Copiluti de mai-iunie 2005 (19)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Flori, felicitari pentru grasunelul Patrick!!!! Sa creasca mare, sanatos, ascultator si mincacios!
Ce ti-am spus eu, in legatura cu hainutele prea mici??? Sa vezi ce repede o sa creasca, o s-o ajunga pe Maya.

Andra, LA MULTI ANI!!!!

Laura, OlgaT, multa sanatate copilasilor!

Gusta, draga, chiar ma intrebam zilele astea ce mai faci, cum te mai simti. Sper ca noul an sa iti aduca numai sanatate.

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamar spune:

Felicitari, Florentina!!! Sa-ti traiasca micutul Patrick si sa creasca mare si sanatos si jucaus! Si felicitari si micutei big sister!!

La Multi Ani, Andutzy!

Craciun Fericit tuturor, si LA MULTI ANI pentru 2007!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns robotzica cucului spune:

Felicitari, Florentina! Sa va traiasca micul Patrick si, impreuna cu Maya, sa va aduca numai bucurii!

La multi ani, Andutzy!

Berzei chioare ii face Dumnezeu cuib

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Loreen multa, multa sanatate Deliei.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Loreen, multa sanatate Deliei. Imi pare rau ca s-a si v-ati chinuit cu raceala, in loc sa va simtiti bine zilele acestea.
Danelutza, m-am uitat la poze, dar a fost darnic mosul vostru, nu asa... Mai ales cu presa aia de calcat m-ai terminat. Asta da mos...

Noi lenevim, am stat doua zile la prietenii nostri, a fost foarte frumos si relaxant, cred sint cele mai relaxante zile de sarbatoare petrecute in ultimii 5-6 ani. Am mincat numai bunatati, am dormit, ne-am plimbat, am stat de vorba... Astazi am strins un pic de prin casa, ca aseara am venit mult prea tirziu ca sa mai facem ceva si am facut salata poienita si diplomat cu fructe (retete foarte usoare si rapide), am trintit si o friptura in cuptor, iar in seara asta am avut noi musafiri. Din nou a fost placut, parca nu am mai stat numai la bucatarie cum faceam de obicei si nici nu am mai alergat dupa copii, am stat si eu la masa, de vorba cu prietenii, copiii s-au jucat singuri... Am facut poze si filmulete, sper sa le pun cit mai repede. E adevarat ca acum casa arata ca dupa razboi, dar fac miine, ca nu mai plecam nicaieri.

Sint foarte trista pe de alta parte, probabil ca ati citit sau ati auzit pe la stiri... a murit James Brown. Eu aveam bilet la un concert cu el pe 3 ianuarie si asteptam cu emotii si cu bucurie acea zi, era unul din preferatii mei. Octav acum ma tachineaza, cica sa-i spun cine vreau sa mai moara, ca imi ia bilet la concert!

Ma duc sa mai citesc ce ati mai scris zilele astea, ca am ramas in urma. Distractie placuta in continuare si multa sanatate!

Gusta, ce bine imi pare ca am citit citeva rinduri scrise de tine. Iti doresc multa, multa sanatate! Te pup si ai grija de tine!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

La multi ani dragele mele!
FELICITARI TINA! Sa ai parte de un bb cuminte si mancacios! Refacere rapida si muuuulta sanatate! Sa ne povestesti neaparat...
ANDUTZY, mii de scuze pentru intarzierea cu care iti urez multi ani fericiti alaturi de cei dragi tie, armonie in casa si copii sanatosi ! Sarcina usoara !
La multi ani Stefan-ilor! si Stefaniilor!

Fran, eu am chestia aia cu respiratia de cand ma stiu: simt ca nu reusesc sa trag suficient aer in plamani, dar daca vreau sa inspir fortat nu vrea sa intre nimic. Parca se pune un dop si nu vor ai naibii plamani sa se umple Doctorita mea de familie mi-a zis intr-o forma mai voalata ca am pitici pe creier, asa ca nu ma mai agit. Sa vezi ce distractiv e sa ma sucesc in toate pozitiile posibile ca sa pot lua o gura de aer Pana nu inspir calumea (cascand, exact cum zici tu) nu suport nici sa ma atinga cineva. Partea buna este ca n-am asa de des 'crize' dintr-astea. De obicei se asociaza cu lipsa de calciu sau/si magneziu. Asa ca, in zilele cand vad ca ma apuca, bag repede Ca si MagneB6 (sau ceva similar). Si bronsita am avut (din februarie... pana in aprilie)... si codeina n-a mers deloc, in schimb am reusit cu Bronchosedin (sunt niste capsule naturiste). Multa sanatate!
Gusta, ma bucur ca mai dai un semn de viata, chiar daca nu esti asa de bine cum speram. Multa sanatate si putere sa le duci pe toate!
OlgaT - sanatate multa !! Sper ca Tony e mai bine ...

