Copiluti de mai-iunie 2005 (19)
Raspunsuri - Pagina 17
Tdi spune:
Ciao!
buna cafeaua, Elisor, multzam! (eu nu beau decat foarte foarte rar dar azi se impune una reala, aici e zi de lucru azi si pitik
s-a executat, e treaza de la 7 inainte sa plece tati la job, eu dorm pe mine
...).
Album Alyssa
Florentina G spune:
La Multi Ani 2007!
Sa speram ca si anul acesta o sa ne aduca tot atat de multa bucurie in suflet cum a facut-o si cel care a trecut! Chiar daca au fost momente grele, piticii nostri au stiut sa ne aduca intotdeauna bucurie in suflet si orice incercare a parut mult mai usoara! Sa avem in primul rand parte de sanatate, si noi si cei dragi, sa fim fericite si mai ales iubite!
La Multi Ani Cristina!
Sa fi sanatoasa, sa ai parte de multe bucurii si realizari pe toate planurile!
Si fratele meu este nascut tot de revelion si in fiecare an se plange ca el nu simte ca sarbatoreste, caceilalti se bucura de sarbatoarea Anului Nou si nu de ziua lui! Sper ca tu ai avut parte de o aniversare frumoasa, alaturi de cei dragi!
Elisor, La Multi Ani pentru sotz! Sa fie sanatos, sa aiba putere sa va aduca bunastare si fericire in casa!
Chiarca e greu sa te hotarasti in privintza meniului, mai ales acum cand toti sunt satuli de mancare traditzionala. Poate vine mami a ta cu o idee, ceva mai special. petrecere frumoasa
!
De Anul Nou am petrecut si noi la fel ca multe dintre voi, in familie, nici nu se putea altfel! Am avut nashii in vizita pana inainte de miezul noptii apoi am ciocnit cu parintii si o prietena!
Le-am cumparat pulovarase si blugi la fel, mayei si lui Patrick si speram sa-i imbrac la fel de Craciun! Insa de Craciun Patrick a avut alte planuri.. din fericire m-a lasat sa-mi satisfac poftele culinare iar de Anul Nou cand am incercat sa-l bag in blugii aia cat o palma m-am lasat pagubasha.. isi tinea picioarele chircite.. nu stiu cum sa va explic... dar era tare caraghios si am renuntzat!
Nu-mi vine sa cred cat de relaxata sunt de cand am nascut. Cred ca mi se trage de la cat de panicoasa am fost pe timpul sarcinii, ma tot gandeam ca nu o sa fac fatza, ca o sa fie foarte greu... dar uite ca imi este mult mai bine decat inainte cand eram burtoasa si trebuia sa stau dupa fundul Mayei mereu.
Patrick doarme bine, ziua abia daca sta treaz o ora adunat, in schimb pe la 10 seara il apuca un soi de agitatie, nu stiu daca il doare burtika sau altceva insa vre-o ore il tzine! Apoi, odata ce s-a linistit adoarme si se mai trezeste dimineata sa suga.
Imi spunea o prietena ca imi aduge un gel - flatulin - cu care se maseaza burtica si il linisteste. Voi atzi auzit de asta pana acum?
Maya e o nebunica, azi am pus-o pe olitza si il striga pe Patrik sa o vada! Bineinteles ca nu am obtzinut nici un rezultat in oala doar a profitat sa se scalambaie in fundul gol un pic prin casa. Iar mai devreme, cand a pus Dan aspiratorul, m-a chemat sa-mi arate o baltoaca, chiar langa brad!
Cred ca la capitolul asta suntem in urma rau, nu shtiu cum o sa reusesc sa o scot din pampersi! Pana si doctoritza s-a mirat ca nu cere la oala cand a venit la noi!
Cornelia, m-a dat gata Stefan cu replicile lui! Cred ca e o adevarata sursa de buna dispozitie pentru voi!
Mi-am propus sa fac si eu mult laudata salata poienitza. Saptamana asta o sa ne vina in vizita niste prieteni din Bulgaria, cu care ne-am cunoscut in State si care au un baietzel cu 5 zile mai mare decat Maya. Abia astept, chiar mi-e dor de ei!
Multumesc tuturor pentru felicitari si pentru gandurile frumoase pe care ni le-ati trimis! Ma simt aici ca intr-o familie, imi suntetzi tare dragi!
Va pup mult pe fiecare in parte!
Tina mami de Patrick si
Maya
Pozele noastre
Maya la un an si jumatate
gabitzam spune:
Flori, am vazut prin revistele de mamici reclama la gelul acesta, Flatulin, dar n-am auzit personal de nimeni care l-a folosit. Ar fi bine sa fie bun, ca acus incep si colicile.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
gusta spune:
Buna si de la noi pe anul asta.Eu dorm pe mine numai pot.Si am si o stare de rau super .
Revelionul l-am petrecut foarte bine cu niste prieteni si dupa ora 3 am inchis pravalia dar la 7 Ruti era in forta si sunt super in urma cu somnul.Iar azi iar de la 7 treaza si sunt singura cu ea.Debea astept sa vina ora de nani si sa ma intind si eu ca altfel cred ca pic pe mine de somn.
La multi ani sotului,Elisor.
Flori nici Ruti nu face la oala,dar nici nu ma stresez ca o sa ceara.
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta
Androix spune:
Helou helou La multi ani!
Cum ati petrecut? Noi dupa cum v=am zis am fost la universitate si am racit ca proasta, m-am kkt pe mine de frig,imi inghetzasera piftiile ca nici nu le mai simteam la un moment dat.
Shwoul a fost misto, da io tot nu sunt convinsa ca a costat un bulion de euroi. Multe lasere, alea cred ca au costat ca la balamuc, dar pe mine m-au incantat mai mult artificiile care au fost misto de tot. In rest n=am stat foarte mult, de fapt lumea a inceput imediat sa se carabaneasca de se blocase circulatia.
Apoi am venit acasa, am mancat ca porcii si ne-am uitat la tv. Dar nu era nimic misto asa ca am zapuit pana am facut scurta la degete. Apoi ne-am culcat. Ieri iar am mancat ca porcii si iar am butonat. Singurul canal unde merita sa te uiti ca sa te cracanezi de ras era b1tv unde era in reluare revelionul columbenilor si urinel testa un ciment de ultima generatie cu o lampa de sudura. Sa te pisi pe tine de ras si alta nu... ce inseamna frate sa ai bani garla si nu stii ce sa faci cu ei... trist, daca as fi asa trista sa mor de nu mi-as trage singura un glonte in tacalie 
Salata poienita este GENIALA!!! Iar ciupercile marinate fac toti banii! Sincer cred ca de fapt sunt exact gaselnita acestei salate. Super, super, sunt foarte incantata de salata asta!
Gabitza, vazut poze, vazut chica. Te cred si eu ca la asa lungime se impunea sa-i faci buclele cu drotul ![]()
Margott, am vazut si pe David cel nazdravan. Pana la urma a resuit sa vina bradului de hac? ![]()
Beatrice, Am vazut si pozele voarte. Pare ca v-ati distrat super misto, si moama ce de bunaati ati bagat.
Flori, au am primit o mostra de flatulin la baby expo in primavara dar n-am avut pe cine sa o incerc.
Mai multe detalii nu pot sa-ti dau dar daca apar probleme merita incercat.
Apropo de oala: la vremuri noi, deprinderi noi! Asa ca am cumparat si noi inca o olita pentru berceni si am instruit-o pe socrella sa incepa antrenamentul. Pana acum doar un pipi dar ce e cel mai important este ca nu refuza sa stea pe olita asa cum facea acum cateva luni cand am incercat eu ultima data. Voi in ce stadiu mai sunteti cu olitele?
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
bb2
Tdi spune:
Olitza?!
...am incercat si eu de cateva ori s-o pun pe pitik fara prea mare succes, ultima oara a plans cu lacrimi de crocodil asa ca am abandonat, o s-o mai pun cand o sa ceara ea singura!
pana atunci o foloseste pe post de masinutza fara rotzi (e in forma de iepure cu manere), impinge de ea prin casa spre disperarea vecinilor ca scartzaie ti se face parul maciuca!![]()
La multi ani DAN, sotz de Elisor!
Gusta, si Ayta-i treaza de la 7...visez s-o adorm si sa trag si eu un pui de somn!![]()
Loreen, azi nu mai zici nimik?
Cornelia, felicitari pentru vorbaretz, e super simpatic, am ras cu lacrimi!
Corail, bine ai revenit, mai povesteste-ne de Sophia ta!
Album Alyssa
monu spune:
Ola fetele, o sa intru mai rar ca nu ma simt prea bine. Bb mic impinge, Alexia vrea in brate (multumiri maica-mii ca asta a fost in stare sa o invete tocmai acum!), ma doare tare jos si ma simt ca naiba. De maine sotul merge la munca si raman iar solo cu Alexia.
De Sarbatori am stat cuminti acasa, Alexia a facut nani de Revelion si nu s-a trezit la 12 noaptea (i-am dat radioul tare sa nu auda galagia de afara) iar de Craciun nu s-a aratat super incantata de cadouri (un videofon de la Chicco si niste carti cu animale).
Olitza o folosim doar cand vrea sa faca kk. Azi se pare ca a cerut-o si cand a vrut pipi.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
patriciaRO spune:
Gabitza, mistoace poze la baita si topoganul.. Belea! Si lui Pifos ii place sa se dea. Pozitia este mai mult pe burta. Se urca sus si se intoarce pe burta! E de coma!
Eli, i-am pus si lui Pifos peruca insa a dat-o rapid jos ca deh... nu-i place negrul! ![]()
Cu Seb am facut multe poze cu peruca neagra strambandu-se, insa nu le-am pus pe toate ca se era prea de tot!
Iar cat despre bunatati am avut o multime de chestii daneze si specialitati multe romanesti!
ma duc sa calc! pup
Beatrice, mami de
Alex pifos
patriciaRO spune:
Elisor, sa-ti traiasca sotul. Sa va iubiti mult de tot! Pupam! La multi ani!
Beatrice, mami de
Alex pifos
babygirl spune:
Neata'!!! La multi ani in armonie, belsug si intelegere!La multi ani, ChrisDun! Multumesc mamicilor pt sms si urari.
Ne-am trezit si noi, incercam sa ne intram in ritm, dar e mai greu...:) Noi am petrecut tare bine. Mihai a fost anuntat in 30 ca dupa concertul de la Ateneu musai sa mearga si in Piata, asa ca eu mi-am plans de mila juma' de zi pana ne-a venit brilianta idee sa merg cu Ema la parintii lui Mihai...:) Nu radeti ca a fost super. Ema s-a simtit minunat. La 12;30, rupta de oboseala, abia isi mentinea directia si ochii deschisi, dar ea dansa pe canapea in timp ce tot familionu' o aplauda. Am dus-o in camera lui Mihai cu gandul sa o culc, dar n-a fost chip. Era ruuupta de oboseala, dar cum era sa se culce ea cand lumea era treaza si petrecea? Pana la urma am renuntat la ideea de a o adormi in pat, am pus-o pe picioarele mele, am leganat-o, iar papadia a adormit mangaiata pe picioarede buni Ina si pupata pe maini de buni Emi.
Poze puteti vedea aici Mihai a ajuns pe la 02;00 la ai lui, am stat inca doua ore, iar apoi ne-am culcat. Bineiteles ca la 08;00 Ema a dat trezirea la toata casa, spre disperarea noastra.:) Apropos de dormit, cred ca am cam incurcat-o. N mai vrea sa doarma fara mine. O las cu Mihai, dar ea se da jos di pat si vine dupa mami.
In urmatoarele zile noi inca petrecem. Mihai va fi liber mai multe zile, Slava Domnului. Azi sosesc nasii nostri de la Cj, iar in we noi2 mergem la Cheile Gradistei ( www.cheilegradistei.ro). Chemam bunicile sa steacu Ema 3 zile. Abia astept sauna, masaj, piscina, toate cele. Merit, nu?