Copiluti de mai-iunie 2005 (19)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao, pe scurt bagai nasul pe aici sa vad ce mai faceti, sper sa pot reveni mai tarziu sa va scriu mai pe larg.
Sanatate pentru Delia si Iulia!...si pentru alti bolnaviori daca mai sunt, sper ca nu!
Noi iar n-am facut vaccinul! si se pare ca nici nu mai facem vreunul...am ajuns acolo si am facut chestionarul de rutina dupa care m-au chemat intr-un cabinet sa vorbesc cu doctorul pentru ca e ceva in neregula...poate va mai amintiti ca la ultimul vaccin pitik a facut fabra mare si convulsii...pana la urma a ramas nicicum, daca vreau eu il facem, daca nu nu...faza e ca fata e hiperreactiva la vaccinuri si riscam prea mult sa continuam asa dar riscam si sa nu i le facem...medicul a facut dosar si a zis ca supune problema la universitate unde au baza de date cu cazuri si sa-si dea si altzii cu parerea...na, m-am dus bou si am venit vaca, ba am mai si pierdut 3 ore degeaba, noroc ca ne-a dus juniorul (abia a luat permisul) ca tati n-ar fi putut lipsi asa mult de la servici.
ma duc s-o culc pe nevaccinata mea si revin!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Simona, vad ca Dragos e tuns frumusel. Cum faci sa-l faci sa stea la tuns? Tare l-as tunde si eu pe Andrei, dar e cam salbatic, n-ar sta. Are deja chica la spate, pot sa-i fac deja codita cred.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Multa sanatate, Delia si Iulia!

Multumim pt ganduri. maine plecam la Cheile Gradistei, abia asteptam! Azi au plecat nasii de la noi. greu cu 2 copii mici in casa. Fetita lor are 4 ani si jumatate. Atata au putut sa alerge, sa sara in paturi, sa se calareasca...A fost frumos, dar m-au stors. Gasiti aici cateva poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Simona pai Dragos s-a gandit sa-ti faca ordine pe birou...sau sa vada cum este ca apesi pe tastatura cu degetele de la ...picioare

Gabitza las ca tunzi baiatu la vara la Bretonel la noi...

Am tot vorbit acasa si fata nu-i bine deloc...este somnolenta si bleaga tare...sigur va face febra pe fond de deshidratare...ma gandesc sa nu cumva sa-i recidiveze viroza sau poate nu i-a trecut rosu in gat ...in puii mei asa nu-mi place cand astia mici sufera si nu stiu sa spuna ce-i doare...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Imi cer scuze ca n-am scris nimic, nici n-am citit ce atzi scris voi... dar... pur si simplu n_am timp acum. Ieri am jumulit la gaini, ca le-am adus doar taiate de la Roma, am bagat doua mashini de rufe la spalat, astazi din nou am bagat o gramada la spalat, ca simbata e boboteaza, se sfintesc apele si macar o saptamina sa stau fara sa spal, doar sa calc.
Va urez la toate un an nou fericit, sanatate, bucurii si tot ce da doamne-doamne. Sanatate la bolnaviori.

Mos Craciun, mos Craciun, eu stiu ca esti bun
Si-ai s-aduci sub bradut si pentru mine-un cadout

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Laura multa sanatate Deliei.

Eu ma simt super rau mi-au umflat ochi sper sa nu fac vreo reactie alergica,era singurul lucru care imi lipsea.Si ma doare si banita asta de cap.Iar incep sa ma plang.

Sper sa reusesc si eu sa va pun niste poze cu Ruti.

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Simona, tare mai... Face ordine ca tu ai lasat deranj... Asa face si Pifosul... Insa cum il vad, cum il trag repede, ca la mine s ecam misca biroul si poate cade cu totul...

Gusta, sanatate multa de tot!

Nici noi nu stam pe olita.. Foarte rar vrea pe ea... E ceva de speriat. Insa nu ma agit ca nici aici, astia nu aproba ca copilul sa stea pe olita de la varsta asta... Cand sunt ei pregatiti sa inteleaga rostul ei, atunci vor cere...

