Copiluti de mai-iunie 2005 (19)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralwka spune:

LA MULTI ANI, ANDUTZY! Sanatate, bucurii si multe, multe imliniri! Sarcina usoara si un bb sanatos si frumos sa-ti dea Dumnezeu!
LA MULTI ANI micutilor sarbatoriti azi: Stefan (Gabitzam, Androix, Cornelia si toti cei care mai sunt), sa fiti sanatosi, Dumnezeu sa va ocroteasca si sa le aduceti multe bucurii parintilor!
Loreen, multa sanatate Deliei si insanatosire cat mai grabnica.
Gabitzam, multa sanatate iar virusheii sa-l ocoleasca pe Andrei.
Revin cu poze si povesti de la Craciun... a venit Mos Craciun, a fost super!
Va pupic, mamici si pitici!

Raluca, mamica de dulcica Iulia-Maria
(26mai'05)
Craciunitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Florentina, felicitari! Sa va traiasca si sa va bucurati de micut!

Andra, la multi ani!

La multi ani! si Stefaniilor, Stefanelor ca e zf. Stefan!

Noi ne-am intors ieri din Odense...Asa ca va pun niste poze...

POZE DIN ODENSE

pupam ma duc ca am multa treaba!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna, ieri am fost la Calarasi asa ca urez si eu cu intarziere...
Bine ai venit Patrick, sa fii sanatos si mancacios! Asteptam poze de la tine. Semeni cu mami, nu ?
Florentina, refacere usoara si sa te bucuri din plin de lunile care urmeaza !
Andra-La Multi Ani! Sarcina usoara si sanatos sa fie bebe, baiat sau fetita nu cred ca mai conteaza

La Multi Ani Stefanilor si Stefaniilor! Sa fiti sanatosi si sa aveti parte de toata dragostea celor din jur!

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Chris-M-am gandit si eu ca poate sa fie o lipsa de Ca-Mg ca am avut si cativa carcei in perioada asta. Si m-a batut si gandul ca piticii nu ma lasa sa respir, oricum toata lumea ma intreba daca am avut vreo suparare, emotie etc...cred ca si pe tanti de la pneumologie o batea gandul asta, dar la spirometrie se vedea ca nu umplu decat jumatate din capacitatea plamanilor si ca problema e pe caile aeriene mici-cum se vedea habar n-am. Oricum vad ca ma simt mult mai bine cu fasurile de bronsita cronica- o fi un fel de efect placebo Partea nasoala e ca am inceput sa tusesc, sau poate e de bine...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineatza pe la pranz...

Cred ca urarile voastre de sanatate (pentru care multumim tare) au ajuns si pe la noi ca azi Delia este mai bine,as putea sa zic mult mai bine comparativ cu zilele trecute...febra nu a urcat mai sus de 38 ceea ce-i minunat...in schimb ma chinuie cu mancatul si luatul medicamentelor...nu vrea si pace...mai si spune "mami nu veau"...ma umfla rasul cand o aud si de multe ori o provoc eu ca-mi place tare cum spune...da vorba aia vrei nu vrei io tot ti le dau si atunci se lasa cu circoteca...
Am scos-o un pic si la aer si a toropit-o instantaneu...

LA MULTI ANI STEFANEILOR : STEFAN (Cornelia), STEFAN (Androix), STEFAN (Gabitza), STEFAN (Maysa), STEFAN (Mihamiha), STEFAN (Carmen Emiliana), STEFAN (Alina_a), STEFAN (Pengunica)...

LA MULTI ANI Stefania...

sa traiti cu numele si plini de bucurie si sanatate...sa petreceti frumos si ...cumpatat

Ca sar de la una la alta,azi s-a ocupat si Delia putin de cadouri ...ii place masa de Fisher tare mult...laptopul si pianina asa si-asa...de brad nici nu s-a atins...clar ii este rau de sta atat de cuminte...chiar pe 24rc ziua spusesem cine naiba m-a pus sa ma leg la cap cu inca un copil,fara ajutor fara nimeni...iar cand o vad acuma in ce hal este mai bine imi bagam ceva in dos si-mi vedeam de treaba...
Bianca in schimb m-a dezamagit ...clar stie cine-i Mosu' dar se face ca ploua,in schimb a primit cadourile ca si cand i s-ar cuveni...ceea ce nu-mi place si va trebui sa-i schimb putin atitudinea asta snoaba... dar macar e incantata de ele...
A venit Mosu si la ai batrani... mai mult simbolic,dar probabil atata meritam sau gestul conteaza...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

