Copiluti de mai-iunie 2005 (19)
Raspunsuri - Pagina 15
andutzy spune:
LA MULTI ANI, DRAGELOR!
Noi am avut o noapte destul de reusita avand in vedere starea mea permanenta de rau din ultima luna! Am fost la un restaurant cu Tora, Rufus si grupul lor de prieteni, oameni cu chef de distractie si gluma de ne-au antrenat si pe noi! Am reusit si am dansat si eu, insa la 2 ne-am declarat rapusi de fumul din locatie si am plecat acasa. Deja ma apucasera greturile si nu mai eram in stare sa fac fata situatiei. Oricum, per total, reusita seara, dinamica. La 8 Dragos a fost in picioare dar l-am pasat alor mei si noi am dormit pana la 10, dar bineinteles ca tot f obosita ma simt...Aseara cum eram imbracata mi se vedea burtica chiar binisor, din nou traiesc mandria de a fi posesoare de burtica, dar pana pe 8 stau iar cu inima cat un purice, sper sa fi trecut cu bine samburelul din burtica de atatea medicamente cate am bagat pt infectia in gat, chiar daca au fost medicamente considerate ok pe timpl sarcinii(amoxicilina).
Va pupam!
Andra
8+, Dragos Alexandru
- 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
elisor spune:
LA MULTI ANI si de la munte!
Sa ne fie bine in noul an, sa avem sanatate!
Bianca a fost toat-o zbenguiala, a scos-o Dan si afara pe la 19 doar doar va adormi seara mai repede, dar ne-a pacalit pana la 2, am iesit pe balcon si fascinata la taica-su in brate s-a uitat la artificii. Andreas a adormit si el fericit in patul nostru pe la 3, dar nici eu nu pot sa ma laud c-am mai putut rezista.
A fost un revelion placut si linistit in 4!
S-a incalzit afara, cu toate astea s-au dus la derdelus de 2 ore, cred ca o sa cada franta cand vine.
Beatrice ma bucur ca a fost surpriza, adresa am luat-o din contul comun.
Laura multumesc de mesaj, inzecit iti doresc acelasi lucruri.
Lucas cand ai o fereastra spune-mi si mie, pls, reteta de vaca la cuptor.
Gabitza in conditiile astea cred ca s-a dus planul vostru
, ramane sa vedem daca la Teddy a tinut
Andra cred ca mai mult iti imaginezi burtica decat e de fapt, inca esti micuta. Ati facut poze?
Eli mami de
Andreas si
Bianca
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> poze noi
patriciaRO spune:
La multi ani, mamicilor! Sa fti iubite si sa aveti un an excelent fara prea multe imbolnaviri!
Elisor, am si uitat de cont... Multumesc inca odata!
noi am petrecut acasa cu prietenii nostri si a fost super fain. Apoi am iesit afara la artificii! am mancat si am petrecut ca sa zic asa si Pifosul a rezistat cu stoicism pana la 2 noaptea din cauza ca dormise 4 ore la pranz... Si nu i-a mai fost somn!
uitati niste poze de la Revelion!
REVELION 2007
Beatrice, mami de
Alex pifos
Margott spune:
La Multi Ani! Fie ca anul acesta sa ne aduca tuturor ce avem nevoie pentru a trai frumos, pentru a ne simti impliniti si fericiti!
Flori felicitari pentru micul Patrick! E dulce foc. Ai primit un cadou minunat de sarbatori!
Chris, La multi ani si numai bucurii!
Am ajuns si eu acasa dupa sejurul de la ai mei. David este un copil plin de nergie. Cred ca porecla de Duracell i se potriveste perfect. E tare neastamparat. In continuare mananca te miri ce si mai nimic, ma mir de unde are atata energie. De Revelion a dormit dus cu toate artificiile si pocnitorile din cartier. Poze am facut cateva de Craciun cu greutate ca nu vrea sa stea la pozat. Parca face in mod intentionat, se intoarce cu spatele cand ma vede cu apatul de fotografiat.
Ma bucur sa va revad!
A, Gabitza, vazut floarea de cactus, super!
http://community.webshots.com/user/arcultro
Tdi spune:
La multi ani!!!!!!!!!
ne-am adunat si noi de pe drumuri, cu greu ca avem niste burtzi de gravizi nu alta, la cat am bagat in noi aseara acasa si azi la socri.
hmm, vad ca m-atzi pomenit!
...pai fete dragi, n-am stat degeaba...va doresc si voua ceva asemanator ca n-a fost rau deloc!
. Pitik ne-a tocat neuronii pana la 01.00 apoi a dormit ca valiza-n gara asa ca ne-am facut de cap la gura sobei intr-o atmosfera foarte romantica!
Mai Gabitza...pai TV va trebe voua sau pita pe masa?!
... s-acu' ce faceti va uitati la teveu tat anul?![]()
Elisor - multa sanate!
n-am apucat sa vad poze de la voi, ma duc sa studiez si va pun si eu cateva.
pupam!
Album Alyssa
gabitzam spune:
Teddy, nu prea am avut loc de intors cand aveam chef. Dupa aceea eram deja cam
de la sampanie si cam obositi... Am facut niste www.dropshots.com/day.php?userid=142350&cdate=20061231" target="_blank">poze de cand il imbaiam si il facusem frumusel, sa-l gaseasca anul nou curatel. Vedeti si ce chica are acum.
Azi am fost in parc, prea era soare si zi primavaratica. Mi-era cam somn, dar Andrei era in verva si avea chef de catarat. Niste poze din parc www.dropshots.com/day.php?userid=142350&cdate=20070101" target="_blank">aici
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Tdi spune:
Gabitza, vazut Andrei, tare frumusel e la baitza si imbracat in galben...cu toboganul ala m-au trecut fiori, avem si noi unul in parc iar Alyssa mea e innebunita si tre sa-mi car shuncile prin el de n-spe ori ca singura mi-e frica s-o las. cat despre "
" e o vorba din batrani ca "pofta vine mancand"...or fi stiut ei ceva, n-or imbatranit degeaba!![]()
Album Alyssa
elisor spune:
Beatrice cu placere...inca o data
. Desi sunt plina pana la refuz am remarcat bunatatile apetisante...peruca aia cred ca a facut senzatie mai ales cu Seb protaginst, iar tu arati nepermis de bine.
Pifosul...acelasi sugubat
Iulia s-a imprietenit David cu minimosul? Avem si noi exact la fel, dar n-a impresionat-o prea tare pe Bianca, in schimb ne-a facut noua capul mare. Tare-mi place aici, are niste ochi frumosi foc.
Fetelor a gasit Andreas la derdelus o cutie in care a fost un vibrator masculin intr-o pozitie foarte sugestiva, ma bucur ca si-a explicat singur imaginea (un nene care face kk de culoarea pielii) si n-a fost nevoie de explicatiile noastre, cand mi-a povestit Dan nu stiam ce sa fac sa rad de inocentul meu copil sau sa-i injur pe imbecilii care au lasat cutia aia nenorocita la indemana oricarui copil 
Eli mami de
Andreas si
Bianca
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> poze noi
gabitzam spune:
beatrice, se pare ca v-ati distrat bine. Ce-ati avut pe masa arata tare yummyyyy... Iar Seb este asa de nostim, daca si Pifosul o sa fie asa de sugubat ai distractia garantata cu baietii tai ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla