Copiluti de mai-iunie 2005 (19)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

am apasat din greseala pe "trimite" inainte sa termin mesajul...
deci
Gusta draga, hai sa facem o lista cu bolesnite fiecare asa n-o sa te mai simti ghinionista, eu cel putin sperii doctorii cand se intampla sa ma intrebe vreunul de sanatate! cu toate astea mergem inainte...asta-i viatza. cat despre oki, si eu am lentile diferite (-0.50 la unu si -0.75 la celalt), am dat o caruta de bani pe ochelari si-i tin in sertar, nici macar de praf nu-i sterg sa nu se uzeze!
Androix, pupam pitika sa creasca mare si sanatoasa. burtoi am avut eu de puteam sa dau si la altii, peste tot ma intrebau daca am gemeni, Aly a avut 3.210 kg dar aveam mult lichid, deh, si-a tras vila cu piscina d-soara!
Ralwka, tot 30 de kile am pus si eu, ma rostogoleam de-a dreptul!
Nelia - cred ca-i ceva in aer cu starea asta meditativa, sa stii ca si eu sunt ingrozita de gandul ca fata mea a luat de la mine cine stie ce neajunsuri, de multe ori ma simt vinovata ca am facut-o stiind in ce hal sunt si ce probleme am, ba daca ma gandesc ca poate o las de izbeliste oricand ma apuca plansul. destinul e destin (desi nu cred in destinul batut in cuie, am alta teorie), totusi simt ca am "lucrat" impotriva lui si ca o sa platesc pentru asta...(zic in soapta sa nu ma auda cineva...ma bate gandul de-un fratior pentru Alyssa!, asta da inconstientza!)
gata, ma duc si eu la treaba ca zboara casa pe aici cate-s de facut!
va pupam!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Raluca, sigur poate sa faca boli ale copilariei si daca e vaccinata (forma mai usoare; si oricum pentru roseola infantum nu exista vaccin)! daca Iulia mai are inca febra (chiar si mica) inseamna ca a facut o complicatie, poate avea otita sau rosu in gat, ar trebui s-o vada un doctor totusi! din cate stiu eu antiinflamatoarele nesteroidiene (probabil ibuprofen i-ai dat) nu provoaca alergii pe piele, iar alergiile nu provoaca febra! daca are si ganglionii mariti e clara treaba...parerea mea e s-o duci la un control!
pupam, multa sanatate!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Just a moment , paturica pentru Patrick e pe post de jucarie cu care sa doarma. Nici al meu prichindel n-a dormit o zi in viata lui acoperit. Doarme pe paturica (care e subtire si tare placuta). O face ghem sub el, sub cap si cu curuleata in sus (asta e pozitia preferata) sau pur si simplu ii ia cate un coltisor si il tot mangaie pana adoarme. Nu va inchipuiti cumva ca ar sta acoperit – Doamne fereste, nici macar imbracat mai grosut nu suporta. De multe ori il pun patut si nu adoarme imediat, uneori sta in fundulet si se joaca cu paturica. E asa de figura. Ma distrez de numa cand il vad prin webcam-ul de la el din camera. Am filmat atatea momente deosebite care altfel nu aveam cum fara camera video de deasupra patutului.

Fran, ma bucur mult ca i-au palcut lui Iepu marker-ele. De abia astept sa vad poze cu ea. Si la noi au mare trecere. AquaDoodle e Ok dar nu-I capteaza interesul pentru mult timp, vre-o 5 minute – mai mare deranjul. La unele markers Patrick le-a mancat varful si l-am trimis pe tati sa mai ia un set. El nu s-a uitat si notebook-ul e pre-tiparit – adica e carte de colorat. Marker-ele sunt bune, dar nu-I place lui Patrick notebook-ul. Vrea sa isi creeze propria opera de arta .

Elisor, nu stiu daca ti-am raspuns la intrebarea ta legata de “placuta de scris” care a primit-o Patrick. Sa stii ca ii place mai ales ca are si niste stampile si e mult mai usor sa obtii rezultate. El are si una mai micuta (fara stampile) pe care o luam cu noi in deplasari (mai ales pe avion). Hai mai Eli, fie-ti mila de noi si baga poze cu zapada si obrajiori rosii, please.

Loreen, ma bucur tare mult ca Delia e mai bine. Sa speram ca a avut doar o mica indigestie. Pe buna dreptate te cred ca si bb3 ai vrea sa fie tot fetita. Dar Paul nu merita si el un mic cocosel pe langa el ? Iti dai seama ce bucurie i-ai face?

