Copiluti de mai-iunie 2005 (19)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Helou
Sunt cam daramata, de ieri ar fi trebuit sa incep scoala dar de lene chiulesc ca o vaca ce sunt. Ieri am montat pe pozitii definitive si noul pisiu si nush ce dreq am facut ca nu-mi mai intra subiectele active, ceea ce ma enerveaza rau de tot pentru ca nu am rabdare sa iau fiecare forum in parte sa vad ce s-a mai discutat. Noroc ca de saptamana viitoare nu mai chiulesc si n-o sa mai am timp de net. Si nici sa ma conectez la YM cu id-ul meu nu mai pot. Ma conversez pe mail cu una de la client service de la yahoo. I-am amenintat ca daca nu ma ajuta ma mut pe hotmail
Azi merg la eco. Sunt speriata de bombe. Evident prin comparatie burta mea este mai mica decat a absolut tuturor gravidelor de acelasi numar de saptamani cu mine Sper sa primesc o poza de frumusete 3D azi.
Andra, ma intrebai cat ma costa. Data trecuta la 14 saptamani a fost un milion jumate. Cred ca si acum la fel va fi.
Rezista cu greturile ca n-ai incotro. Si mie mi-a fost atat de rau incat am zis ca daca Mihai vrea si bb3 n-are decat sa ramana el gravid. L-am blestemat chiar sa-i fie si lui rau asa si sa vomite pe stomacul gol, cea mai mare placere Si totusi cand simti ca-ti este rau de mori poti sa iei metoclopramid. Mie mi-a dat voie T. dupa ce m-am internat. Mi-a zis sa nu mai stau asa sa nu pot manca cu zilele. Si chiar am avut nevoie de vreo doua ori sa iau. Nu mi-au trecut greturile de tot de la pastile dar oricum mi-a fost de ajutor. Cu arsurile evita mancarurile grase (adik cam tot ce se gateste acum de sarbatori ), poti sa incerci cu lapte caldut baut cu inghitituri mici, dar pe mine asta ma ajuta maxim 5-10 minute. Si eu am luat la prima sarcina si maalox si rennie. Tot asa ma ajutau cateva minute nu mai mult.

In rest nu mai am ce sa va zic decat sanatate multa la puiutii bolnaviori si la mamicile lovite in aripa. Sa va puneti repede pe picioare.

Pentru fetele care sunt la serviciu le ofer un preview la vacanta de vara Si pentru Loreen care e probabil satula de atata mare o plimbare intr-o tara ioropeana, care vrea ea ...bulgaria

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata si de la noi.

Am reusit sa mai frunzaresc cate ceva din urma....sa mai vad si cateva poze...dar nu pe toate, recunosc.
Sa-ncep intai cu felicitarile pentru Florentina , am ratat momemtul nasterii. Ma bucur ca s-a terminat totul cu bine, chiar daca cu mici peripetii, si ma bucur ca Maya l-a primit asa frumos. Si asa cum ti-au raspuns deja fetele, si eu am avut aceasi senzatie cand m-am intors de la maternitate cu Daria, lasasem acasa un alt bebe (malina) si gaseam deja o fetita in toata regula, mi se parea atat de mare, si avea doar 1 an si 3 luni! Uite aici o poza la cateva zile de la nastere.....ce diferenta uriasa era intre ele!
Si uite ca dupa 1 an jumatate....deja nu le mai recunoaste lumea-n poze...chit ca diferenta e vizibila in continuare!

gusta, sanatate multa si asteptam pozele cu ochelari!

revin in cateva minute....a aparut o urgenta la birou.....

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Asa...am revenit.....numai ca am uitat ce voiam sa scriu . Iar a plecat neuronul la plimbare .

Dar oricum, voiam sa va intreb ceva: aveti idee de la ce altceva in afara de sarcina pot fi greturile?? Ca de vreo cateva zile am o stare de rau generala, mai ales greata cam tot timpul zilei, si gravida nu prea cred ca am cum sa fiu. Unu la mana am fost pe stop de curand, doi la mana n-am motive (decat daca cumva am ajuns sa am ovulatii in ziua 24-25) si trei la mana am facut si test de sarcina care e cat se poate de negativ. Deci excluzand o sarcina, de la ce naiba poate sa-mi fie asa de rau? Am zis initial ca o fi de la raceala, dar vad ca nu-mi mai trece...si nici indigestie nu e, ca nu ma doare stomacul, si nici alte simptome n-am. Poate fi de la fiere? Chit ca nu stiu sa fi avut vreodata probleme cu ea......

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Cuscra da cine crezi ca-s bate capul cu UE asta a lor... tot am zis si io sa ma duc sus la mine la dispecerat sa vad despre ce-i vorba da mi-e o lene si sa urc scarile...
Azi a venit unu sa ceara "adeverinta ca platesc CNSAS-ul ca sa-i iau lu nevasta-mea card de europa sa o trimit afara"... am izbucnit toti in ras da unul din ala colectiv ca radea si petitionarul... asa ca integrarea asta ar fi trebuit sa se faca si ea pe caprarii ca astia cu 2 clase mai mult ca trenul vai mama lor...

Mickyyy superba poza ... voi cu copii la diferente mici ati putut face asemenea comparatii dar eu cu ditai talanul de fata nu am avut nici o alta impresie...normal ca mi s-a parut diferenta si mai mare...
Dar poza este de antologie...

Ioana de unde asta cu faimosul meu brad?!

Am sunat acasa acuma si Delia este rau...iarasi zace si vomita inclusiv apa...mi-a spus femeia ca a gasit-o dimineatza plina de varsatura pe haine si in patut...presimt un we cu miros de medicamente ...
Cand am sunat acuma ii auzeam geamatul la telefon, repeta intr-una "mami,mami"

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Mickyyy poate fi si fierea cu nadejde... nu trebuie sa ai probleme mereu ca sa dea simptome...dupa sarbatori ai toate motivele...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corail spune:

buna fetelor,

am vazut ca s-a discutat despre olita!
Pe aici nu se incurajeaza pusul pe olita inainte de 2 ani! L-am intrebat si pe doctor si pe educatoarea de la cresa si mi-au spus ca nu are rost sa chinui copilul inainte de 2 ani!!
Desi , si maica-mea si sora-mea din Romania, ma tot intreaba daca face Sophia pe olita!
Sincer am incercat sa o invat, o las pe olita ceva vreme, nu face nimic si , spre disperarea mea, nu la scurt timp dupa ce ii pun scutecul face in el!
Asa ca nu stiu cum sa procedez!
Fetele graviduutze, va tin pumnii sa scapati de greturi( si eu am avut parte in sarcina de greturi cu gramada... cred ca am vomat in toate locurile posibile)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Loreen multa sanatate Deliei. De la ce vomita?

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Loreen - mai bine zis ornamentele sunt faimoase, ca stiu ca la un moment dat ai zis ca ai achizitionat unele noi si de o culoare la moda. Multa sanatate Deliei, mititica, ce sufera dupa mami!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Fetele multumesc de raspuns. O sa incerc Huggies cu Winnie sa vad daca merge.

Raluca cum se mai simte Iulia?din partea nostra si multa sanatate

NewMami, Dragos are 2 paturici pe care le-a botezat nani-nani si fara ele e distrus.Sa vezi ce scandal face cand la spal.Doarme cu ele in brate, sub el, peste cap si lista continua.Nu bea ceai, lapte sau suc fara ele. Toata ziua le scutura si le plimba prin toata casa.Daca-l intreb ce face cu ele imi raspunde " ae"adica le scoate la aer.Pernutele nu-l pasioneaza desi are vreo 3.

Tdi ce-i mai face piciorusul Alyssei? Bine ca ai avut initiativa ca mie nu cred ca mi-ar fi trecut prin cap sa-i intorc piciorul la loc

Laura intr-adevar foarte frumos bradul.Deosebit.Delia a crescut si a devenit o domnisoara in regula.Ce repede trece timpul...Ei cresc si noi imbatranim. Nenea cu adeverinta o fi citit Evenimentul Zilei ca acolo a fost un articol referitor la cardul de sanatate european

Andutzy imi pare rau ca te simti groaznic.Eu luam no-spa pentru dureri de orice fel.Cu greturile n-am avut treaba asa ca nu-ti pot spune decat ce stiu de la o verisoara care si acum la a doua sarcina da la rate zilnic.Se trateaza cu un pahar de apa calda cu lamaie.Asta dupa ce da la rate ca sa-i mai amelioreze starea de rau.

Uitati-va si voi aici ce face Dragos cat citesc eu ce ati scris.

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Laura multa, multa sanatate Deliei.Poate i-a picat ceva rau la stomac sau o fi mancat ceva cu pofta si din cauza asta vomita.Femeia nu are idee de la ce-o fi?si sa se faca bine repede si fara medicamente

Simona si Dragos Octavian
Poze

Mergi la inceput