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maysa spune:

LA MULTI ANI!
Sa ne dea Dumnezeu un an implinit si imbelsugat alaturi de toti cei dragi, sanatate si intelepciune sa trecem cu bine peste incercarile lui 2007.
pupici pentru mamici si copilasi din partea noastra,
Mihaela si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Am venit de la eco.
Andra, asta de 20 de saptamani a fost 2.5 mil, dar mi-a dat si CD desi nu vorbisem ca vreau, dar nu se vede cine stie ce, parca a filmat ecranul cu o camera, ca dvd-urile alea super proaspete filmate in sala de cinema ma rog...
In primul rand am picat in extaz cand am vazut ca au montat un ecran special pentru mamici deasupra patului. Am fost super incantata sa vad si eu calumea, cred de fapt ca este prima ecografie pe care o vad atat de bine. Pitica (pentru ca intre timp nu i-a crescut nimic intre picioare, si gata nici nu cred ca-i mai creste ) se zbenguia pe-acolo chiar cred ca a simtit si doctorul ca ii impingea sonda cu niste picioruse bine plasate de cat pe ce sa ma bufneasca rasul.
ir-urile au scazut dar tot sunt mari pentru varsta asta a sarcinii, ele oricum scazand odata cu inaintarea in sarcina. O fi fost si tratamentul, nu pot sa stiu. Insa ce ma bucura cel mai tare este faptul ca e dezvoltata conform varstei dupa UM ceea ce este bine. Pe de alta parte si Filip a inregistrat retardul de 2 saptamani mai tarziu, spre 30-34 de saptamani. Acum nu stiu.
Vestea proasta este (pentru ca evident la mine nu se poate sa nu fie si o veste naspa pur si simplu nu mi se poate intampla si mie sa imi mearga totul uns...) este ca a zis ceva la inima si anume AV 156 batai pe minut si perioada de bradicardie (daca nu cumva o fi braHicardie ca parca mie asa imi suna mai bine la ureki) cu AV 102 batai pe minut. Ce-o putea asta sa insemne nu stiu, dar normal nu este, mai ales ca a insistat cu masuratorile astea de vreo doua ori.
Plus Alt termen nou care e asa o kestie sa te bage in boale nu alta: ceva de genul poate sa nu insemne nimic sau poate sa insemne ceva foarte nasol: hipotonie pielocaliceala bilaterala, ceva legat de rinichii lui bb.

Cuscra, pupa Delia din partea noastra, sa-i treaca.
Gabitza, Filip nu ca nu sta la tuns, dar se pune pe un urlet de te sperii pur si simplu. Urla, ii curg lacrimile siroaie si tremura, frate. Dar stiti cum, zici ca e la 220 Ultima data cand l-am tuns s-a speriat frizerita. Zice: ce are? sigur nu pateste nimic daca continuam? M-am speriat si eu ce-i drept dar nu era sa lasam copilul luat cu masina pe juma de cap, ca pe punkisti
Adina, vacanta placuta! Sa va odihniti si sa ne povestiti si noua cum a fost. M-ar tenta si pe mine o mini vacanta de-asta de rasfat.
Danelutza cum e cu apele alea? Ca eu stiu ca nu se spala in ziua de boboteaza si apoi e sf. ion. Dar pe urma? Cum adik "macar o saptamana" ?

Cu olita, am primit vesti din berceni: a mai inregistrat un pipi, kk inca nu, dar e bine ca de stat sta. Si zice si kk, dar nu face. O sa faca el sunt sigura. Si la vara ramanem si noi in chilotii goi si o sa scapam de pampers de tot. Cu Filip, ca pampersii vor mai ocupa multa vreme spatiul in galeata mea de gunoi

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Androix, chestia aia de care zici tu la rinichii lu' bb2 mi-a zis-o si mie Iosup la Andrei. Nici eu nu am inteles atunci exact ce inseamna, dar nici nu s-a atacat prea tare. Eu intre timp am si uitat, se pare ca la ultimele eco nu mi-a mai zis nimic legat de asta.

Cand te duci la Tutunaru, nu-ti explica el ce si cum? Eu atunci am pus o intrebare pe site-ul lui si-mi zisese ca bazinetul rinichiului este un pic mai mare decat o anumita limita. Dar nu mai stiu exact ce mi-a zis, cauza sau daca pina la nastere se normalizeaza.

Edit: am dat o cautare pe google si am gasit exat pagina unde mi-a raspuns Tutunaru la chestia asta, vezi aici, pe la jumatatea paginii.

Edit din nou: pagina lui tutunaru este reclama?!?! Asta e adresa http://www. infertilitate. ro/intrebari.php?cx=list&pg=181

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput