era o iada) de ce vrea sa il omoare pe lup, capra zice raspicat: "Draga mamei, dinte pentru dinte si moarte pentru moarte!"
- pe parcursul piesei se utilizeaz#259; de cateva ori expresia: " este un prost"
Toate ca toate, dar sa induci unor copii cu varste cuprinse intre 3 si 10 ani, ca mod de actiune, principiul "dinte ptr dinte si moarte ptr moarte", mi se pare inacceptabil!
Pacat de sentimentul pe care il am in urma acestui spectacol ptr ca eram hotarata sa+l duc pe Alexandru la toate spectacolele lor (cele potrivite varstei), dar acum.....piesa asta m-a pus pe ganduri, mai ales ca am citit cateva cronici excelente despre ea inainte de a lua decizia de vizionare.
Voi ati dus micutii la teatru? Ce parere aveti?
Ramonaa, felicitari si sa-ti traiasca minunea, sa fie sanatoasa si norocoasa!!!
Pupici multi,
Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)
Helen spune:
Felicitari Ramona! Sanatate multa, sa-ti traiasca fata si sa va bucurati cu totii de viatza! Sa ai parte de un copill sanatos, cuminte si papacios ca restul vine de la sine!
Andra, nu m-am gandit niciodata ca ar fi astefel de variante la povstile calsice... jenent! Cosmin merge la teatru de papusi sau vine teatrul chiar des la grdinitza. Nu m-am gandit niciodata sa fie variante ,,comerciale'' ale povestirior, mai ales ca vin la gradinitza. Sper sa fie cele originale, chiar o sa intreb daca sunt ,,cosmetizate'' ca imediat urmeaza alta reprezentatie... uite ca nici nu stiu care e subiectul, m-ai pus pe ganduri si maine intreb....
DARAEL spune:
Credeti ca am fugit
?
Nuuuu... sunt intre doua petreceri – ieri la Eduard iar astazi la Robert.... dar ce va mai spun atata ? Doar stiu ca voi ati papat tot tortul cu frisca....
:
La Multi Ani Eduard-Andrei ( Firutza) !
La Multi Ani Robert (ramonaa) !
Ramona, se pare ca e vremea petrecerilor..... felicitari
!
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
Credeti ca Viata e grea ? Asa o fi... dar trece repede
Roxana_G spune:
Dragelor, bine v-am regasit. Imi pare rau ca nu am mai reusit sa intru pe aici macar sa va salut si cu scuzele de rigoare, sa va doresc acum un an nou excelent, cu sanatate si realizari cat cuprinde.
tuturor sarbatoritilor de pana acum 
Sa fiti sanatosi, norocosi, voiosi, sa cresteti mari si sa aveti parte numai de bucurii!
Intr-adevar e vremea petrecerilor, si eu ma gandesc deja ce voi pregati pentru ziua Alexandrei. Insa mai e pana atunci. La noi anul acesta va fi mai special, pentru ca verisorul ei face un anisor in aceeasi zi.
Vestile despre noi pe scurt:
- suntem bine amandoua, Alex sanatoasa dar cam nazdravana;
- e pe drum un fratior/surioara, cu DPN 2 septembrie;
- ne-am mutat si de la Craciun stam la casa noua si mare si ne bucuram mult (dar cam greu cu drumul).
Cam atat ca scriu greu cu foiala de la birou. Va pupam si incercam sa revenim mai des.
Rox si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
anda141 spune:
Roxana, felicitari !!!! Si pentru casa dar mai ales pentru bebe 2 !! Sa fiti sanatosi
Sa il ajutam pe Alexandru
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
DARAEL spune:
Roxana_G – ce veste frumoasa..... felicitari
!
Ce zi superba
.... ce zi superbaaaaaa
...... cred ca vine primavara – deja ma gandesc la capsuni si cirese de mai-tocmai-bune-de-pus-la-urechi ![]()
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
Credeti ca Viata e grea ? Asa o fi... dar trece repede
Ioana Co. spune:
Teatru de papusi........credeti-ma si acum cand le spun la copilashi ca ii duc la teatru de papushi stau cuminti si nu mai fac prostioare.
Asa de tare s-au speriat cand am fost cu ei acolo.......A strigat actorul care juca rolul lui Pinochio ca si eu m-am speriat.........si batea cu o bata in scena ca urlau ai mei copii de zici ca cine stie ce le faceam....Am plecat rapid si nu cred ca ne vom intoarce curand.
La multi ani tuturor sarbatoritilor si sarcina usoara viitoarelor mamici!
Roxana_G spune:
Ramonaa, abia acum am vazut mesajele din urma, sa va traiasca minunea mica mica si sa fie sanatoasa, si sa va aduca numai bucurii!
Vic, am citit si mai sa ma bazai pe la birou, eu sunt tare sensibiloasa in ultima vreme si plang din orice. Si oricum am o mare panica cu sarcinile oprite din evolutie. Cu Alex nu eram asa, acum sunt paranoica. Asta pentru ca acum un an si un pic s-a intamplat celei mai bune prietene si am fost langa ea si am trait evenimentul cu ea. Insa acum e ok, are deja o bebelusa mica, frumoasa, sanatoasa si cuminte!
Apropos de panici, am auzit si eu de epidemia de varicela. Alexandra e vaccinata, insa...Mi-e frica si cand o duc la vestiar la gradi dimineata, ca eu nu am facut nici o boala contagioasa, iar acum in primul trimestru e si mai rau.
Ma uitam ce fac puiutii vostri ca activitati. A mea e in continuare foarte agitata, nu ii plac puzzle, nu are rabdare sa citim ,sa coloram, mai nimic. Este in vesnica miscare, nici la TV nu se uita stand jos. Asta daca se uita. Asa ca la teatru nu as avea nici o sansa cu ea. Singurul lucru pe care il urmareste, si abia de 2 saptamani, este Barbie in Spargatorul de Nuci, pe care il adora si il vedem de 2-3 ori pe zi. Asa imi "cumpar" eu linistea. Eu una chiar voiam sa discut cu pediatra despre energia ei, daca e ok asa, daca ar trebui sa se concentreze mai mult, sau doar asa e varsta.
Rox
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
adlemi spune:
Rox...

Felicitari!!!!Sa-ti dea Dumnezeu o sarcina usoara si un copil pe putin la fel de minunat precum e iubita mea Alex....
...Toata lumea face BB2...Numai eu nu...Conditia ar fi sa ma las de fumat si a naibii sa fiu daca pot...
Adlemi si
Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
http://www.dropshots.com/adlemi