Copiluti de mai-iunie 2005 (19)
Raspunsuri - Pagina 30
gusta spune:
Gabitza si eu am spalat azi si stiu ca numai maine si poimaine nu se spala .Si la fel si eu mai am o masina dar astept sa se usuce cateva si dupa o bag.
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta
crissu spune:
Buna seara dragi mamici,
Revin si eu dupa pauze lungi,cum din pacate v-am obisnuit, dar revin totusi
.
Abia reusesc sa citesc tot ce scrieti si cand ajung la sfarsit si vreau sa scriu nu ma mai lasa Iulia din diverse motive. Astfel intai m-am hotarat sa scriu si apoi sa citesc.
Noi am sarbatorit pe acasa si pe la rude Craciunul si Revelionul.....dar tot mai sper intr-o iesire la munte poate chiar wekeendul asta ca am auzit ca e vreme frumoasa.
Puiutul meu e bine acum dupa ce am tras-o serios cu vaccinul ala nenorocit (antirujeolic si antirubeolic).
Andra abia astept sa te vad in poze caci inca nu am apucat. O sa pun si eu niste poze sa ma vedeti si pe mine din nou cu burtica ![]()
Micky ce-ti fac fetele frumoasele? Ai inceput serviciul?
Crissu, mami de Iulia Nicola. Foto aici
andutzy spune:
crissu, draga mea, bine ai revenit! Multumesc si pentru urarile de ziua mea! Uite ca iar suntem gravide in acelasi timp! Vezi ca in pozele de Craciun nu e nici una cu mine, m-am simtit groaznic de rau si eram atat de palida ca le-am "dilit" pe toate! Ultima poza, facuta azi, o gasesti aici. Cat despre ginerica, cum ne gandeam noi la inceput ca ne vom incuscri, cele mai multe poze de la Craciun il au ca protagonist...mai nasol este ca acum e aproape combinat cu Ana, fetita Torei97
. Pup fetele!
Andra
9+, Dragos Alexandru
- 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
gusta spune:
Fetele mi-a venit o idee sa facem o lista cu fetele care si-ar mai dori inca un copil ca sa vad si eu cate ar fi
,cred ca m-am dus de tot cu capul.
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta
gabitzam spune:
Gusta, pe mine aproape m-a convins Costi. Daca e sa fie, o lasam pe mai la vara, poate in aceeasi perioada cand a fost Andrei.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
loreen spune:
Andra poti lua no-spa daca te doare burta sau daca simti presiune in abdomen... mai apar contracturi ale musculaturii uterine,din diverse motive...
M-am uitat la poze si pot sa-ti spun ca Dragos a crescut mare si arata tare bine( tot cu tine seamana
)...imi place scaunul gen fotoliu pe care sta Dragos,imi place si pasaroaia iar finuta este atata de mica ca trebuie sa fi atent ca cineva are un copil in brate...
Ai o burtica tare frumusica...
Gabitza io stiam ca se fac analize in luna cu aniversarea...cel putin la noi...iar pe noi ne obliga sa facem si consult psiho... adica vai mama unora...
Gusta ce faci ma tradezi?!Ca vreau si eu cu voi...sandilaul asta de barbate-miu mi-a uitat reteta la birou si eu ma cocosez de durere prin casa...am fost la farmacie si cu toata cunostiinta mea a zis ca fara reteta nu-mi poate da nimic pentru ca medicamentele sunt din nu stiu ce categorie cu caracter de nu stiu de care...asa ca sufar in tacere in puii mei
Aaaa...si pune-ma si pe lista cu copii...chit ca ramane o dorinta pe-o lista ca nu vad ca al meu sot sa mai vrea un alt copil...
Cuscra fina mea avea cand a ramas 80kg si in ultima luna 84kg si burta cu domensiuni mai mici decat a mea...ea a nascut un copil de 3,600 iar eu o scama de 2,800 asa ca nu te mai lua dupa dimensiuni...
Crissu tie cum iti merge in noua sarcina?!Iulia ce parere are,daca si-a exprimat vreo una?!
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gabitzam spune:
Doamnele mele, continuam la cap.20!
nelia spune:
Gusta, se vede ca te simti bine!
Sau mai bine, de ti-au venit idei din astea nastrusnice. Si tare ma mai bucur! Facem ce vrei tu, numai sa nu mai pleci de aici, nici cu motivare, nici fara. Pe mine poti sa ma treci pe lista, eu sigur as mai vrea unul - teoretic - dar fa una si cu tatici, ca sotul meu e sigur primul si la el practica ar incepe din seara asta daca as zice eu da.
M-am mai linistit un pic cu starea de ieri si din ultimele zile, sigur vine de la situatia prietenei mele, care intr-un mod inuman se lupta de o luna cu o durere de cap si vomita tot ce pune in gura. Se pare ca in urma chimioterapiei i-a fost afectata foarte tare vezica, din cauza asta sufera rinichii, iar raul ei vine de la toxinele care nu se mai elimina din cauza ca organele de mai sus nu functioneaza bine. Urgenta numarul unu acum e anemia foarte puternica, perfuzii nu mai poate sa-i puna pentru ca are venele praf, iar riscul mare este un blocaj renal. Prietena mea, cea care sta tot timpul linga ea si care ma tine la curent, mi-a spus ca psihic in schimb e de o tarie nemaivazuta. Se lupta cu o indirjire de care putini ar fi in stare. Si daca nu e picata psihic, asa cum am crezut initial, pentru ca nu voia sa mearga la spital (acum stiu ca nu voia sa strice baietilor ei sarbatorile - nu cred ca ati mai pomenit asa ceva) inca nu e totul pierdut. Si astazi dupa ce am vorbit cu prietena mea, mi s-a facut rusine de starea mea de picaj psihic, pentru niste fleacuri, in timp ce aceasta draga prietena se lupta cu imposibilul.
Of, doamne, eu tot sper ca se intimpla vreo minune, ca se descopera vreun medicament care sa ia durerea cu mina... nu stiu, ceva care sa o insanatoseasca si sa-i aduca zimbetul pe buze.
Acum, ca am scris despre asta, parca m-am mai eliberat un pic. E atit de greu sa nu fiu acolo si sa primesc doar informatii despre ea. E atit de slabita ca nu poate nici sa ajunga la calculator, nici sa vorbeasca la telefon... De fapt, nu mai suporta nici un zgomot, nici miros de mincare... nimic!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
gabitzam spune:
Doamnele mele, continuam la cap.20!