LA MULTI ANI de SF. STEFAN.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

LA MULTI ANI STEFANEI SI STEFANELE! Va pup pe toti, mult noroc si toate cele bune!
Andreea, nici o problema, ieri pe loc de LMA m-ai ajutat mult cu informatiile linistitoare pe care mi le-ai dat...apropos, sa-ti traiasca flacaul, si tie, si al Gabitzei, si al Corneliei si toti ceilalti care poarta acest frumos prenume!

Andra8+, Dragos Alexandru - 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Hello, fetele mele! Ce faceti? Beti, mancati? Sau va refaceti dupa zielele de sarbatoare. Sa nu uit, cu intarziere:

LA MULTI ANI, ANDUTZY! Sa ai parte de tot ce iti doresti! Ieri am fost cam zapacita si nu am mai apucat sa-ti urez cele bune.

LA MULTI ANI SI STEFANILOR SI STEFANIILOR!

Noi suntem bine, parinti singuri, ce sa zic: Mogo este de luni la ai mei; pana azi au stat la tara, iar acum au ajuns la Bacau. E cam ciudata fara ea acasa. Asta-vara cand a fost la tara nu prea am simtit dat fiind ca noi am fost la mare, dar acum sa vezi casa goala e cam deprimant (mi-a fost dor de ea de cand am plecat spre casa luni seara). Pe de alta parte, azi am rezolvat diverse probleme administrative, in curand plecam in Mall sa vedem un film si sa ne plimbam, maine avem program de cumparaturi pentru casa, ce mai, program de voie.
Nu mai zic ca de 2 zile dormim si ne uitam la filme pe rupte. Una peste alta ne prinde bine pauza asta.

Asa ca zilele astea ma voi multumi mai mult sa privesc la voi decat sa scriu pentru ca "obiectul muncii" nu e in zona; nu ca nu s-ar simti bine acolo unde este, unde zic ai mei ca s-a acomodat perfect, nici vorba sa intrebe de noi (ma rog, presupunand ca ar sti sa intrebe). Gata, va pup, ma duc sa ma duc sa ma imbrac, in seara asta suntem mondeni (macar atata, ca mosul a fost sarac de tot, nimic de sot si nici eu pentru el).

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ce faceti, inca mai sarbatoriti? Si noi avem program de voie sau de nevoie: ca eu sint cu maimutele acasa, maimute care se cearta pe jucarii de-mi vine sa-mi pun casti la urechi, iar tati e la munca. Mincam niste omuleti de zapada primiti de la mos, sint atit de haiosi, micuti, colorati (cu chimicale bineinteles), dintr-un fel de rahat. Si ne distram ca ii mincam pe bucatele, intii matura, apoi caciula, nasturii... Si ne-am uitat la un film cu mos Craciun, adica mai mult fetele, ca eu am inceput sa mai adun de prin casa.

Noi am primit de la mos doua cadouri foarte frumoase: eu o bluza (o ie din bumbac, neagra cu floricele albe, rosii si verzi) care merge bine cu pantalonii de bumbac pe care mi-i facusem eu cadou cu o zi in urma, iar tati o sticla mica din inox, ca sa puna taria cind merge pe munte. L-am dat pe spate, stiam ca isi doreste asa ceva de mult timp, am cautat de mi-au sarit ochii din cap una finuta si care se inchide bine... noroc ca nu stie citi bani am dat pe ea, ca i s-ar sterge imediat zimbetul de incintare de pe buze. Ce bine e cind ai cartea ta de credit si bani sa o platesti (bursa). Iar in rest, toate cadourile luate pentru copiii mei si ai altora, chiar si pentru adulti, au fost CARTI. Anul asta am zis ca mosul va aduce carti, pentru ca sint tot timpul lasate la o parte, in primul rind ca sint foarte scumpe, in al doilea rind tot timpul se iau jucarii sau haine. Asa ca, m-a scapat Octav in doua librarii din alea bune, partea buna este ca nu m-a mai vazut citeva ore, partea proasta este ca am sarit mult peste limita pe care mi-o fixasem cu cadourile. Dar incintarea e atit de mare si bucuria celor care au primit cadourile pe masura. Agata a primit o colectie (aproape, ca ii mai trebuie doua, dar nu erau) de carti pentru copii despre Univers, despre cum a aparut viata pe pamint, ce se gaseste in pamint, sub ape, despre fulgere, nori, ploaie si ninsoare, corpul uman... sint vreo 15 in total, mari, colorate frumos, cu texte scurte si pe intelesul copilului (nu chiar de virsta ei poate, cam de 7 ani zic eu, dar nu-i citesc tot, deocamdata mami citeste inainte, si impreuna ne uitam la poze si mami povesteste). Foarte reusite cartile si extrem de educative, mi-ar fi placut sa lucrez la ele. Iar piticul a primit din colectia ei favorita, Baby Einstein, doua carticele despre cum sa-i invatam sa coloreze si veo trei pachete de carti cu animale, culori si obiecte. Cind spun carti ma gindesc la niste cartoane (ca la jocurile de carti), dar mult mai mari, pe care se afla fotografia reala a unui animal, iar undeva pe corpul lui e lipita o bucata de material textil care imita foarte bine blana sau pielea animalului respectiv. Sint mult mai interesante decit filmuletele, in doua zile Tudora stie deja toate cartile, stie cum face fiecare animal in parte (adica cum face mami la ele), face mai-mai pe ele si imi arata prin casa cind gaseste cite ceva care seamana cu materialul respectiv, se duce repede si cauta cartea si zice leu sau muuu (vaca). Distractie maxima atunci cind a vazut pe strada un dalmatian si a zis ba-ba (ciinele), dar imediat a adaugat muuuuu (vaca), pentru ca vaca din imaginea imprimata pe cartonul de la joc este alb cu negru!
Si daca as incepe sa va descriu fiecare carte cumparata pentru ceilalti copii sau pe cele vazute in librariile respective, as termina capitolul. Doamne, ce interesante sint toate! Nu ma mai saturam sa ma uit, la adulti am stat putin, ca stiam ce vreau sa cumpar si nici nu am bani sa cumpar, intotdeauna m-am intristat cind nu mi-am putut cumpara carti... dar la copii le-am studiat din scoarta in scoarta, pentru toate virstele. Am fost foarte placut impresionata de oferta, nu ma asteptam. Stiind ca nu ma pot abtine sa nu cumpar sau sa nu-mi fac singe rau ca nu pot sa cumpar, am tot ocolit librariile mari pina acum. Mi-am facut insa planul acum, cu Craciunul. Abia astept sa mai vina o ocazie sa cumpar iar cadouri.

Ah, am uitat sa va spun ca aici ninge, e din nou zapada mare. Ma duc sa scot plozii afara, ca de cind asteapta sa ninga, mai ales Agata. Si pregatesc citeva poze din ultimele zile sa le pun in album... Mai vreau sa fac si prajitura Gabitzei, dar de data asta aia cu brinza. Gabitza, sa stii ca le-am spus de unde am reteta, le-am dat-o si lor, ca am facut-o pentru masa din ajun si a fost foarte apreciata. Am facut de asemenea senzatie aseara cu salata Poienita, de la cine e reteta? E prima data cind o fac, foarte buna si extrem de aspectuoasa. Am mai facut piftie si oua umplute si ornate de iarna... Acum astept meniul vostru pentru Revelion, ca se pare ca mergem la alti prieteni si vreau sa ma inspir si eu de la voi cu vreo reteta originala... Dar tot din asta rapida si usoara, ca nu am chef sa stau in bucatarie, m-am obisnuit sa termin repede cu gatitul. Asa ca, arunc pe aici un ochi, poate postati ceva nou...
Hai, ca iar m-am lungit cu scrisul, ma duc afara, la zapada!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

La multi ani pentru toti Stefanii si toate Stefaniile!
Sa fiti sanatosi si sa va aduca anul care vine numai bucurii!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput