Copiluti de mai-iunie 2005 (19)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

LA MULTI ANI PENTRU STEFANITE SI STEFANI!

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

ANDRA la multi ani! Sa fii sanatoasa, sa ai o sarcina usoara cu putin roz si sa-ti implinesti dorintele!

Florentina sa-ti traiasca puiutul mic (ce nume frumos ati ales!!!) Sa fiti sanatosi!

La multi ani tuturor Stefanelor si Stefanilor!

Sanatate multa lui Toni am inteles ca e destul de grav si tare-mi pare rau ca nici macar de sarbatori nu va puteti bucura, Deliei, sper sa fie mai bine decat era acum 2 zile, mai sunt si alti copilasi, mamicute bolnavioare? Sper ca nu!

Am recuperat cate ceva cu citittul, dar nu am timp sufivcient sa raspund. Poate zilele ce vor urma vor fi mai linstite.

Androix iti multumesc mult de mesaj

Oana imi pare rau ca nu am reusit sa ne intalnim, sper ca ati ajuns cu bine, am vazut cozi imense pe DN1 si.

Anca o voce calda si primitoare (in persoana lui Petrut) ne-a transmis urarile voastre, foarte mult m-a bucurat si mi-a placut felicitarea. Multumesc!

Gusta trebuie sa te faci bine, sunt sigura ca anul viitor va fi de bun augur, ai incredere in capacitatea ta ca te vei reface.

Clara pacat ca o intamplare ca cea cu balansoarul ti-a umbrit sarbatorile, lasa-le sa se duca supararile ca nu merita sa le pui la suflet.

Androix cum a ramas cu cozonacii pana la urma?

Fetele care sunteti in deplasare (Lucas, apropos La multi ani, cu mare, mare intarziere am aflat de eveniment; Cristina, Lili) sa aveti parte de sarbatori cu multa zapada, vin fiert, traditie...

Bianca stranuta si are mucisori (nu cred ca are legatura cu vremea, desi ieri au fost multe grade cu minus, a fost imbracata gros si de abia am bagat-o in casa, i-a placut mult la derdelus), dar ma bucur ca nu face febra, nu tuseste, sper sa ne oprim doar la asta.
Eu am niste dureri de cap cam ciudate, sper sa treaca asa cum au venit.
Am vazut si cateva poze (cele traznite ale Laurei, haioase rau, cu Delia si Alex).

Sarbatori fericite!

Eli mami de Andreas si Bianca
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Fetelor, cine stie amanunte despre nasterea FLorentinei? Unde? Cum a nascut? Cum se simte? cat a avut bebe Patrick la nastere? Curiozitati de gravida...
ELi, wellcome back! MI-era dor de tine!

Andra8+, Dragos Alexandru - 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

fetelooooooor, ce-i cu voi? Hai la o cafea ca dupa aia tre sa ma apuc de o mica curatenie, zici ca au trecut turcii prin casa mea...si mi-e un rau de moooooor, deja am varsat de 2 ori de dimineata pana acum....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao fetele!
as avea atatea de scris ca nici nu stiu de unde sa-ncep, cred ca ma limitez la cateva randuri totusi ca nu-mi permite nici timpul (adica pitika) nici sanatatea. am avut un Craciun cam aiurea, m-am blocat de spate cu niste dureri infioratoare, de data asta sus -gat si umeri, m-am tarat jos din pat cu mari eforturi si cutii de medicamente...una peste alta nu prea am simtit sarbatorile, s-a dus atmosfera de alta data. a fost maica-mea cateva zile saptamana trecuta, de data asta am reusit sa nu ma cert cu ea...cu Alyssa s-a reimprietenit repede asa ca mi-am permis sa le las singure si sa merg cate 1 ora/zi afara la cumparaturi. sotzer e la servici de ieri, de unde speram sa fie mai linistit ca e perioada de concedii si chiul mai face si ore suplimentare si vine acasa obosit rupt ca are de lucru de nici nu mai respira, uff!
Andutzy - daca-mi amintesc bine a scris Cloreta de Florentina, bb are 3.660 kg si 52.5 cm.
Nelia - si mie imi plac tare mult cartile si vad ca pitik ma mosteneste! cat despre potol pe aici ii dau gata cu "cartofi frantuzesti" si "salata de boeuf", ambele varianta mea personalizata. daca vrei iti dau retzeta, salata e cam migaloasa dar cartofii se fac destul de usor.
Elisor - sanatate multa!!! vezi ca durerea ta de cap e primul simptom de la raceala Biei, cred ca din pacate o s-o iei si tu, vezi maine-poimainte daca te doare si gatul...noi de 3 saptamani o tragem de par, cred ca am avut 2 diferite, tot asa cu stranut si muki din fericire fara febra.
Gusta - ma gandesc la tine si sper sa-ti revii repede, am trecut si eu prin momente cumplite cu spatele, cam ce ai si tu plus altele si mi-am revenit. vreau sa-ti spun ca se poate, depinde doar de tine sa gasesti puterea si o s-o gasesti! iti trebuie doar putin timp sa-ti tragi sufletul si sa strangi din dinti ca sa te ridici de jos, deocamdata poti si sa stai sa te plangi si sa suferi, e perfect normal, face si asta parte din noi si ne ajuta sa ne intarim...sunt convinsa ca in cel mai scurt timp o sa fii iar pe picioarele tale fara probleme, la fel ca inainte. nu zic ca e usor, dimpotriva, apoi probleme or sa mai apara dar ai in tine forta sa le depasesti pe toate! nu stiu daca am reusit sa ma exprim coerent...
revin...

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Andutzy beau eu cafeaua, de nervi...
Ma calca Paul pe nervi de nu se poate si nici nu face nimic special, cica doar glumeste. "Duci Iepurele afara?"-in sensul ca iesi acum, sa o imbrac... "Daca nu-l duc eu , il duci tu?" si alte de astea...dupa ce m-a capiat cat a fost plecat ca nu mai poate de dor sa o plimbe (o data pe saptamana), sa doarma cu ea (o data la 2 saptamani), sa-i dea sa manance ( o data la 2 luni) si asa mai departe...Eu una abia astept sa incep serviciul, o sa-l pun sa doarma el cu ea atunci tot timpul ca eu la 6 o sa ies pe usa spre Ploiesti...dupa o noapte cu 3 treziri era chiaun...si asta e parfum la Iepu' ca are nopti si cu 4-5 treziri...
Florentina a nascut la CFR2 cu Nayel, cel putin asa trebuia
Eli-sanatate Biei sa-i treaca repede sa va puteti bucura de zapada.
Loreen-pupici Deliutei, sunteti mai bine?

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Mai fetelor, aveti idee in cata vreme ar trebui sa treaca o durere de gat cu antibiotic? Ca fac 3 zile de cand iau Amoxyklav si tot ma doare gatul, urechile tot infundate si tot parca am un sac in cap....
Fran, relaxeaza-te, eu acum cu starea mea de nervi le vad pe toate in negru si am impresia ca toti in jurul meu au pus slanina pe creier de la atatea sarmale si fripturi...Toti vorbesc prostii, se misca prea incet, la mine in casa este dezastru si ai mei sunt intr-o relaxare totala...nu zic, m-au ajutat mult de sarbatori cu gatit, aranjat, dar acum parca au amortit de tot. Puii mei...Si cu D parca nu ma mai inteleg de doua zile, a fost prea mult in centrul atentiei si acum nu mai asculta nimic din ce-i spun...de azi dimineata daca nu l-am scuturat de nu stiu cate ori...parca are urechile infundate, oricat as zice NU,el tot ca el face....S-o numi depresie post-sarbatori?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Multumim pt. urari. Cu intarziere, spunem si noi "La multi ani tuturor Stefanilor si Stefaniilor!"

Fetelor, va doresc multa sanatate!

Olga, multa sanatate lui Tony!

Pupici si sanatate si celorlalti copilasi bolnaviori!

Si noi suntem f. f. raciti din nou. Chiar nu mai stiu ce sa le dau pt. raceala. Stiti cumva daca fluimucil este si pt. secretiile din nas sau doar pt. tuse? Si pe mine m-a luat de la inceput, cu dureri de cap, nas extrem de curgator si tuse .

Fran, pai din ce spui tu e harnic tare . Doru a iesit pe 24 cu copiii si daca mai iese o data la plimbare cu ei pana la Craciunul urmator, mare minune. De schimbat, mancat, culcat etc., nici nu am ce sa spun.

In alta ordine de idei, de trei zile incoace gura nu-i mai tace lui Stefan. Turuie, turuie, se trezeste si noaptea si se pune pe povestit.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna dimineata.Am mai scris ceva dar Ruti al meu a avut timp sa imi inchida calculatorul,de se mai intampla.

Sa imi reiau ideea.Fran sa iti povestesc de olandezul meu cat imi este de ajutor.Azi noapte cine umbla ca nebuna cu copilul in brate sa-l potoleasca ca el era obosit.Eu nebuna si nu ca ruti ar fi vreun puf de copil ca are numai 13,5kg si vreo 90 de cm si nu ca ar sta cuminte in brate mai da si din picioare si daca o asez jos imi aseaza coastele super masaj gratis.Dimineata olandezu a intarziat la serviciu si cine cara sacii de gunoi in alee la ora 7 nebuna.Si lista ar mai continua da nu vreau sa ii mai fac publicitate.

Fetele sa nu credeti ca eu stau in pat de cand am inceput sa merg trag ca mine ca de ata si fac la treaba de ma intoi dar asta nu e important si cand mai zic ca ma doare mi se raspunde retoric da cand faceai curat nu te durea,Adica ar trebui sa stau asa sa ma imput si sa mearga viermi prin casa.

Imi cer scuze la fetele care nu le-am raspuns pe yahoo dar credeti-ma ca uneori sunt asa suparata pe mine si pe viata mea ca imi vine sa ma dau cu capul de undeva da stiu ca dupa tot pe mine ma doare.

stati ca a venit Uti Anse ca asa o cheama pe Mara si sa trimit mesajul pana nu imi inchide din nou calc

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Inspirata am mai fost ca am trimis mesajul ca deja domnisoara venise chita sa imi inchida calc lucru reusit>acuma imi unge podeaua cu smantana o fi auzind ca face bine la parchet si eu nu stiu.

Astept si eu ca Nelia meniuri de revelion ca poate reusesc sa fac si eu intre 2 pauze de dureri.

As mai avea atatea sa mai spun si imi e un dor de chaturile noastre in cae fiecare zicea cel doare si toate treceau si a 2 zi eram mai plina de nergie.

Mosul cu Ruti a fost darnic din cale afara ,numai ca pe mami a uitat-o da nu e nimic o sa vina la anul.

Gata pauza mea ma duc sa duc copilul la somn sa vedem daca si ea are aceeasi parere.

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

Mergi la inceput