OlgutaM, bravo Mayei pentru toate progresele din ultimul timp. Vezi ca si-a dat si ea drumul. Spune si in carti ca unii copilasi merg, se ridica si toate ale ape la 18 luni. Nu-ti mai fa atatea probleme ca totul va fi in regula.
Patrick a inceput sa turuie una intr-una – ba pe engleza, ba pe limba lui. Am mai prins ca baga si cate un cuvintel pe romaneste. Deci este un amalgam total si trebuie sa deduci.
Ieri cand am ajuns la daycare cum m-a vazut m-a luat de mana, arata usa si spunea “go mami, go home” si nu s-a lasat pana n-am iesit pe usa. Deci a trebuit sa execut imediat.

Cornelia, bravo Stefanu – vorbaret, cu mult umor iar acum si foarte curios. Cred ca ai mult fun acasa.

Dulciuri – lui Patrick nu-I prea place gustul de dulce, asa ca nu cred ca are vre-o problema ca mami nu-I da asa ceva. Si daca ii pregatesc mancarca gen desert nu ii adaug zahar deloc. El mananca macaroane cu lapte si atat – nu zahar – nu indulcitor. Mai primeste gem dar si ala fara zahar sau indulcitori. Mai vrea cateodata cracker (putin sarati cu branza) sau biscuiti de bebei. Sunt sigura ca la gradinita le mai da muffins si cate o placintuta. Nici suc nu bea, decat din cand in cand si maxim 150 ml. Nici la gradinita nu ii dau pentru ca nu sunt de accord. Bea in schimb o “galeata” de apa.

Multumesc fetelor in legatura cu problema dormit in deplasari. Cu noi in pat nu-l culc sub nici o forma. Una nu se odihneste nici el, dar nici noi.
In general camerele de hotel aici au doau paturi mari si late, dar sunt inalte. Mi-e frica sa-l las singur cu toate pernele puse in jur. Nu stiu cum arata paturile pliante pe care le poti cere extra in camera.
Patrick inca doarme bine merci in patut, n-are nici o tentative de escaladare. Patutul lui se transforma in toddler bed, dar nu vreau inca (si asa mi-au spus si colegele care au copilasi mai mari) ca cica nu e pregatit si mai rau ii faci decat bine. Asa ca il las in patut pana se cere el sa-l schimb. Patutul lui Patrick e destul de mare ca si dimensiune (e de marimea unui patut de copil pana la 3 ani ca in asa ceva se transforma) doar ca are inca zabrelele puse. Deci in patut are inca loc berechet. Pack & Play in schimb e de dimensiunea unui patut de bebe.
Am vazut la ToysRus ceva pat din burette care se pliaza si are si niste margini. Pe eticheta spuneau de la 3 ani. Oare o fi bun de ceva? Mi se pare ingust caci Patrick migreaza mult noaptea nu sta intr-un loc are nevoie de spatiu. Iar apoi cum sa pui copilul pe jos numai pe buretele ala?
E ceva de genul asta (n-am gasit exact modelul care l-am vazut) http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2373436&cp=&view=all&f=Taxonomy%2FTRUS%2F2254197&origkw=bed&kw=bed&parentPage=search.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

quote:
Originally posted by andira

Neata si La Multi Ani!

New Mami - iti multumesc mult de tot pt urari, sa ai parte de un an in care sa-ti indeplinesti visele, sa fie plin de bucurii si Patrick sa-ti aduca numai zambete!

M-ai impresionat din nou, esti o scumpa!!

Iar cand venim in Canada - o sa se intample sigur, sper in max 2-3 ani - abia astept sa ne vedem.

Andira, si cate un pentru papuselele tale frumoase.
Trebuie sa te grabesti caci nu stiu daca vom mai locui noi in Canada in 2, 3 ani de zile . Dar indiferent unde vom fi e-mail-ul functioneaza . Eu tare as vrea sa dau o fuga vara asta cu Patrick in tara (vre-o 3 saptamani). E mai greu ca imi mananc aproape tot concediu si il voi bulversa de cap pe piciul mic dar tare mi-e dor de toti cei dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Andreea, azi am ajuns la concluzia ca sunt absolut idioata! Dupa ce m-am plans atat ca nu-mi raspunde T, azi am sunat pe "nr.asistentei"si stupoare, mi-a raspuns T. M-am fastacit si am inchis, mi-am dat seama cat sunt de tuta...Am sunat dupa aia la asistenta care bineinteles ca m-a refuzat cu schimbarea orei programate pt luni, dandu-mi ca alternativa data de 19....e o fiinta ingrozitoare grasana aia, nu pot sa o sufar, chiar nu am cu cine lasa pe D la ora programata si macar daca la ei s-ar tine cont ceas de programari...data trecuta au intrat in fata mea o gramada care nu aveau nici gand programare...dar venisera inainte mea...atat!. Cat despre burtica, uite aici o poza cu subsemnata azi...nu stiu cat e de graitoare...dar oricum, mai toata lumea imi zice ca se vede. Deci mea culpa fata de nenea dr, el nu avea nici o vina, eu sunam pe nr asistentei care ca vaca, nu raspundea...
Incarc acum si poze de la Craciun si vi le arat si voua!

Andra9+, Dragos Alexandru - 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Am ajuns acasa si -mi vine sa topai de bucurie ca am gasit fata mult mai bine...nu a mai vomitat,a mancat cat de cat, a dormit 2 ore la pranz si e de-ajuns dupa ziua de ieri.Acuma se chitaie cu tac-su in camera...
Asa ca va multunesc din suflet pentru urarile de sanatate ...poate la ea nu au ajuns insa mie mi-au facut tare bine...
A stat si pe oala vreo 10 minute chiar daca fara final fericit...

Newmami pai tocmai asta-i buba ca Paul nu vrea baiat...la Bianca a vrut ca asa e instinctul de turma...primul copil sa fie baiat...apoi cand a aflat ca-i fata a zis ca-i mai bine,iar la Delia nici nu a conceput sa fie fata si era foarte categoric...
Patutul pare interesant si chiar util... ricum din pat oricat ar fi de plimbareti in somn nu cred ca va cadea...invata sa-si cunoasca limitele chiar si in somn

Fran nu cred ca a fost vorba de otita ... nu avea nici un simptom de boala inafara de voma...sigur a fost ceva interstitiar
Carioci din alea am luat si eu...s-a facut Delia precum porcu-n cotet si pe ea si pe haine...noroc ca de pe haine a iesit la spalat,de pe maini a iesit mai greu...si am mai amanat putin picturile rupestre ca mis e rupe sufletul dupa canapelele mele...

Tdi parca a mancat Alyssa ciuscata ... dar mai bine asa,spre disperarea nervilor nostrii decat sa zaca sau sa boleasca...cica cand vor fi mari or sa fie cuminti

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Dragelor, daca aveti placere si rabdare sa le vizionati,gasiti mai jos link-ul cu pozele noastre din perioada sarbatorilor. Printre ele este si o poza cu finutza noastra si parintii ei(au fost la masa la noi de Craciun) si una cu noul membru al familiei, Fifi, papagalul primit de Dragos cadou de la nasii lui.

POZE SARBATORI 2006

Mergi la inceput

Inca ceva! Laura, doamne ajuta ca Delia e mai bine! Ma bucur sincer
Sunt suparata ca azi m-a cam durut partea de jos a burtii, pe laterale, ca niste intepaturi si sunt asa de ingrijorata.... Abia astept consultul de luni!
Azi D a avut prima sedinta de fizio la care nu a mai bocit atat, e adevarat ca a si facut taica-su ca toate alea prin cabinet sa-l binedispuna, dar oricum e un progres notabil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Pina la urma nu stiu daca se spala sau nu azi, am bagat o masina de rufe la spalat, un cos de rufe e in stand by pentru tura a doua. Sa vad unde le intind pe toate.

Am avut o migrena groaznica mai devreme. O fi de la singele ala de mi l-a luat de dimineata plus tensiunea mea mica, habar n-am. Nici n-am prea mancat. M-am rezolvat cu un algocalmin+antinevralgic. Plus doua merdenele. Am dat naibii cura azi ca crapam de foame.

Dimineata ne-au facut controlul medical obligatoriu la servici, si m-au vampirizat de 2 eprubete de sange. Am facut si EKG. Se pare ca sunt normala Doar tensiunea foarte mica. Sunt curioasa si de analize cum o sa iasa.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Tdi daca gandesti asa eu ce sa mai zic ca sunt cum sunt cu spinarea si la fel ma bate gandul si pe mine la bebe 2 ce mai ziceti de asta nebunie curata ca altceva nu poate fi.

Olguta m-am invatat cu durerea cred ca in ziua cand va disparea am sa zic ca ceva nu este in regula cu mine.

Andutzy vazut burtica si chiar ca se vede.

Tdi astept sa-mi spui cand ai de gand ca poate reusim ceva impreuna(deodata).Sa nu intelegeti gresit.

Ma duc ca azi m-am curatat toata ziua si de acuma distractie pe capul meu.

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

Mergi la inceput