Copiluti de mai-iunie 2005 (19)
Raspunsuri - Pagina 19
gabitzam spune:
Au, au, au, ce urat e prima zi la servici dupa sarbatori si dupa trei saptamani de concediu!
Dorm pe mine, tomai mi-am mai pus o halba de cafea.
M-a simtit Andrei de dimineata ca m-am sculat si miscam prin casa si m-am trezit cu el matzaind dupa mine. Cred ca o sa cam aiba de furca Dora cu el azi, pina isi intra iar in ritm, s-a cam rasfatat cu noi acasa. Si afara este o vreme oribila, cred ca nici afara nu vor putea iesi.
OanaC, cred ca trebuie sa ne inregistram ca sa putem vota poza Evei, care este foarte reusita by the way.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Oana C spune:
Gabitza, multumesc. Eu eram deja inregistrata cind am intrat pe site-ul lor, asa ca m-a pus deja sa votez. Sorry pt bataia de cap. Nu mi-am dat seama.
Am vazut ca se poate "inregistra", asa, de aiurea. Doar se pune adresa de email, o parola pt site, la localitate AB, nume de familie tot asa, de 2 litere, zip 33706 (asta este un zip real, din Florida, ca sa il recunoasca).
Pupici.
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
gabitzam spune:
La Bucuresti ninge cu galeata, nu-mi vine sa cred. Dupa ce ieri si alaltaieri au fost 10-11 grade.
Nu mai e nimeni treaz pe aici? M-ati lasat singura?
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
gusta spune:
Vreau si eu zapada,cred ca asta imi lipseste cel mai mult.Eu dorm pe mine dupa ce azinoapte am avut o insomnie curata.
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta
Cornelia spune:
Si eu sunt pe aici, adormita la birou. Am baut o cana imensa ne ness si as mai bea una
.
Obisnuita cu programul de sarbatori, azi noapte la 2 inca nu dormeam.
La noi ploua, ploua, ploua... Bleah, oribila vreme.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
ioanailincam spune:
Gabitza - subscriu, tare-i rau la munca, iar io nici n-am avut 3 saptamani de concediu
. Dar o iau si eu usurel, bine ca e scurta saptamana asta, trag speranta ca nici seara nu voi sta pana tarziu.
SI vremea, frate, parca e un facut, dupa ce trec sarbatorile incepe sa ninga, sa-ti para si mai rau ca s-au terminat
Am pus-o pe Mogo de dimneata la geam, parea foarte incantata de fenomen, din pacate e un fel de lapovita care uda de-a dreptul, asa ca nu cred ca va iesi afara sa experimenteze fenomenul.
Inca ceva despre Mogo: din nou constat dupa o sedere prelungita cu familia (bunici sau noi) o mare reverberatie spirituala, parca a inceput sa zica ceva in plus (ma rog, mai mult inceputuri de cuvinte, mai e drum lung la noi pana la propozitii si intrebari). Chiar ma intreba mama daca nu o dau din toamna la gradinita. SUnt convinsa ca i-ar merge tare bine, dar imi este frica de bolile pe care le va lua, adica nu de boli in sine, ci de faptul ca vor fi zile in care va trebui sa stea acasa si nu prea vad cu cine (caci bona isi va gasi de lucru imediat, va dati seama). Mai avem timp sa vedem, dar recunosc ca imi surade ideea.
Hai ca va las, sa ma fac si eu ca bag nasul in niscai hartii. Of, nu se mai face seara odata!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
loreen spune:
Buna dimineatza...
Gabitza vin si eu cu doua bilete la siktirul de dupa sarbatori ... ce ma bucur ca si sefu are o totala lipsa de chef asa ca putem sa ne lingem ranile in voie...
Io am de lucru in balamuc dar nici chef nu am ...presimt ca in we voi lucra acasa cu drag si spor...
Am sunat acuma acasa sa vad cum a decurs intalnirea su femeia dupa atatea zile de pauza... foarte bine.
M-am uitat acuma de dimineatza la pozele voastre... nu stiu ce parere aveti voi,dar mi-e imi vine sa plang cand ma uit la ei cat de repede au crescut si nu mai sunt bebelusii rotunzi de anul trecut...Eva este o adevarata domnisoara mai ales in rochita, Filip ma uimeste cat de barbatel s-a facut,Andrei este si el atat de mare si schimbat, de Ema ce sa mai zic...este o fotogenica innascuta , l-am vazut si pe Pifos sugubat,pe surorile Musat pline de jucarii...l-am vazut si pe Dragos in brater la tati al lui si ce seamana cu el...pe Dvaid cu ochii ca pana corbului ...
Mie una imi pare enorm de rau ca mi-a crescut fata prea repede si nu am apucat sa ma satur de ea...
Cuscra iti tin pumnii maine sa-ti iasa valorile care trebuie...ti-am vazut burtica de gravida si doamne ce bine-ti sta...
Elisor cu intarziere iti urez sa-ti traiasca sotul o viata si sa te iubeasca si pretuiasca pana la capat...
Am mai vrut sa zic ceva dar sa mor daca ma ajuta neuronii cu ceva...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Mercedes spune:
La multi ani fetelor cu sanatate si bucurii alturi de copilasi si familiile voastre!
La multi ani sotului tau elisor cu intarziere ce i drept si tie chrisdun sa fiti fericiti alaturi de familiile vostre!
Loreen multumesc pentru urari!
Si acum sa va spun patania noastra ...
In 28 dec inainte de a ajunge eu acasa cu vreo 15 minute bia mea era sa se sufoce. Si a introdus in gurita capacul de la o solnita de bucatarie( cele care aveti jucaria aia de bucatarie aveti grija!!!!)si n a mai avut aer s a invinetit toata. Era cu bona si cu Cristi fiul meu acasa.... la cativa pasi de ei. In fine Bona a luato in brate ia dat peste ceafa si cumva a alunecat capacul acela mai in fata si a resit sa o scoata din gura. Cand am ajuns acasa erau socati amandoi iar bia vesela.
Deci atentie cu lucrurile mici!!!!
Mercedes spune:
ioana- pai la 2 ani si un pic cred eu ca doar la cresa o vei pute duce cel putin asa e la noi. Acum poate in sistemul privat o fi altfel nu stiu ...
simona_filipas spune:
Cu intarziere LA MULTI ANI DAN al lui Elisor! Sa traiti fericiti pina la adanci batraneti.
Noi am petrecut Revelionul in trei, acasa. Pe la 1 noaptea deja dormeam. Practic distractia a fost pe 1 de Sf. Vasile cand au venit nasii lui Dragos cu baietelul lor si ne-am distrat copios si noi si copiii.
Dragos a inceput anul foarte bine. Ptiui pe el sa nu-l deochi. Nici nu-l mai recunosc cat e de cuminte. Am fost la biserica..toata slujba, vreo 2 ore n-a miscat Dragos. Nici pis n-a zis.
Aseara am fost la o matusa de-a lui barbatu-meu si din nou Dragos a fost un exemplu de cumintenie.Bine ar fi sa-l tina asa cat mai mult.
Parca si la capitolul mancare sta mai bine.
Fug sa-i dau sucul si revin
Simona si
Dragos Octavian
Albumele cu poze