Copiluti de mai-iunie 2005 (19)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna si de la noi.

Fetele si eu va urez un An cat mai bun cu cat mai multe impliniri si cu tot ce va doriti.

Chris la multi ani.

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Sunt libera si trista! Acum si-a gasit si fi-miu sa ma planga la usa cand plec! Am plecat cu okii in lacrimi din berceni... Ma consolez cu gandul ca doua nopti si doua zile cat mai am de vacanta o sa dorm si eu ca nu mai pot. Deja nu se mai pune problema sa=l mutam in patul lui. In maxim o ora se trezeste si vrea cu noi. Stau toata noaptea intepenita si inghetata ca el vrea cu picioarele p-afara ca are calduri si mie imi cresc turturii in cocoasa.
Si poate nu v-am zis dar abia la ora asta ma pregatesc sa intru in bucatarie sa fac si eu faimoasa mea salata de beof de 4 kile
In noaptea asta avem program de mers in putza universitatii ca mor de curiozitate sa vaz cu okii mei pe ce a dat blambecul de videanu 1 bulion de euroi din banishorii mei Si dupa ce or exploda toti banii pe cerul capitalei ne retragem catre casa, incercam sa mai devalizam ceva din salata aia de 4 kile si din multimea de castroane de piftie de curcan (care btw e super gustoasa, s-a si prins dar totusi ma asteptam sa iasa inca si mai inchegata) si apoi ne culcam.

La multi ani! sa avem parte de un an nou si mai bun decat 2006, cu multe bucurii si sa fim sanatosi!
Va pup pe toate si pe toti puiutzii de mai-iunie 2005!

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

LA MULTI ANI CHRIS! SA FII SANATOASA SI CU MULT MULT NOROC!
LA MULTI ANI, dragi mamici si pitici! Sa ne dea Dumnezeu un an mai bun decat cei pe care i-am lasat in urma, cu copii sanatosi si cuminti, nastere usoara la burtici si tuturor numai ganduri plinde de caldura! Va pupam cu drag pe toti !!!

Andra8+, Dragos Alexandru - 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

La multi ani, Cristina! Multa fericcire, sanatate, impliniri si iubire alaturi de cei dragi tie.

Sa aveti toate un An Nou mai bun, cu multumiri pe toate planurile, cu copii mancaciosi si cuminti, su soti adevarate ajutoare, cu siluete de invidiat si bani garla sa puteti veni toate la o intalneala in Canada.

Olga

We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

La multi ani, Chris! Multa sanatate si fericire!
Sa ai parte de tot ce-ti doresti!

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

La multi ani 2007!
Un nou an cu multa sanatate, dragoste, noroc, bunatate, impliniri, putere sa ne realizam planurile!
Tot ce e mai bun, mai frumos sa se pogoare peste noi, peste familiile noastre si peste cei dragi noua!

Eli mami de Andreas si Bianca
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Fetelor, si din partea noastra LA MULTI ANI, sa aveti un 2007 asa cum va doriti, neaparat cu copilasi veseli si sanatosi, mamici si tatici fericiti si impliniti din toate punctele de vedere!

CRISTINA, La multi ani!

Eu sunt la a 2-a poienitza, am luat o pauza sa va citesc si sa va urez An nou fericit...
deci, prima salata poienitza a iesit aiurea, e foarte buna la gust (nu m-am infipt inca in ea dar am lins din greu la castroane, deci stiu!), okiometric vorbind arata ciudat ca am pus straturi subtiri si dese in loc de putinne si groase...una peste alta maioneza la blender mi-a iesit supeeer!. acum fac alta poienitza ca vrea si soacra-mea, maine mergem la ei la masa de pranz.
Revelion 2007 il facem acasa noi 3, linistiti la gura sobei cu burticile pline...sotzer deja viseaza momentul cheie cand adoarme fiica-sa si vede si el in sfarsit ceva
Gata pauza, ma duc sa ma apuc de treburi, va pupam cu drag si va dorin DISTRACTIE PLACUTA!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Acum s-a gasit raceala sa ma prinda. Gata, m-am plans destul!

Eli mami de Andreas si Bianca
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Teddy, al meu a zis sa incepe si noi ceva la 12 fara 5, si sa nme prinda anul nou asa, poate anul asta capata si el ceva mai mult!

Elisor, sanatate multa! Eu am avut parte de Craciun, vad ca ai preluat stafeta!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

La multi ani Chris,sanatate si impliniri!

LA MULTI ANI MAMICI SI COPILASI, UN 2007 MINUNAT, PLIN DE FERICIRE, SANATATE, CALDURA SUFLETEASCA, SA NE IUBIM FAMILIILE, PRIETENII, SA FACEM SI MAI MULT BINE CA IN ANUL CARE TRECE!

Cu dragoste,
Clara si Teodora!

Pozele mele

Mergi la inceput