Copiluti de mai-iunie 2005 (19)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Doamne, Mercedes, ce patanie! Cred si eu ca erau socati! Si mie imi e teama de asta si mereu strang ce-ar putea el sa bage in gurita, dar imaginatia lor e mai tare decat prevederea noastra cateodata.

Ninge, ninge, ninge...

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Mercedes si eu ascund toate lucrurile astea mici din fata lui Ruti ca ea tot ce prinde baga in gura si mie si cu creioanele imi este frica ca ea fuge cu ele in mana.

Noi am strans deja bradul si tot ce tine de sarbatori ca asa e aici.Azi trebuie sa merg la oftalmologie sper ca asa se cheama si sa vad ce mai imi zice si asta.Ca deja de la cate explicatii primesc ma intreb daca astea sunt normali.Sa va zic ce face Ruti in timpul asta ca sa ma lase sa scriu imi cere cate 2 bani din portofel.Deja si-a umplut pusculita si eu sunt lefter.Sa va zic ce fata strangatoare am toti care vin la noi ii intampina cu pusculita si le ere cate un banut si sa ii vezi cum se executa.

Deja trebuie sa ma ridic ca face cateva boacane.Mai revin

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Neatza!
Strig si eu prezent cu cescuta de cafea in fatza bineinteles!

Nu pot spune ca sunt obosita...dar am avut o noapte mai agitata! Vad ca Patrick si-a format un obicei in fiecare seara intre 22-12 e agitat si nu-i intru cu nimic in voie. Si e rau ca daca nu apuc sa o culc pe Maya pana atunci e si mai greu ca nu stiu unde sa ma impart. Aseara l-am lasat pe tati cu Patrick si eu m-am dus cu Maya la mama in camera unde a adormit destul de repede. Insa pe la ora 2.00 ne batea in usa...
Ce ma bucur este ca amandoi au somnul greu si nu reusesc sa se trezeasca unul pe celalalt! Iar pe la 4.00 s-a trezit Patrick si pana nu a vomitat nu a adormit! Asta e un lucru care ma ingrijoreaza, in ultimul timp. Nu stiu daca din cauza ca nu reusesc intotdeauna sa-l fac sa dea aerul afara dupa fiecare masa sau din cauza ca mananca haotic, nu pot deloc sa-i fac un program. Cert e ca ma sperie ca arunca cate un jet de jumatate de metru.

Dimineata Maya s-a trezit inaintea tuturor, noroc ca a luat-o mama in primire si am putut dormi si eu mai mult iar cand am iesit din camera mi-a aratat "mami, pada! eceeee!" adica "uite zapada, e rece!"

Oana, votat gargaritza mica!Tare frumos ii sta cu rochita!

Mercedes, imi dau seama ce v-ati speriat! Maya nu baga obiecte in gura insa tot stau cu frica in san cand o vad ca se joaca cu chestii mai mici!

Loreen, cum e acum de cand suntem in UE? Presupun ca s-au schimbat multe pe la tine pe la munca... te afecteaza si pe tine?

Monule, mai ai atat de putzin... azi m-am uitat la semnatura ta si am vazut.. 33 de saptamani... esti aproape acolo! Parca ieri eram si eu ca tine, trece timpul ingrozitor de repede asha ca ai grija de tine si de burtica si incearca sa fi cat mai linistita!

Adina, suna grozav planurile voastre de vacantza! Sa va bucurati si sa va priasca la maxim aceste zile de rasfatz! Cred ca ai nevoie de perioada asta sa-ti incarci bateriile desi parca vad ca te intorci si ne povestesti ce greu a fost fara Ema!

Fran, pai voi stati super la capitolul oli! Felicitari pentru progrese!

Am fugit... ma duc sa sun pediatra!

Tina, mami de Patrick si Maya

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Hello!

La multi ani pentru sotul lui Elinor!

OanaC, m-am inscris si ti-am dat vreo 5 voturi cred, ata ai voie pe zi:) Va pup, succes!

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mynicegirl spune:

La multi ani pentru 2007! Un an nou bun, plin de impliniri si bucurii si tot ce va doriti voi!

Eu nu am mai avut internet, de pe 26, cand a fost cutremur mare in Taiwan si s-au rupt cablurile de internet de pe fundul marii si a ramas Asia deconectata! A venit interentul dar f prost merge, de-abia ieri a incepu sa fie cat e cat mai normal.
Noi am petrcut binisor de craciun si revelion, inca nu am pus poze intrucat eu si copila mea ne-am imbolnavit(ea mai putin, eu mai tare).Am fost lata in pat si inca mai sunt in refaceri, ma doare gatul ff tare iar Caterina e la antibiotic. Se zice ca tot anul e cum l-ai inceput, eu sper sa nu fie asa ca ma dau dupa ala Chinezesc!
Felicitari Florentinei, la multi ani si sanatate lui Patrick(cuceva intarziere)
Restul am sa mai citesc din urma, doar am trecut asa rapid sa vad ce evenimente importate au fost.
De anul nou am fost la un restaurant pe malul marii unde au fost artificii, fff frumos, am filmat putin, sper sa pot pune filmuletul. Cum puneti voi pe yahoo poze si filmulete? caci pe webpage la caterina nu pot sa pun filmulete, doar poze.
Cu olita, Caterina nu mai are pampersi de la 1 an si 3 luni, face la olita, caca facea de pe la 8 luni , cerea, si pipi nu facea noaptea, si tocmai de aceea am hotarat sa il scot.Acum cere si pipi si caca, f rar mai are accidente, dar prima luna facea pipi peste tot. Eu am noroc caci e vara mereu aici, cel mai bine sa scoateti pampersul primavara cand se incalzeste bine, si sa aveti fff mult vanish de covoare(sau sa le scoateti) si rabdare.Oricum satisfactia e majora si ea e foarte incantata cand toata lumea admira cat de mult pipi face in olita, il cheama si pe tati sa vada ce a facut ea(cand e acasa).
Am mancat ca vacutza zilele asta, trebuie sa ma pun la dieta, ca nu ma mai incap hainele de interviu si pe urma acus vine ziua mea si trebuie sa fiu gagica.
VA pupicesc pe toate si spor la munci!

http://www.nicualex.net/album/ana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Dupa cum vedeti, muncesc din greu: dau din 5 in 5 minute refresh pe DC.

Florentina - nu cred ca e cazul sa te sperii cu vomitatul lui Patrick; daca iti amintesti, Mogaldea a vomitat pana la 5 luni de m-a capiat. Dadea niste jeturi de mi se parea ca a dat afara tot ce a mancat; lumea incerca sa ma consoleze ca e doar surplusul, dar cateodata umplea un scutec de finet, asta nu putea fi surplus. Cat despre program de masa, e prea devreme, zic eu; si oricum, si cand isi facuses program Mogo si nu manca mai devreme de 3 ore tot vomita in disperare. Iar la inceput aveam aceeasi problema cu ragaitul: o alaptam noaptea vreu sfert de ora si apoi 45 de minute ma chinuiam sa scot aerul fara succes; disperata o lasam jos si in secunda urmatoare bora din greu. De aceea, de cele mai multe ori, epuizata de atata batut pe umar si speriata ca o apuca boraciunea (dupa care trebuia schimbata si se trezea in toiul noptii etc.) o culcam pe burta mea (mi-a fost frica sa o culc pe burtica singura in patut si nu a dormit asa pana spre 9 luni) pana la masa urmatoare; uneori aveam noroc si din cauza pozitiei ragaia si o puneam in patut. Doamne, parca imi revine in cap acuma ce chin a fost in primele luni (asta apropo de faptul ca mi-e cam pofta si mie sa am un bb nou).
S-a oprit in momentul in care am inceput diversificarea, dar stii cum, in 5 zile i-a trecut de tot (bineinteles eu am ramas cu frica ca da la boboci inca vreo 4 luni si ma tot minunam dupa fiecare masa ca nu ma mai scalda in laptic). Vorbeste totusi cu dr pentru linistea ta.

Gata, sa citesc totusi ceva, ca de cand am anuntat nu am facut nimic. Pupici.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Florentina nu te speria... nu stiu daca mai tii minte cand ma plangeam eu de Delia... mi-a aruncat laptele in jeturi luni la rand
Abia cand am inceput diversificarea s-a mai potolit cat de cat...
Am incercat o mie si-o suta de metode si nimic... o tineam sus si ncte-o juma de ora,o culcam mai sus cu capul si nimic...vomita si daca o schimbam de pampersi la 2 ore dupa masa...ajunsesem sa o suspectez de probleme cu pilorul sau mai rau sa mja gandesc ca intr-adevar avea ceva la stomac cum imi spusese la morfo...pe unde mergeam aveam randuri intregi de schimburi
Asa mica cum era ii dadeam debridat...si niste graunte homeopate

Cred ca singura preocupare a Deliei care nu a deprins-o este bagatul a tot ce gaseste in gura... la cat este de nebuna ar fi fost o adevarata problema asta
In schimb face altele...refuza oala cu indarjire si asta ma sperie...ma lupt cu ea cu degetul in gura...este atat de indaratnica ca ma scoate din minti...face cate ceva si daca nu-i iese incepe sa tipe sau arunca pe jos si tranteste...
Chiar i-am spus la femeie ca trebuie amandoua sa luptam cu tipatul Deliei ca in ultimul timp a luat amploare

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Loreen - ce faci, ma copiezi? Mesajele noastre suna la fel

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Buna!
Laura tu nu stii cand au crescut copiii, eu nu stiu cand s-a schimbat cupilu meu. Din lenesa s-a metamorfozat intr-un uragan, se ia si dupa Andreas si nu vrea sa fie mai prejos, ai mei s-au convins in sfarsit ca la noi nu e o casa normala, ci una de nebuni sau cu indulgenta un circ.

Am petrecut bine ieri, desi mi-a fost atat de greu sa incep pregatirile, dar i-am spui lui Dan daca vrea sa fie ziua lui trebuie sa ma ajute si s-a conformat. Poienita cu ciuperci a fost vedeta gastronimica, ca vedeta zilei...nu-i greu de ghicit .

La 12 noaptea a adormit si matza, iar la 4 a tras un tignal de zici ca o era pe carbuni incinsi. Nu stiu ce naiba are insomniile astea.
Azi a tinut-o numai in cearta si scandal, ba ca n-o las catarata pe birou, ba cica i-am "promis" ca face baie si nu m-am tinut de cuvant (era plina pana-n gat de kk si i-am zis hai la baie, cand merge singura stie ca-i rost de balaceala, daca o ducem pe sus stie ca doar poponeata i se spala la chiuveta, greseala mea).
Astept sa se trezeasca sa iesim cu sania, avem o zapada cat casa, plugurile nu fac fatza, de abia astept sa iesim afara.

Mercedes mi s-a strans stomcaul citind de patania lui Bia, asta e temerea mea nr.1, sa nu se inece. Bianca mea are obiceiul sa bage tot in gura, si de multe ori se si preface ca se ineaca spre disperarea mea si amuzamentul ei.
Bine ca n-a fost mai rau, m-ai socat si pe mine.

OlgaT multumesc de felicitare, am primit-o azi.
Mi-am amintit ca am vazut poze cu Toni acum vreo 2 sapt. Ce mandru era ca-l ajuta pe tati sa faca bradul, a crescut mult, nu si-a schimbat foarte mult fizionomia dar clar arata ca un baietel de 2 ani, inaltut ca tati (si ca mami).

Vazut pozele cu Ema, e atat de frumoasa! Adina si tu arati asa de bine in pozele din parc...serafica.

Felicit puiutii: Dragos, Patricia, Caterina, Maya, Alex, printesa de C-ta care fac la olita!
Pentru mine e un capitol nedeschis deocamdata, dar inca mai avem timp sa-l ajungem pe Andreas (2 ani si 4 luni)

Multumesc de urari: Florentina, Gusta, Teddy, Bea, Andra, OlgaT, Iulia, Ioana, Laura, Mercedes, Simona, Clara.

Pasiunea incaltatului www.dropshots.com/day.php?userid=208428&cdate=20070101&cimg=5" target="_blank">aici, ma termina cu incaltatul asta, inainte erau doar papucii ei, acum cei mai mari sunt favoriti, se descalta de ai ei si isi tarsaie prin casa salupele noastre, la fel face si cand e in vizita.

Eli, Andreas (17.08.1998) si Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Ioana te-as copia eu la chile...
Dar Delia a fost foarte vomitatoare...din orice pozitie in masina,in casa,in vizite peste tot...si fara un motiv anume
Si acuma cand ii este rau sau are mucisori mai multi in jeturi zburatoare arunca tot...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput