Copiluti de mai-iunie 2005 (19)
Raspunsuri - Pagina 14
patriciaRO spune:
La multi ani Chris!
sa fii fericita, sanatoasa si sa ai parte de cei mai bun pe lumea asta!
Si La multi ani la intrarea in noul an. Fie sa ne aduca noul an fericire, belsug si multe vise implinite!
Elisor, multumesc mult pentru felicitare.. M-a surprins intr-un mod super placut. Nu ma asteptam!
vezi ca pe adresa este defapt KØBENHAVN Ø ca tu ai pus R.. Noroc ca primim mereu cate ceva si ne cunoaste postasul ca ne-a si zis ca nu exista R...hihihi![]()
pup mult la voi! Sincer nu m-am asteptat...Apropo de unde ai adresa? ![]()
Beatrice, mami de
Alex pifos
omustata spune:
Dragele mele, nu am avut deloc timp sa citesc tot ce ati scris, dar intru sa va urez si eu un An Nou fericit, plin de bucurii si sanatate, sa va bucurati de minunile mici si sa aveti pace si liniste in suflete!
Florentina-ma bucur atat de mult pentru tine. Am vazut minunea mica si pozele in care este cu surioara lui si este un tablou superb, cel mai frumos tablou de Sarbatori. Micutul Patrick sa aiba parte de tot cei mai bun in lume si mai ales de multa sanatate si noroc. Vezi cum te-a lasat el sa faci si Craciunul si Anul Nou acasa?
Anca-am pierdut adresa ta de e-mail, asa ca iti spun aici ca am vazut pozele cu Patrick de Craciun si mi-au placut foarte mult. Este tare simpatic si micutul lui prieten.
Gabitza-pe la pagina la care ajunsesem eu erai racita si nu te simteai prea bine. Sper ca esti bine acum sa incepi anul sanatoasa.
Am lasat specila la sfarsit sa-i spun Cristinei
La multi ani!, sa fii fericita, sanatoasa si iubita.
Va las cu bine si ne revedem in 2007!
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
loreen spune:
Buna seara...
LA MULTI ANI CRISTINA...
sa ai belsug si sanatate, sa te bucuri de viata alaturi de toti cei dragi sufletului tau...
Iar noua tuturor ne doresc sa avem un an mai bun, mai plin de liniste, de realizari, sa avem copii sanatosi si cuminti, sa avem tot ce ne-am dorit anul asta si nu s-a implinit
LA MULTI ANI 2007
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
nelia spune:
La multi ani, Cristina!
Si pentru toate prietenele mele virtuale de mai-iunie 2005, colege la bine dar si la rau, prietene cind ridem de satisfactie dar si cind plingem de durere, un sincer
LA MULTI ANI!
Un an bun, plin de bucurii si satisfactii,
de iubire si caldura.
Va dorim multa, multa sanatate si
liniste in suflete si in case.
gabitzam spune:
La multi aaaannnniiii!!!!!!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Oana C spune:
HAPPY NEW YEAR!!!!!!!!!!!!
2007 

Hic,
na ca m-am imbatat 
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
lucas spune:
LA MULTI ANI!!!!
sa fim sanatoase si voioase sa ne fie pruncii sanatosi!!!si sa ne bucuram de ei.
androixa de abea astept sa-mi zici cum a fost la Universitate.eu am vazut la teveu jocul de lumini si mi s-a parut misto!! am inteles ca a fost o groaza de lume.
mi-a iesit o super friptura de vita, grozava reteta!! da o tii frate in cuptor de te cinta cucii!!!
sunt varza de somn.
ma duc sa ma atasez de o canapea.
loreen spune:
Buna dimineatza...
Bine v-am gasit pe noul an... sa fie un inceput bun in toate... sa fim la fel de unite ca si pana acuma, si la bine si la rau si la boala si la sanatate si la bucurie si la tristete...
LA MULTI ANI pentru toti si toate care serbeaza Sf. VASILE ...
Noi suntem toti vai mama noastra numa Delia e fresh ... si pana la somnul de pranz parca mai sunt trei zile... pana la urma am fost la niste prieteni ,doar noi astia batrani,iar fetele au stat acasa cu femeia...a fost extrem de obositor ,mai ales pentru mine si la 4 eram deja in pat si dormeam...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
fran spune:
La Multi Ani Chris! Sa ai parte de toata dragostea celor din jur !
La Multi Ani mamici si pitici ! Sa fiti sanatosi cu totii si noul an sa va aduca tot ce va doriti !
Noi am petrecut primul revelion cu Iepu'- a stat bine-merci la masa pana la 1,30, s-a uitat la artificii-de la noi de vad bine cele de la Universitate- si a adormit pe la 2-dupa ce s-a stricat de ras in pat jumatate de ora-din motive care au ramas neelucidate. Si a mai tras o repriza de ras in somn
si pe la 5. Se pare deci ca o sa fie vesela anul asta...
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
gabitzam spune:
Am avut o tentativa sa-l culc pe Andrei pe la 11 dar n-am reusit, prin urmare nu l-am mai lasat sa doarma pina la 12, ne-am uitat la artificii, am baut sampanie, ne-am pupacit dupa care el, la 0:10 a adormit bustean la taica-su in brate si a dormit pina dimineata la 10.
Noi ca mosii la televizor, pina spre doua, dupa care am cedat si am adormit linga pitic.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla