Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 - PARTY!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Felicitari Ramonaa! Sa va traiasca amandoi copilasii!
Felicitari Roxana pt. BB 2 si casa!
Imelda nu esti singura, nici eu nu fac al 2-lea copil. La noi tati nici nu vrea sa auda.
Helen ma bucur ca avem vesti si de la tine.

Alex este pasionat de puzzle, in rest nu vrea sa invete nici o poezie, nu are rabdare sa deseneze. La teatru de papusi nu l-am dus.
Eu l-as lua la patinuar. Voi ce credeti este prea devreme sa inceapa sa patineze?

Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Imelda lasa fumatul si pune-te pe treaba daca numai asta te impiedica. Pai se poate? Cand te gandesti la o mutrita mica si cum sunt bebelusii asa dulci si neputinciosi, mai poti tine tigarea? Ei, zic si eu, ca nu sunt fumatoare si imi e usor. Insa daca numai asta e motivul, nu cred ca e de nedepasit.

Eu am avut o seara oribila, probleme de stomac rau de tot - nu va mai povestesc, desi e chiar de ras pe alocuri. Si dupa ce abia ajung disperata acasa, Alex avea 39.4. In paranoia mea sarisem cu gandl la varicela insa pediatra zice ca daca e vaccinata nu face.

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Rachela
Ane, sa va aduca printesa numai si numai bucurii!!!!!!!

Roxana, imi pare rau ca te-am intristat.... Eu inca sunt data peste cap ... si daca scriu si daca nu scriu, bine nu-mi este oricum (mai ales sufleteste, ca fizic se pare ca mi-am revenit).... Insa as vrea ca tu sa nu te mai gandesti la necazul meu, sa nu mai fii "paranoica" si sa ai mare grija de voi!!! Ai toate motivele din lume sa gandesti pozitiv si sa fii increzatoare ca totul va fi bine!!!!
Poate ca, peste o luna, doua, voi veni si eu cu vesti bune!
Si mie imi este teama ca l-am dus pe Sebi sanatos la gradi si sa nu-l iau de acolo cu gripa sau viroza.... Dar nici sa-l tin acasa, nu este o optiune valabila. Mergem cu D-zeu inainte!!!
Cat despre activitati, Sebi "construieste" diverse cu mare placere(turn, gara, garaj, casute pt pitici, avion, pod, macara, robotei, etc), "picteaza" (apoi isi pune operele pe calorifer, asteapta sa se usuce si apoi si le aseaza frumos intr-o mapa, pastrandu-le "pt bebe"), modeleaza plastilina (mai mult decat as vrea eu), "citeste" povesti din carti cu poze (si-i place mult sa i se citeasca!!!), se joaca cu trenuletele si masinutele, cu mingiile , ma "ajuta" pe mine la toate treburile casnice ("Mami, TEBUIE sa te ajut! O sa am grija si de bebe!!!!!!") si ne innebuneste cu Dumbo, 101 dalmatieni si Cartea junglei. ...Au fost si vremuri cand vroia sa vada doar Bambi si Guliver- fiind fascinat de pitici sau cand se uita doar la Animal Planet -ii plac mult animalele.
Are o imaginatie extraordinara, vorbeste non-stop, ne uimeste cu "intelepciunea" lui si este destul de cumintel!
Cred ca l-am laudat suficient!

Andra, la Teatrul de papusi am fost impreuna doar o data, la Fata babei si fata mosului. Ne-a placut spectacolul si chiar am "stabilit" impreuna care-i morala povestii.
In schimb, papusarii care vin cel putin o data pe luna, la gradi, sunt din Bucuresti (nu stiu de la ce teatru), dar au niste spectacole cam ciudatele. Nu mi-au placut nici mie (am asistat si eu de doua ori), dar nici lui Sebi (el chiar s-a speriat si a plans prima data...). El nici nu se mai uita.... cand vin papusarii, ramane in clasa lui, la jucarii, cu ingrijitoarea.

Imelda, ai trecut tu prin momente mai grele decat lasatul de fumat! Mai bine treci la treaba si fa-i lui Andrei o surioara sau un fratior, sa aiba cu cine sa imparta bucuriile copilariei!!!!!!

Tuturor, numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Discutia cu lasatul de fumat o aveam si cu R, sotul meu...
La mine nu e asa simplu...Tine si de vointa dar...la mine chiar se manifesta lipsa de tigara...
Am baut si ceai de pedicuta, am mancat si in plus numai ca sa nu fumez..Nu merge..
Sper insa ca voi reusi curand caci si mie mi-e tare dor de un bb in burtica si Andrei e topit dupa bebelusi...

Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
http://www.dropshots.com/adlemi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Layla, poti incerca la patinuar. Si Alexandra vrea insa sigur s-ar panica la fata locului.

Vic, nu iti face griji pentru mine, nu tu si ce ai scris sunteti devina si cred ca e mai bine sa ne spui si sa te incurajam cum putem. Numai ca e una din obsesiile mele cele mai mari la momentul asta, si tu ai scris foarte sensibil, si am cedat. Dar o sa fie bine si la mine si tu o vei lua cu succes de la capat. Prietena mea de care spuneam a ramas insarcinata la 3 luni dupa chiuretaj si avea 35-36 de ani. La mine e mai dificil, a durat destul si acum sa se intample.
Cat despre Sebi, evident e mai linistit ca zapacita mea si cumintel. Daca vrei facem schimb o zi.

Imelda, cred ca inteleg cumva, ca si al meu imi spune ce zici tu legat de fumat. S-a lasat, s-a reapucat. A lasat-o mai usor ca era bolnav, acum e la fel -adica aproape 2 pachete pe zi. Nu il inteleg, insa e decizia lui si el apreciaza mai bine ce e bine si cum poate trai cu sau fara fumat. Dar uite, daca ti-ar fi asa rau cum imi e mie la sarcina asta cred ca ai uita instantaneu de tigare. Ieri am fost intr-o sedinta unde se fuma, am iesit aproape moarta de acolo, de greata adica.

Pupici tuturor. Azi sunt mai bine cum vedeti, Alex cred ca are o laringita dar e mai bine. Sa vedem.

Rox
si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

La multi ani fetelor!!!!!!!!!!! Un an nou plin de bucurii si impliniri!!!!!!!!

Roxi, super veste........sa fie intr-un ceas bun.......felicitari ptr casa stiu cat de mult ti-ai dorito......

Babee, cum te descurci cu 2?

Imelda si eu sunt fumatoare dar cand am fost insarcinata....daca fumam o tigare pe zi....nu puteam sa fumez ..

Va invitam la tort si bauturica......

tre sa plec acum va pove maine cum a fost la ziua Rachellei.....a fost comica tare fimea.....

Anita
si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

LA MULTI ANI RACHELLA!!!!
Fetelor, eu am fost mai harnicuta si deja bb2 a mea are 1 an. E greu, casa mea e un balamuc total dar e si f frumos...Mai ales cand le apuca dragaleala, si cand Dari ii fura pe furis o jucarica Dianei si fuge uitandu-se complice la noi..Iti vine sa le mananci, nu alta! Diana e intr-o agitatie continua, dar si cand ii place ceva, nu o mai scoti de acolo. Face imagini din cuburi, coloreaza in legea ei pe carti de colorat (dar si pe pereti, haine, picioare, etc )se uita la desene de am innebunit eu de cate ori a vazut povestile pe DVD uri, are o camera plina de jucarii cu care se joaca in functie de dispozitie, stie poezii si cantecele o groaza, pe care si le mai spune si singurica cand se joaca, ii place sa danseze si sa asculte muzica...Nu mercage la gradinita ca o are pe bunica-sa si sta cand cu ea, cand cu taica-su ca lucreaza in ture...Problema cu Diana e ca nu prea mananca, dar nu ma ingrijorez ca asa eram si eu cand eram mica, iar daca ii place ceva mult si mananca normal zice ca o doare burta. Cam asta ar fi...
In tot cazul va urez sanatate bebeilor si sarcina usoara burticilor, iar aspirantelro mult noroc!

Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

La multi ani frumosi RachellaAsteptam poze de la petrecere...ca nu te-am mai vazut de un an si

Roxana felicitari pentru sarcina,sa fie bine si nu te mai gandi la altele.Cu toate ca..si eu am fost cam paranoica a doua oara

Mav si fruntea sus

Asa...Rebecca are si ea varsat de vant, la ea e chiar mai rau decat a fost la Phillip.Are mititica la bube de ma ia groaza, peste tot ..chiar si..O dau cu solutie mentolata si ii mai dau Fenistil.Am observat ca picaturile alea ii creeaza somnolenta, dar cel putin nu mai e agitata.Of sa treaca ca tare rau e sa ii vad bolnaviori.

Eu cum ma descurc?Foarte bine si nu am nici o problema.Imi organizez bine timpul si ma pot lauda cu toate puse la punct.Seara lucrez-asta cand e Vio liber, si ne pregatim si noi de ziua lui Phillip.Am o amica casatorita cu un persan si de la fetita cesteia a invatat Phillip ca are "tavalot"si mereu ma intreaba cand are si el petrecerea.I-am pregatit decoruri si tot ce trebuia, o sa fie harmalaie mai mare anul acesta ca s-a marit grupul de prieteni, dar sper sa fie frumos.

Fug in pat ca am o migrena de cateva zile de nu mai pot.

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

LA MULTI ANI, RACHELLA!!!

HELEN, chiar zilele trecute ma gandeam la tine... Nu pot sa uit cat te-ai chinuit cu hranirea lui Cosmin...

RAMONAA, felicitari pentru fetita, sa fie sanatoasa si papacioasa!!!

BABEE, Clara nu mai vroia la gradi dupa ce un baietel a muscat-o (destul de urat pe fata si pe mana - de se vad si acum urmele ) si-a lovit-o. Vreo doua saptamani a facut crize in fiecare dimineata, pe urma s-a linistit, din fericire si baietelul s-a lasat de obiceiurile proaste. Probabil ca si Philip a fost marcat de ceva, de aceea refuza sa mearga la gradi.

ANDRA, m-a distrat si m-a uimit de ce pot face dintr-o poveste clasica... se adapteaza vremurilor moderne
Noi am fost la Cenusareasa, unde Clara a rezistat vreo 5 minute (nici mie nu mi-a placut inceputul) si la Hansel si Gretel, unde a rezistat aproape pana la sfarsit. Nu i-au placut cioara si baba-cloanta, tunetele si fulgerele (de cele reale nu i frica), intunericul din sala si zgomotele tari si bruste. Tot spectacolul am tinut-o in brate, in picioare, langa usa (venea lumina de pe coridor) si nu m-a lasat sa ma asez pe scaun. La gradinita au spectacol in fiecare luna si chiar ii place (poate ca e lumina si nici sonorul nu e strident).

ROXANA, sa stapaniti sanatosi casuta mult visata si sa fiti intotdeauna fericiti! Felicitari pentru samburici!!! Nu ca o consolare, dar la a doua sarcina si eu eram mai speriata si paranoica (nu pentru ca erau doi, ci pur si simplu ...imi faceam nenumarate griji.

Clara e preocupata de puzzle-uri, sa construiasca din lego (mese, scaune, masini, avioane, excavatoare, chiar si inghetata) si cuburi, ii place sa picteze, cu pensula sau degetele, sa coloreze, sa lipeasca. Stie multe cantece - cand e acasa, se aud numai cutiutele muzicale sau CD-le de la Mami - si-i place sa danseze. E fana inraita a lui Winnie-ursuletul si prietenii sai, ar vrea sa luam tot ce-i legat de ei... In fiecare seara citim povesti despre ei. Se uita la filmuletele Baby Einstein, s-ar uita la un film si de 10 ori fara sa se plictiseasca. La alte filme nu are rabdare, dar cred ca o sa-i pun desenele clasice si pana la urma ii va placea. Mai face de mancare (din bucatele de hartie igienica) sau cafeluta si ne serveste cu ele. Hraneste si animalutele din plus, punandu-le inclusiv babetica. E tot mai vorbareata, daca pana acum nu-mi spunea ce face la gradi, mai nou imi povesteste cu cine s-a jucat, ce-a mancat etc. Oricum mai este pana imi spune tot (desi o tot "trag" de limba).

In grupa ei este o fetita cu varicela, asa ca ni s-a atras atentia ca s-ar putea sa faca si ceilalti copilasi . Acum un an jumate a scapat, sunt curioasa cum reactioneaza organismul ei acum.

Va doresc somn usor!!!

Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004), Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Astazi sunt puturici la scris , doar ma grabesc la Ane2 sa onorez petrecerea.... tort si suc, cantecele si distractie.....

La Multi Ani Rachela Alexia !

3 ani ? Cand au zburat anii aistia ?

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume

Credeti ca Viata e grea ? Asa o fi... dar trece repede

Mergi la inceput