Noi ne-am intors ieri, pe un soare superb, si am reusit sa facem 300 de km in 5 ore, cu pauza de masa pe dealul Delinesti de aproape o ora [:o] Per ansamblu, a fost super, Craciun ca in povesti, cu brazii incarcati de zapada (in Sibiu nu era urma de zapada, nici in Rasinari, dar la Paltinis era o feerie!)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Stefan ! mami Cornelia
La multi ani, Filip-Stefan ! mami Androix
La multi ani, Andrei-Stefan ! mami Gabitzam

Nelia imi pare rau ca nu mai potzi merge la concert. Stiu cum e, aici ma simt rupta de realitate, nu teatru, nu concerte, nu stiu astia de asha ceva. Cit despre cadouri, a fost moshul darnic cu Isabella, iar cu mami... astept sa probez miine presa sa vad cit e de utila.

Mos Craciun, mos Craciun, eu stiu ca esti bun
Si-ai s-aduci sub bradut si pentru mine-un cadout

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Buna dimineata!
Si la multi ani pentru toti Stefan si Stefania!

Eu sunt gripata, m-a luat de pe 22-23 dec usurel, am zis ca e o raceala, pe 24 seara sotul meu umbla la farmacie sa vada de unde ia antibiotic fara reteta ca ma zgaltaia febra. S-a instalat tot alaiul, muci, tuse behaita, febra, ameteala, ce sa mai...super Am incercat sa nu bag eu prea tare in seama, dar nu mi-a reusit. Tot ce m-am rugat a fost sa nu-l ia si pe Andrei. Pana acum e bine, se pare ca tratamentul de imunizare a functionat pana acum.

Cadourile i le-am pus la brad si le-a gasit pe 25 dimineata. A fost putin curios pana a desfacut cadourile, dar nu pot sa zic ca s-a entuziasmat de ceva foarte. Eu tot ii ziceam "uite mami, ce frumos, ce dragut, ce minunat..." si el tot la jucariile vechi s-a intors. De-abia ieri a iceput sa mai cerceteze laptopul si sa fie curios. De masina este putinel speriat, ii da drumul si fuge si se uita mai de la distanta.
El a tot primit cadouri zilele astea si probabil ca i se pare si normal sa primeasca.

Am pus niste poze de la momentul cadourilor de la brad www.dropshots.com/day.php?userid=142350&cdate=20061225" target="_blank">aici.

La noi astia batranii Mosul n-a pus sub brad, ne-am cadorisit inainte cu niste ture de shopping.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by andutzy

felicitari florentina! mama mea a trait acum 28 ani bucuria de a naste a doua zi de Craciun si sa stii ca de felul meu sunt o norocoasa, asa cum sunt toti oamneii nascuti la zile mari!
Sa-ti traiasca minunea, sa fie mancacios si ascultator! Mi-au dat lacrimile cand am citit vestea!

Andra7+, Dragos Alexandru - 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Sa vorbesc eu cu tine chiar de ziua ta si sa nu-ti zic La multi ani! Dusa cu pluta pe conducta ce sunt...
Deci...

La Multi Ani! Sa fii sanatoasa, sa ai o sarcina usoara si un bb2 sanatos!
Multa fericire iti doresc alaturi de toti ai tai!

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Felicitari Florentina pentru micutul Patrick! sa fie sanatos si mancacios.

La multi ani anduty!
La multi ani Denisa!
La multi ani Pisik4Ever!
La multi ani Lucas!
La multi ani pentru toti Stefan si Stefania!
Sa fiti fericite/fericiti si sanatoase/sanatosi alaturi de familiile voastre!
Tot acum urez bun venit noilor colege- fiti bine venite!
Gusta -imi pare bine ca ai reaparut si ti doresc sa sanatate.

Mergi la inceput