Copiluti de mai-iunie 2005 (19)
Raspunsuri - Pagina 16
elisor spune:
Gabitza ce fetita ai tu acolo, tare-i place sa se ferchezuiasca...da' voi chiar nu aveti zapada deloc.
L-am vazut si pe Andrei calare pe birou, stie sa si coboare? Mie-mi sta inima in loc cand o gasesc pe birou si ma intreb de fiecare data ce s-ar fi intamplat daca nu veneam la timp.
Teddy pai cu semnineu in batatura cum sa refuzi ofertele 
![]()
Eli mami de
Andreas si
Bianca
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> poze noi
Tdi spune:
vazut ceva poze...un brunetel tare dragalas (David) si un brad grasutz
; o masa super yummyyy si Pifosi haiosi foc!
Elisor...mda, poate de aia nu m-a refuzat!
pacat ca-l aprindem la sarbatori si atat, a uitat omu sa cumpere lemne iarna asta asa ca o sa stea pe sec.![]()
gata pauza, pupicim, noapte buna!
Album Alyssa
elisor spune:
Adina, Clara, Laura multumesc de mesaje si e-card. Aceleasi ganduri bune voua si familiilor voastre!
Eli mami de
Andreas si
Bianca
elisor spune:
Stau si umblu creanga pe net in loc sa-mi fac un plan pentru ce voi pune maine pe masa musafirilor. O zi cam nasoala si-a ales Dan sa vina pe lume.
Eli mami de
Andreas si
Bianca
Margott spune:
Elisor David a fost incantat la inceput de minimos, apoi l-a tratat cu indiferenta! Mai mult il atrageau globurile!
Multumim si pt complimente. Adevarul ca David te farmeca cu ochii lui!
Sa va spun ca eram in piata cu David dupa Craciun si au aparut unii cu capra. Faceau atat zgomot de am crezut ca se sperie David. Dar nu, el s-a oprit si s-a uitat la ei pana au plecat. De obicei el nu suporta sunetele puternice, dar pe aia nu-i mai scapa din ochi.
Stau ca prostul si meditez la nemurirea sufletului, nu-mi dau seama cand a trecut 2006.
http://community.webshots.com/user/arcultro
Cornelia spune:
La multi ani! M-am grabit sa va salutam si noi pe 2007.
La multi ani ChrisDun! (scuze pt. intarziere)
La multi ani Dan - sot de Elisor!
Si noi am sarbatorit Revelionul in familie. In prima parte a serii ne-am uitat la Tom si Jerry
, apoi l-a asteptat Stefan pe Anul Nou
, sperand ca e tot vreun Mos Craciun. Vreo ora a comentat "bine anu nou" si se uita la usa. Dimineata l-am intrebat daca a venit anul nou si a raspuns dezamagit "nu"
.
Copiii s-au culcat pe la 1.30, iar la 8 Stefan a dat desteptarea. Azi am fost plecati toata ziua cu sorcova (la propriu) si abia i-am adormit acum.
Ieri Stefan a pus prima intrebare mai elaborata. L-au speriat colindatorii cu "Ursul" si cand a auzit bubuiturile a venit la mine in brate si a intrebat: "mami, cine bate asa?". In aceeasi serie, in seara asta cand incercam sa-l adorm, a trantit Doru o usa de dulap si el s-a ridicat si a strigat: "Tati, ce aude acoo?". I-am zis de usa de dulap si a continuat: "ce duap?"
.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
elisor spune:
Cornelia multumesc
! Stefanu tau nu numai ca turuie in propozitii dar mi se pare ca e si posesor de simt al umorului. quote:
apoi l-a asteptat Stefan pe Anul Nou , sperand ca e tot vreun Mos Craciun. Vreo ora a comentat "bine anu nou" si se uita la usa. Dimineata l-am intrebat daca a venit anul nou si a raspuns dezamagit "nu" .

M-am cocosat de ras 

Noapte buna!
Eli, Andreas (17.08.1998) si Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank">
corail spune:
Buna dimineata!
va doresc un An Nou Fericit, plin de bucurii si implinirii, fericire si multa sanatate!!
Florentina, felicitari pt bebe Patrick! Sa va traiasca, sa fie fericit si sanatoas alaturi de surioara lui Maya!
Noi am petrecut Carciunul linistit in familie, iar de Anul Nou am fost la niste prieteni, am lasat pitica sa doarma( sub supravegherea bunicii prietenului nostru) si am chefuit si noi un pic! A fost prima data cand am lasat-o sa doarma in alta parte si noi nu am fost langa ea! A fost un sentiment ciudat, dar pitica s-a comportat foarte bine!!

elisor spune:
Buna dimineata!
Haideti la o cafea
, sa n-o beau singura, de abia mi-am dezlipit pleoapele, ehe, m-am obisnuit sa ma culc spre dimineata si sa ma scol spre pranz.
Azi se intoarce si mami cu gasca.
O zi buna!
Eli, Andreas (17.08.1998) si Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank">
gabitzam spune:
'neatza!
N-am facut eu mare lucru in concediul asta, dar am dormit frate, pina m-am saturat. Am mai redus din deficit. Nu am ajuns inca pe plus dar m-am mai dres putin. Nu stiu ce fac de maine, cand o iau din loc din nou 
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla