Copiluti de mai-iunie 2005 (19)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

LA MULTI ANI CRISTINA!
Sa ai parte de sanatate si fericire, noroc si iubire!
Sa ai viata pe care ti-o doresti!

Eli mami de Andreas si Bianca
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> poze noi

Mergi la inceput

Ma simt ca naiba (de aia m-am si trezit in creierii noptii), ne-am uitat la Ice age 2, toate bune si frumoase ca Bianca a adormit relativ repede, dar cand s-o transbordam la ea un miros prietenos ne anunta ca nu e chiar asa simplu. Evident s-a trezit si n-a mai vrut sa doarma, a liorpait niste firimituri de cozonac uitate pe-o farfurie, niste stropi de lapte, a dat pe jos, a venit cu farasul si matura sa stranga...mie mi s-a rupt filmul, am adormit inaintea ei.
Ma doare si enervantul asta de gat la inghitire.

Ieri n-am ajuns la nici o gresie, ne-a lasat masina la cativa metri de casa, culmea dupa ce am bagat si benzina, deh...bateria, asa ca m-am recules in mallul de langa mine pret de cateva ore de m-au dat disparuta.

Florentina acum imi amintesc ca asa a numit dr. si fractura lui Andreas de la 4 ani, de "lemn verde".
Parca mi-ai descris mie sentimentele de la intoarcerea acasa, mi s-a intamplat exact cum spui tu. L-am lasat pe Andreas, puiul mamii, acasa, iar la intoarcere am gasit un alt copil sau cel putin eu il percepeam altfel. Vad ca si celelalte mamici cu 2 copii au perceput la fel lucrurile, ma bucur, am aflat un lucru pe care-l credeam bizar ca mi se intampla.

Cornelia si eu trebuie sa recunosc ca am gresit fata de Andreas si de aici si problemele noastre, cred. Pretentii cat carul, ca deh, e mare si intelegator, iar eu ce i-am oferit in schimb?? Clar trebuie sa fac ceva sa indrept lucrurile ca altfel il voi pierde. Sunt invidioasa pe Dan ca are multa disponibilitate si toleranta pentru el, eu nu fac decat sa-l cert
Un an nou cu sanatate si bucurii si tie!

Androix, Ralwca mai puteti fetelor? Sunt obosita numai citind cat ati muncit voi, de tort am si eu nevoie, pe 2 e ziua lui Dan si toate sunt inchise...

Babygirl nu sunt si caninii vinovati cumva pentru "rasfatul" Emei? Bianca de vreo 2-3 sapt. e foarte schimbata, initial am pus pe seama rasfatului, ca deh, sunt si bunicii care-i cauta in cornite, dar incep sa cred ca e doar o stare temporara datorata caninilor. Se trezeste de cateva ori pe noapte plangand, ea care de obicei doarme foarte bine noaptea.

Simona mosul vostru e un terorist, nu cred ca s-a gandit prea mult la urechile voastre , cate recitaluri baterie solo aveti pe zi ?

Ioana te inteleg perfect cu dorul dupa Mogo, eu cum stau lipita nonstop de Bianca, zilele astea am mai evadat cu Dan (ne tineam de mana ca-n tineretile noastre nebune, uite un simplu gest care m-a facut sa ma simt si eu o femeie iubita si nu doar mama) dar tot m-a urmarit sentimentul de abandon de copil.
Avea Andreas vreo 2-3 ani cand l-am lasat la bunicii paterni sa ne distram si noi la un revelion, nu-ti spun ca nu mi-a priit deloc atmosfera, gandul mi-era numai la copil si mare mi-a fost bucuria cand si Dan a spus acelasi lucru, ne-am scuzat si am plecat sa ne recuperam copilul. Au facut socrii ochii cat cepele si evident ne-a facut anormali ca nu avem incredere in ei.
Eu am zis ca nu sunt in stare cativa ani de-acum incolo sa petrec revul fara copii.

Oana zile senine si fericire sa-ti aduca noul an, sper sa-ti iei mobilul la tine sa am cum sa te felicit de ziua ta.
In curand cred ca te poti numi "shopimgul e pasiunea mea"

Gabitza sunt sigura ca ti-a iesit super gustoasa salata, cei doi barbati din viata ta iti vor aprecia efortul, e, probabil, maimutzica ta, peste vreo cativa ani...

Cornelia am uitat sa-ti spun...am vazut pozele cu Maria cauboitza, minunate, e atat de naturala si inocenta!

Merg sa caut ceva la tv, poate adorm si eu.

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Am uitat sa multumesc fetelor care mi-au raspuns la problema cu deletul pe webshots, Gabitza, in final ajutorul tau a fost de nadejde, nu cu mult timp in urma reusisem sa sterg din poze, dar am uitat de clicul din poza si asta m-a enervat cel mai tare, ca nu reuseam sa-mi amintesc cum am facut si alte dati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

buna de dimineata,
"eu si nechemata tot ma duc", asta a fost sloganul zilei de ieri cind am gatit o zi intreaga. aseara la 11 am terminat.
acum de dimineata mai am de bagat la cuptor friptura care a stat la marinat si salata de macrou. dupa care somn de voie (adica daca imi da voie Matei).

Adina am fostla Breaza. este ok in general dar te plictisesti repede.

Matei e un super rasfatat si e numai vina noastra, cum nu ii dai voie sa faca ceva cum sare de fund in sus si plinge si se vaita! ieri mi-a scos peri albi, a trintit cratitzi, a spart stile cu suc de rosii, si-a prins mina in sertare si si-a mai facut si o julitura foarte frumoasa pe fatza.

Florentina lasa-l pe sotz sa de-a militaria jos din pod pentru ca altfel cred ca va fi mai greu pentru tine cu doi.

la noi eu trebuie sa dau militaria jos din pod si pentru tatic si pentru bunica. sunt din ce in ce mai convinsa ca stie clar ca face o boacana. inainte de a o face se uita in jur, doar doar il vede cineva. iar daca nu il bag in seama vine cu orice ii pica in mina si trinteste linga mine.

ma duc sa bag friptura ca se trezeste acusica micul terorist si iar sta printre picioare si vrea in "batze".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

am uitat:

LA MULTI ANI!!! Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

LA MULTI ANI, CRISTINA!!! Sa fii sanatoasa, sa ai zile senine si fericire multa cu familia ta!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

la multi ani la toate fetele pentru 2007! Sa avem impreuna un an bun cu copilasii nostrii, sa fie sanatosi si sa ne bucuram ca pana acum de ei, sa fim si noi sanatosi pe linga ei sa-i crestem bine.

A fost inca un an bun alaturi de voi in care nu stiu daca v-am zis cat
de bine imi face ca va cunosc, ca sunt parte a acestui grup si ca mi-e drag de voi. Va pup pe toate si sa ne vedem cu bine in 2007!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Chris, LA MULTI ANI!!!

LA MULTI ANI PENTRU 2007! SA AVETI PARTE DE MULTA FERICIRE, BUCURII SI COPII CUMINTI.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

LA MULTI ANI CHRIS!

Fetelor va urez un An nou plin de impliniri si satisfactii de tot felul.Sanatate, fericire si noroc. La multi ani!

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simiena spune:

Pentru tot acest grup minunat urez un an nou fericit , plin de impliniri si fara boli si necazuri!!!

LA MULTI ANI!
2007

Mamicul lui Elian

Mergi la inceput