Copiluti de mai-iunie 2005 (19)
Raspunsuri - Pagina 21
Mercedes spune:
loreen- si bia mea ma exaspereaza cu urlatul ei, aseara sau mai bine zis azi noapte pe la ora 1 urla sau chiuia naiba stie ce facea de credeasm ca ridica tot blocul in picioare.
Sta pe olita imbracata bineinteles cu pampers si restul sau fara cu pantalonii in vine sta maxim 5 secunde ... se ridica si mi arata ca n a facut nimic.... .
Nu sta locului il clapaceste pe cel mare, se joaca cu masinutele lui cristi si cu papiusile mai putin. A primit acea bucatarie s a jucat cu ea dar am ascunso dupa patania din zilele trecute.
elisor spune:
Gusta bafta la ofta! Dar si cu ochii ai probleme sau face parte dintr-un control de rutina sau programat?
Laura m-ai surprins cu faptul ca Delia nu baga in gura, asta-mi demonstreaza inca o data (daca mai era cazul) cat de diferiti sunt copilasii nostri. Bianca nu stie ce-i deget in gura, in schimb pot sa-i spun container fara nici o retinere. Totul, dar totul trebuie sa treaca prin gura ei, slava domnului ca multe se opresc doar acolo.
Flore intaresc ce-au spus Ioana si Laura (ca sa nu spuna Ioana ca fac plagiat
) cu vomatul. Am avut aceasta problema cu amandoi, Bianca a vomat o perioada mai mare, chiar si dupa ce-a inceput diversificarea, in schimb Andreas o facea in jeturi asa cum le descrii tu. Nu cred ca e motiv de ingrijorare, dar e bine ca lucrul asta sa ti-l spuna pediatrul.
Ioana exagerand evident, dar nu crezi ca asta ti s-a intamplat "rau cu rau dar mai rau fara rau", nu-i asa?
Zilele astea vreau sa va arat si pozele Craciunului nostru.
Eli, Andreas (17.08.1998) si Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank">
simona_filipas spune:
Am scris un mesaj dar a disparut ca prin ceata.De data asta eu am apasat pe... nu stiu ce...si s-a evaporat
Mercedes si mie imi este fica sa nu se inece cu te miri ce ca baga totul in gura.Si ca sa fie tacamul complet matusa mea (lucreaza la O.R.L) a bagat spaima de tot in mine ca ea vede aproape zilnic copii care s-au inecat cu diverse obiecte sau si-au bagat tot felul de lucruri ascutite in ochi sau urechi.
Cristina
FARA PAMPERS! Bravo mamico.Sa-mi spui si mie cum ai reusit.Dragos face kk la olita de pe la 7 luni.Acuma cere singur olita dar numai pentru kk. La pipi inca umplem pampersul fara nici o jena.
Elisor ti-am ramas datoare de anul trecut cu un raspuns.Sper sa nu-mi mearga tot anul asa.Intr-adevar Mosul a fost terorist cu tobele.Mosul fiind traznitul de varu-meu care nu are inca copii.
Cu toate astea si Dragos si taica-su sunt tare incantati de ele ca-n fiecare seara au repetitii
.Vai de urechile vecinilor.
Asa deci...voi la sanius ai?La noi zici ca-i primavara.Acum apar ghioceii. Vreau si eu zapadaaaaaaaaa
Si daca tot am vorbit despre pampers dati-mi si mie un sfat.Nu stiu ce sa fac ca de vreo cateva zile Dragos se trezeste ud.E ud si el si sacul de dormit.Culmea ca sacul e ud numai in interior nu si pe exterior ca sa-l pot verifica toata noaptea. Am trecut la pampers nr.5 si tot degeaba.Ziua nu am probleme. Vai amarul meu ca presimt ca o sa trebuiasca sa-l trezesc in creierii noptii sa-l vad daca-i ud ori ba.Oare chiloteii de la pampers or fi buni?
Simona si
Dragos Octavian
Cornelia spune:
In viteza ca ma grabesc sa plec sa cumpar scutece
...
Stefan, nici vorba sa fac ala olita. Toata admiratia pt. mamicile care au reusit sa isi invete copiii. I-am spus ca din banii pe care i-a castigat la sorcova ii iau scutecele
. Eu am renuntat de mult la Pampers. Ii iau Libero - normal si chilotel.
Mercedes, groaznic prin ce ati trecut. Si Stefan baga tot in gura
. O face intentionat chiar si trebuie sa evit sa ii atrag atentia sa nu bage ceva in gurita.
La fel si cu cutitele. S-a taiat de cateva ori si tot nu se potoleste.
Tocmai m-a sunat mama sa imi spuna sa cumpar sirop de tuse si Vanish pt. mocheta, ca l-a auzit pe Stefan zicand "vas" si cand s-a uitat varsase tot siropul pe mocheta
.
Plus ca l-a luat in ultimul moment de pe usa cuptorului!!! Era in picioare pe usa deschisa, cu becul la cuptor aprins si isi tragea in cap gratarul aragazului si o cratita! S-a speriat destul de rau, a plans si ii tot spunea mamei ca nu mai umbla la aragaz, ca doar oamenii mari au voie. Sper sa fie asa.
Anul asta Stefan e in mare verva. Face numai prostioare, dar e e vesel, nevoie mare
.
Flori, si eu zic sa nu te sperii cu varsaturile, daca asimileaza. Si noi am fost in categoria vomitaciosi, mai mult Maria si tot asa, i-a trecut la diversificare.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
elisor spune:
Fetelor nu stiu cum stati voi cu iarna, dar la noi e o nebunie, i-a uitati www.dropshots.com/day.php?userid=208428&cdate=20070103&ctime=053234" target="_blank">aici
Bianca doarme de mai bine de 3 ore, ori recupereaza dupa Revelion ori vremea o indeamna la somn, daca stiam ca doarme atat imi faceam niste planuri
Cristina cum a fost la Paltinis? Lili voi v-ati intors?
Simona noi suntem la pampers 4+, am incercat si nr.5 si "sleep & play", dar n-a fost nici o diferenta, cand are material nu mai conteaza marimea ![]()
gata, s-a trezit! papam si iesim la bulgareala...
gabitzam spune:
Cand am fost ultima data la Adina mi-a dat un pampers sa-l probez. De fapt este Huggies, nr. 5. Pina la el aproape mereu il gaseam si eu pe Andrei ud, se umplea pamperul noaptea, pentru ca el bea multa apa. Cu acesta in sfarsit stau si eu relaxata ca nu este copilul ud. Asa ca am renuntat la Pampers si trec pe Huggies. Se muleaza foarte bine pe fundulet si stau si intre picioare mai bine. Nu sunt Huggies Classic, cu pachetul rosu. Sunt cu pachetul cu albastru si vernil, nu-mi amintesc exact cum se numesc, parca SuperFlex, il au pe Winnie pe banda din fata.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
elisor spune:
Cornelia cum mai sunt Libero? Am folosit la Andreas o perioada dar pe-atunci n-aveau scai.
Stefanu' tau e recordmen la capitolu' "nazbatii pe minut"
Gabitza nici sa nu iei Huggies clasic ca-ti va parea rau. Mi-au placut si mie cei verzi cu winnie, am ramas pe pampers datorita inimioarei cu puncte
Cornelia spune:
Elisor, trimite si la noi niste zapada! Dau la schimb o galeata de apa de ploaie si ceva rafale de vant
.
Eu am spus-o, dar cand o veni iarna si la noi, parca vad ca ne inzapezim
.
Da, si Huggies cu Winnie mai folosim, dar cel mai mare numar il deranjeaza in ultimul timp pe Stefan.
Elisor, Libero imi plac cel mai mult, la un mom. dat trecusem pe Huggies ca mi se pareau ca se scamoseaza prea mult (la exterior). Ultimul pachet a fost ok. Pampers mi-am jurat ca nu mai iau nici la bebe 3
.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
loreen spune:
Io tot la Pampers am revenit...la Huggies mereu o gaseam pe Delia uda si oparita...la fel patesc si de la Pampers let's go,adica cel chilot..
Io nu stiu cum o sa fac cu oala...dimineatza pampersul lui Delia este ca dupa inundatii,il storci si vorba aia ea nu mananca noaptea...si ziua face mult pisu...asa ca ori aman momentul pana undeva spre 2 ani ori trebuie sa caut o metoda ingenioasa...
Elisor acuma descarc niste poze sa-ti arat cat poarta fii-mea la picior...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Florentina G spune:
Laura, Ioana, Cornelia, Elisor, va multumesc mult pentru raspunsuri. M-ati linistit pentru ca nu reusesc sa dau de pediatra, aretelefonul inchis.
Acum cand stiu cat de bine le merge fetelor voastre nu mai sunt asha de speriata.... pantru ca in afara faptului ca mi-e frica sa nu se innece cu voma mi-e teama sa nu avem probleme cu luatul in greutate. Bineinteles ca daca voi nu ati avut probleme asta nu inseamna ca si la noi va fi la fel....eu sper numai!
Vad ca de diminetaza de la patru nu a mai vomat deloc, bine ar fi sa-si revina!
Copiii astia sunt atat de diferitzi.. Nimic nu e la fel cum era la Maya...
Revin ca plange Patrick de foame!
Tina, mami de
Patrick si
Maya
Poze