Copiluti de mai-iunie 2005 (19)
Raspunsuri - Pagina 22
Mickyyy spune:
In sfarsit...am revenit pe forum...dupa aproape 2 saptamani de pauza! De fapt de azi tot ma stradui sa recuperez cu cititul dar nu prea-mi iese.
Am intrat deocamdata doar sa va urez toate cele bune-n noul an, si am fugit sa lecturez ce s-a mai intamplat in ultima vreme!
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
Tdi spune:
Ciao! vad ca se readuna gashka...foarte bine!
dupa ce azi noapte s-a foit si mieunat incontinuu acum am reusit cu greu s-o culc pe Alyssa neastamparata, e ceva de groaza copilul asta!
vad ca-l concureaza cu succes pe Stefan!
(sau pe Tony, daca nu s-a mai cumintzit intre timp).
deci azi in numai jumate de ora a facut urmatoarele: si-a luxat piciorul (se impiedicase in covor si a cazut pe un cub de plastic, am dezbracat-o urgent si am vazut piciorusul stang sucit din genunche...m-am speriat si nu stiam ce sa fac, urla absolut ingrozitor asa ca din instinct si disperare i l-am tras la loc dupa care s-a linistit imediat...ce sa va spun, la 5 minute fugea prin paturi, s-a catzarat pe computer, pe masa si mai si umbla in 4 labe peste tot, concluzia mea timpa e ca n-are nimik, o s-o urmaresc si daca observ vreo problema o duc la medic). asa...mi-a varsat galeata cu apa de spalat pe jos prin baie si stropea fericita cu mopul peste tot (eram cu spatele la ea); si-a bagat hainele in vana si a dat drumul la apa pe ele; a fugit spre perete si s-a lipit cu capu-n el...o fi uitat sa franeze
; a tras de pom si i-au picat niste globuri in cap, unul chiar in ochi, noroc ca-s de plastic; si-a tras usa de la dulap peste maini; a dat cu capul in coltz la masa...mai continui?
sunt asa obosita ca nu mai stiu ce voiam sa zic...
aporop de pampersi, avem multi prieteni si cunostinte cu copii pe aici, au incercat si ei ca si noi o gramada de marci si modele, pana la urma tot la Pampers s-au intors, sunt mai scumpi dar merita. noi folosim chilotzei pampers nr 5, cand mergem in RO cumparam tot pampers dar este o diferenta destul de mare de calitate.
de la cei cu banda verde cum zicea Monu pitik s-a cam iritat pentru ca contin f. multe chimicale (fiind subtiri au in interior substante care tranforma pipiul in gel). aici mai cumparam de la Shlecker, sunt buni si astia.
la noi e soare de parca-i primavara, s-a topit si putina zapada care era pe muntii din jur asa ca doar frigul ne mai trezeste la realitate...
Album Alyssa
loreen spune:
Florentina atata timp cat ea in greutate si se incadreaza in bareme nu-ti face probleme...Delia imi vomita mai cu spor laptele meu,dar vazand ca si formula tot la fel o scuipa mi-am dat seama ca nu neaparat laptele meu a fost cu probleme desi era exagerat de gras.
Eu am culcat-o si pe burta fara sa ma gandesc deloc ca ar putea sa se innece... chiar am urmrit-o sa vad cum face...vomita in somn si intorcea capul singurica pe partea cealalata si-si continua somnul linistita...nu ma induram eu sa o las asa murdara si o schimbam.
La Bianca nu am avut asemenea probleme de aceea la Delia eram de-a dreptul ingrozita cand o vedem cum ejecta laptele ... si la inceput aveam senzatia ca arunca chiar tot,dar era doar o parte...am facut proba ,adica am pus niste lapte in biberon si l-am aruncat pe jos cam in stilul cum vomita ea...desi in sticla erau dpar 20 -30 ml pe jos parca era un litru
Cornelia ce coincidenta cu al treilea
...azi la servici chiar vorbeam cu o colega ca si maine l-as face pe al treilea daca mi-ar propune Paul asta...femeie nebuna si inconstienta...
Tdi ma speriati frate cu ce fac copii... niste gel antiinflamator sa-i pui preventiv,asta daca ai in casa...
Aici sunt niste poze de la Craciun iar asta este poza cu bocanci,iar aici este o poza de acum un an
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
NewMami spune:
La Multi Ani mamicute, puiuti mici si scumpi. Nu-mi vine sa cre ca au trecut deja Sarbatorile de Iarna si suntem inapoi pe barricade
. A fost frumos – dar a trecut mult prea repede. A fost tare greu sa ne trezim azi dimineata si sa ne mobilizam. Saracul Patrick in vacanta s-a obisnuit sa doarma pana la 9 dimineata iar azi la 7 cand am intrat in camera la el mi-au dat lacrimile, asa frumos dormea. S-a trezit destul de vessel dar a cascat toata dimineata. Primul lucru l-a cautat pe tati peste tot, iar cand a trebuit sa-l las la daycare nu a vrut sa mearga la nimeni, state lipit de mine ca o maimutica. Cele doua saptamani de vacanta si-au spus cuvantul.
Sim76, Thea si tati a lor ne-au onorat cu o vizita inainte de Revelion. Simona e o graviduta tare frumoasa
si mi-a facut pofta de burtica (nu ca n-as fi posesoarea uneia pe cinste
). Dar alta e o burtica de 20 si ceva de saptamani. Ii sta asa de bine.Thea e scumpa foc, finuta, cuminte si a crescut mult in ultimul timp, e mai inaltuta decat Patrick. Copii s-au simtit bine, parintii si mai bine. Pacat ca vizita a fost tare scurta. Speram sa ne revedem in curand si sa petrecem mai mult timp impreuna.
Eu saptamana viitoare sunt in Toronto la un curs pentru 2 zile, asa ca sigur o sa-I vad in curand. Asta e partea placuta, caci altfel sunt sigura ca o sa mor de dorul piciului meu. Noroc ca am webcam in camera la el si seara il pot vedea dormin, cu curuleata sus de iti vine sa-I musti o bucuta.
Vacanta i-a prins tare bine, a fost sanatos si a facut falcute bune – a luat cam 500 grame in 2 saptamani – de s-a odihnit baiatul – are niste bulanase de-mi vine sa-l ciupesc tot timpul.
Elisor, mare surpriza mi-ai facut cu felicitarea. Este cea mai frumoasa felicitare pe care am vazut-o cu Santa iar Patrick toata ziulica o “citeste” si imi spune “ho!” “ho!” “ho!” Bia . Multumesc, esti o draguta si m-am bucurat mult de tot. Cum ai facut rost de adresa e un mister caci nu cred ca am pus-o vre-odata in contul comun.
In albumul cu poze din decembrie am mai adaugat cateva poze de la intalnirea cu Thea (pe ultima pagina). M-ai flatat cu atatea complimente
.
Am reusit sa vad cateva poze ce le-ai postat cu Bianca si Andreas, dar inca nimic de la Craciun sau de la sanius. Vreau sa vad si eu obrajiori bucalati si rosii, please.
“LA Multi Ani, Dan !” si la cat mai multi ani fericiti alturi de toti cei dragi tie. Sa-ti dea Domnul sanatate si tot binele din lume.
Pana la urma ce-ai facut yummy Eli?
Fran, sper ca te simti mai bine. I-au placut lui Iepu marker-ele?
Oana(MyGirl) misto de voi – plimbari – Geneva, uauuuu. Sa aveti parte de o excursie cat mai placuta si sa reveniti acasa cu bine.
Loreen, multumesc mult de e-card si frumoasele urari. Tare m-am bucurat. Am inteles ca Delia e mai bine. Au vrut fetele sa stea cu femeia de buna voie de Revelion? Bianca inca nu merge cu gasca?
OlgutaM, adresa mea e itancabarna@yahoo.ca. Multumesc mult de complimente. Eu inca tot astept pozele cu Maya. Cum ati petrecut de sarbatori? Va recuperate acum?
Noi in weekend mergem la botez, ca deh tot suntem inca in verva.
ChrisDun, sorry pentru intarziere sper ca mai primesti si urarile mele. “La Multi Ani!” cu sanatate, fericire si numai bucurii.
FlorentinaG, mesajele tale sunt atat de placute. Mai ca ma faci sa ma hotarasca la un bb2.
Cred ca e de asteptat ca Maya sa se comporte mai “ciudat” in urmatoarea perioada datorita aparitiei micutului. Trebuie sa o intelegeti caci vrea si ea o gramada de atentie si ca ii e totusi greu. Ea e o fetita deosebita si mi se pare foarte matura ptr. varsta ei. Esti o mamica norocoasa si fericita. Bravo voua.
Mesajul l-am inceput ieri, dar din lipsa de timp n-am mai apucat sa-l postez. Noroc ca scriu in Word si le salvez. N-am apucat nici sa recuperez la citit totul de ieri si azi.
O zi cat mai buna tuturor.
andutzy spune:
fetelor, mi-e rau, dar stiti ce-i aia? mi-e rau de mor! Azi parca e ziua cea mai rea de cand am inceput greturile, nu m-am multumit doar cu varsaturile de dimineata, dupa masa de pranz am "decartat"totul cu spor...Eu si cu micutul Patrick!
Daca natura nu ar fi inventat uitarea, sigur nu imi mai doream al doilea BB dupa ce m-am chinuit atat la DRagos si se pare ca se repeta experienta si acum....Am niste arsuri de MOR!
Azi am fost la doctorita cu care l-am nascut pe Dragos, vroiam sa-mi fac Papanicolau si analiza de secretie dar nu s-a putut deoarece fac tratament cu ovule Utrogestan si influenteaza analiza...Mi-a facut si ea o ecografie, pt linistea mea, bebe estre bine, are dimensiuni normale, se pare ca nu e deloc deranjat de greturile si starile mele de rau...Ce sa va mai zic? Mi-e drag sa vad ca ati revenit ulte din voi pe aici si s-a mai dinamizat grupuletul nostru!
Vazut poze frumoase, nu stiu cand o sa reusesc si eu sa le descarc in Yahoo pe cele de la Craciun, sunt tare frumoase, bine ca ma laud doar..
Andreea, bafta maine, de curiozitate, cat costa morfofetala cu Iosup in cabinetul lui Tutu?
Andra
9+, Dragos Alexandru
- 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
gabitzam spune:
Elisor, Laura, uite www.dropshots.com/day.php?userid=142350&cdate=20061230" target="_blank">aici inca un specimen pasionat de incaltamintea numere mari! Cum prinde papucii nostrii in cale cum ii ia la tarshaiala.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
loreen spune:
E o vreme aici de nu-ti vine sa scoti nici un vierme afara d-apai un caine...dar las ca am scos eu plodu din lipsa acuta de chef...si unde naiba puteam merge pe o vreme ca asta decat in Carrefour?!Saracie frate ...
Apoi am dat fuguta putin la fete, Oana si Alex, sa le spunem drum bun ca maine pleaca si o sa ne fie tare tare dor de ele...Ii spuneam si Oanei ca are mare curaj sa plece intr-o tara straina fara sa stie pe nimeni ...eu una cat is de turbata recunosc ca nu as putea...
Newmami la 10 ani ii dau eu numa gasti lui Bianca... si-apoi nu am intrebat-o daca vrea sa stea acasa cu femeia...Delia oricum dormea deci femeia doar a stat cu Bianca mai mult si mi-a facut o tava de placinta...eu as fi vrut sa stau acasa,dar al meu sot nu ...macar odata pe an sa-i fac pe plac si sa zic ca el
...
Andra si cand te gandesti ca mai ai ceva de suportat greturile...la arsuri dai cu Renie sau cu covrigei uscati...
Monu tu azi cum te simti?!Ai fost singurica cu Alexia...
Gusta ce-a zis doctorul?!
Olgutza din Canada cum mai este Tony?1Si-a facut efect "cura " de antibiotic?!
Clara voi nu mai ziceti nimic?!
Tdi vreo modificare la genunchi?!Io acuma ma ganddeam ca ai pus sigura articulatia la loc...ti-a trebuit mult sange rece sa faci asta...
Adriana voi nimic?!Monicica?!Mstroie?!Nelia?!
Am dat un tur de orizont si sunt fete acre au deja anul de cand nu au mai zis nimic...oare ce-o fi cu ele?!
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Tdi spune:
Loreen, multumesc de gandurile bune...suntem bine (adica maimutza catzaratoare e bine ca pe mine m-a rupt, mai putin si o si bateam, noroc c-a venit tac-su si a luat-o in primire sa se spele cu ea pe cap). am vrut sa-i dau cu crema dar nu se vede nimic, cred ca din pricina sperieturii de moment nici nu-mi mai amintesc bine la care picior era!
o mai urmaresc si maine sa vad ce se intampla.
intrebare: si la voi e luna plina? daca am vazut bine aici e si asa se explica starea mea de nervi clocotitori...ieri am fost personificarea calmului
, cu toate boacanele facute de pitik nu m-am enervat deloc, azi in schimb a fost jale.
maine ma duc sa vaccinez progenitura (Prevenar), sa vedem daca ma razgandesc iar (ar fi a 7 oara!
), faza e ca de cand am patit ce-am patit la celelalte vaccinuri ma ia cu lesin numai gandul sa-i mai fac altele, totusi mi-e si frica s-o las fara.
Album Alyssa
gusta spune:
Buna fetele.Revenit de la medic si m-am facut cu o pereche de ochelari.Care am sa ii cumpar sper maine daca ne permitem daca nu asteptam pana vin bani.Pana acuma nu am vazut nimic de la solutiile lor.Sunt suparata pe mine ca m-am imbolnavit si se pare ca totul este de la spate si se pare ca vor mai urma si altele.
Tdi am citit de ce a facut Alyssa parca ar fi fost Ruti azi cand a stat cu o prietena.
Vazut poze toti copii sunt super si ce mari au crescut parca m-ar mai bate gandul sa mai fac unul.Cine se inscrie in club?
Ma duc sa ma mai spal pe ochi poate imi trece tampenia asta de efect si pot sa vad si eu normal.
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta
andutzy spune:
Laura, esti sigura de Rennie? Te intreb pt ca docotrita mi-a zis numai de dicarbocalm care la mine are efect de cand ma stiu...azi insa a fost prima oara in sarcina cand l-am luat si nu cred ca de la el....dar mi-a fost mai rau decat in oricare alta zi! Ma apucase plansul si deznadejdea...ii ziceam sotului ca nu mai sunt in stare sa continui...
Andra
9+, Dragos Alexandru
- 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)