Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 - PARTY!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Nasoala treaba cu varsatul de vant...Mie mi-e o frica de el...ca nu am facut deloc iar Dianei i-am facut ieri un vaccin Varilrix impotriva varicelei ca sa nu mai faca..Ramane ca peste vreo 2-3 luni sa-i fac si Dariei ca ea abia a facut pe cel de an si ROR...

Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Oare in aceasta perioada mai exista atatea petreceri ca in 12 ianuarie ? Or fi, dar noi acum avem programate vizite la smechereii din zona:

La Multi Ani Rares Petru (Lala 26)
La Multi Ani Laura (CataD)
La Multi Ani Amelia, (mmag)
La Multi Ani Raluca Maria (alexandra_mariana)

Tort de frisca, suc si confetti scrie pe noi ......

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume

Credeti ca Viata e grea ? Asa o fi... dar trece repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Am luat decizia de a-l duce pe Alexandru la teatrul de papusi, asa ca pentru duminic#259; avem bilete la Tandarica, la Capra cu trei iezi. Abia astept, sunt tare curioasa cum va reactiona si daca va rezista sa stea linistit 55 de minute cat dureaz#259; spectacolul.

La multi ani pentru toti piticii aniversati zilele acestea!!!

va pupic,

Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilica spune:

Multumim pentru felicitarile voastre si pentru ca e sezonul nostru, si ne amintim cum era acum trei ani, va doresc voua si bb-lor vostri La multi ani!

Otilia, Robert (24.12.2003), Krisztian (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

La Multi Ani Rares Petru
La Multi Ani Laura
La Multi Ani Amelia,
La Multi Ani Raluca Maria
me :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helen spune:

La multi ani ptr 2007!!!! Si La multi ani tuturor copiilor care au implinit deja 3 anisori!

Imi era tare dor de voi asa ca macar niste urari de bine sa va transmit! Recunosc ca nu am mai reusit sa va citesc postarile (ca de scris ce sa mai zic) de vre-o 2 luni, asa ca sunt in urma rau cu informatiile...

Cosmin e bine, merge la gradinitza cu program prelungit (de la 7:30 la 17), la germana ca de'). Pana acum a a fost bine, a racit totusi de doua ori dar nu forme fff urate, vorbeste de ne inebuneste, aproape perfect si corect, canta mult, stie si poezii, cateva si in germana,insa muzica e preferata lui.

La calculator e deja mult mai ,,expert'' decat ne-am dori noi, numai la pc la jocuri ar sta, sau in word ori excel sa scrie litere de marimi si culori diferite, face totul singur, de la deschis calculatorul, fisierele, jocurile: Zumma, Chicken ivadatores si chiar Prizee ) pana la inchis in mod corect pc-ul. Am facut greseala, ca sa mai scapam de gura lui, sa ii aratam cate ceva si a prins totul din prima, uneori doar ca ne-a vazut pe noi. Dar cred ca nu e singurul copil fascinat de calculator!!! Cel mai dur e cand ne opreste tv-ul sau il pune pe mute si isi dechde Winamp-ul de unde isi selecteaza melodii de gradinitza.. nu stiu cum le recunoste ca doar nu stie sa citesca, probabil dupa anumite litere, si se pune pe cantat si dansat cate 30min-1ora iar daca il intrerupi se supara rau de tot! Melodiile de pe cutiutele muzicale cred ca le stie aproape pe toate! A fost mai greu pana s-a prins cum functioneaza dublu-click la mouse ca apoi totul a fost simplu ptr el... Insa trebuie sa fac cumva sa terminam cu ,,joaca'' asta ca nu e bine deloc si ptr ochi, ca avem monitor normal, si ptr faptul ca nu il mai preocupa alte jocuri si nici desenatul, noroc ca se ocupa cu lucrurile normale la grdinitza... Ma gandeam ca drept pedeapsa ca nu strange niciodata jucariile pe care doar le imprastie ca prea putin se joaca cu ele (cuburile totusi il mai atrag si pastelina) o sa ii sterg jocurile si o sa ii las doar muzica....

Altfel e ok, mananca uneori mai bine, aleori mai prost iar daca se imbolnaveste e dezastru, ca de obicei, nu mananca mai nimic si vomita. Asa ca ce pune pe el, da jos cu prima ocazie: are 100 cm si 16 kg, i se cam vad coastele dar ce sa fac, asa se pare ca ii e si felul (noroc cu obrajorii) plus ca la grdinitza cu siguranta doar gusta, nu mananca ca lumea, noroc ca le da de 2 mese principale si 2 gustari in perioada respectiva si ceva tot papa.

Are insa picior plat si in plus s-a ixat de la genunchi, poarta taloneti de ~2 luni dar am inteles ca nu se prea rezolva mare lucru.

Problema sunt eu, nu numai ca nici gand de bebe 2, dar am fff mult de lucru, multe suparari si pb la serviciu, unele si acasa, timp fff putin, oboseala cat cuprinde, am avut iarasi cateva caderi, cateva reactii neurovegetative..sper sa reusesc sa ma controlez si sa imi rezolv cumva nemultumirile care ma macina ptr ca oricum asa nu rezolv nimic si ma mai si imbolnavesc. ,,Norocul'' meu de a locui in Romania si mai ales in provincie si de a avea un sot care e preocupat de problemele mele prea putin sau deloc. Nu imi place sa spun asta, nu e nici locul potrivit, dar mai mai descarc si eu...

Gata..paote totusi o sa reusesc sa reiau activitate pe forum, macar asa putin!

Va pup, si distractie placuta daca sunt sarbatoriti in week-endul acesta!

si TUTUROR!

Pe curand,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Ce mai faci, Mav??

Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Buna seara tuturor! In primul rand La multi ani! tuturor prichindeilor care au implinit 3 anisori.
Nu pot sa stau mai milt acum, dar va spun ca am nascut pe 05.01.2007 o fetita, de 3500 g, 50 cm , apgar 9. Intram mai greu pe net dar promit sa revin cu poze si povestea nasterii.
Ica o data La multi ani la prichindeii nostri.

poze 1
poze 2

Ramona si Robert (15 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Ramonaa felicitari pentru fetita,sa fie sanatoasa si papacioasa si La multi Ani lui Robert pentru maine

Buli si tie La Multi ani sanatosi si fericiti

Helen te salutam si noi

Eu incerc sa aflu ce il deranjeaza pe Phillip de nu mai vrea la gradinita.Urla si plange si nu mai vrea nici pace,asta joi si vineri, sunt curioasa maine ce o sa faca.Am de gand sa vorbesc si cu educatoarele, dar tare-mi e sa nu fie ceva rau.Voi ati patit ceva de genul acesta?

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Ramona, FELICITARI!!!!!!!!! Sa fiti toti sanatosi!!!! Ce frumos, aveti copii "lunatici"!!!!!!! Cum e bebelusa? Ai laptic?
La multi ani, Robert!!!!!!!!

Ana, saru-mana! Ma simt mai bine, am inceput sa sper din nou...
In asteptarea urmatorului CM (de cand suntem hotarati sa ne apucam serios de "facut copii"), intentionez sa-mi fac niste analize, sa fim linistiti ca totul este in regula cu sanatatea mea.

Sebi, acu doua seri, cu fata la icoana de pe perete, dupa ce dimineata i-am explicat cat am putut eu de simplu, ca bebe nu mai este in burta si s-a dus in cer, la DD (mereu aducea vorba ca-i pastreaza sau ca-i da lui bebe cate ceva si n-am mai rezistat....):

"-Doamne-Doamne, TE ROG, adu-mi si mie un bebe mic la mami in burtica!!!!!!! MERIT si eu o surioara-bebe!!!!!!!!!!!"

Gabi, noi am patit asa ceva cu Sebi: la un moment dat, a venit la ei in grupa un baietel crescut de bunicuta (care abia decedase) si musca pe cine prindea..... L-a clantanit si pe Sebi, vreo saptamana a avut semnul la manuta.... si saracul, plangea si zicea ca nu mai vrea la gradi, ca-l musca ...,,,... copiii. Pt ca altii au fost muscati mai rau (de ex de burtica!!!!), a fost "retras" pt o perioada copilul respectiv si a disparut imediat si teama lui Sebi. Afla ce s-a intamplat, ca ceva-ceva trebuie sa fie!

Tuturor, sanatate si numai bine!!!!!!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput